Farkındaysan bız yarısıyoz bı keremmmmMerhaba kızlar geldim ben hastaneden bugün abimde kalicam eşinin doğumuna 2 hafta var az evini toplayalım dedik nasılsınız iyimisiiniz çok konuşamıyoruz bu ara sizinle döne iyi tatiller canım yelizcim sana da iyi tatiller benim le yarışmak isteyen yok mudur
Bu kesın şaka degılmıÇılgın cuma menüm:
Kahvaltı 09-11 arası: 4 dilim beyaz ekmek, 3 kk ezine peyniri, 2 domates, 3 adet cevizli baklava
Öğlen 14: 2 paket uno kıtıruno, 15 siyah zeytin
Akşam 18.30: 1 paket uno kıtıruno, 1 kase yoğurt
2 litre su
Spor yok
Hayır değil gerçekten tıkındım 2 saat kahvaktı masasındaydım hattaBu kesın şaka degılmı
Yok yok hem 700 gr ver hem kutla olurmu kesın şakaHayır değil gerçekten tıkındım 2 saat kahvaktı masasındaydım hatta
4 dilim ekmek mi hemide beyaaaaz nettin yav bide ankarada sıcak baya su icsene biraz daha :)Çılgın cuma menüm:
Kahvaltı 09-11 arası: 4 dilim beyaz ekmek, 3 kk ezine peyniri, 2 domates, 3 adet cevizli baklava
2 litre su
Spor yok
Bence bulgur pilavı faydalı canım ekmek yerine yemişsin menün guzelSabah kahvaltı 11.00
4 zeytin, 3 yk yoğurt, 2kk peynir,1 dl çavdar ekmeği,marul,domates,salatalık
Öğle 14.00
1 kase tarçınlı çörekotlu yoğurt,
3 yk bulgur pilavı, 1 parça tavuk,3 yk yeşil mercimek yemeği,2 tombul yeşil biber,1 salatalık
Akşam 18.00
1 kase tarçınlı çörekotlu yoğurt, 4 yk bulgur pilavı (Pilav yememem gerek ama adeta yasak ya bağımlısı oldum)
3 lt su içtim.
40 dk leslie yaptım daha yapacaktım ama misafir geldi yapamadım.
Çılgın cuma menüm:
2 litre su
Spor yok
Canım bu nasıl Kaçamak kahvaltı hep beyaz var biraz renklendirseydin yaHayır değil gerçekten tıkındım 2 saat kahvaktı masasındaydım hatta
Huhuuu yenilen pehlivan güreşe doymaz diyorsun tamamdır ablam bugün corladim ama yarına düzelecek sen hec merak etme beybisiiiii bu arada felaket kilo vermişsin abla çok ince duruyorsun spor da yapiyomuydun sen mesela aramız da 2 kilo var galiba ama ben baya iriyim senden karar aldım günde 45 dakika tempolu yuricem artı ip ve leslieFarkındaysan bız yarısıyoz bı keremmmm
Heyytt kim tutar seni zukkumHuhuuu yenilen pehlivan güreşe doymaz diyorsun tamamdır ablam bugün corladim ama yarına düzelecek sen hec merak etme beybisiiiii bu arada felaket kilo vermişsin abla çok ince duruyorsun spor da yapiyomuydun sen mesela aramız da 2 kilo var galiba ama ben baya iriyim senden karar aldım günde 45 dakika tempolu yuricem artı ip ve leslie
aboouuu Döne bunları sen mi yedin :))) afiyet olsun.Çılgın cuma menüm:
2 litre su
Spor yok
harika bebeğim afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Menun guzel pilavı akşam yemeseydin çok daha iyi olurdu.Sabah kahvaltı 11.00
4 zeytin, 3 yk yoğurt, 2kk peynir,1 dl çavdar ekmeği,marul,domates,salatalık
Öğle 14.00
1 kase tarçınlı çörekotlu yoğurt,
3 yk bulgur pilavı, 1 parça tavuk,3 yk yeşil mercimek yemeği,2 tombul yeşil biber,1 salatalık
Akşam 18.00
1 kase tarçınlı çörekotlu yoğurt, 4 yk bulgur pilavı (Pilav yememem gerek ama adeta yasak ya bağımlısı oldum)
3 lt su içtim.
40 dk leslie yaptım daha yapacaktım ama misafir geldi yapamadım.
Sıkıntı yokkizlar alintiyi yanlis yere yaptim
ne bulsam buraya getiriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?