Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bişiy diyim mi Beril abladan çok korkuyom ya ben diyetisyen belledim artık onu valla çok seviyorum tavsiyelerini aşırı motive ediyo
Haklısın berilceee de zayıflatmazsa kimse zayıflatamaz bizi sen daha listede değilsin terlik bot havada uçuşuyor bazen hep iyiliğimiz için
Hepimiz eriyozzz valla @zukkuma sor istersen

işte benim kan şekerim düşünce aklıma kahve içmek ya da badem yemek gelmiyor da direktttt koskoca sadviçler tostlar makarnalar geliyor ne olacak benim bu haliiiimmmmmmm
Sen çantanda bulundur her zaman ..işe yarıyor gerçekten

Haklısın berilceee de zayıflatmazsa kimse zayıflatamaz bizi sen daha listede değilsin terlik bot havada uçuşuyor bazen hep iyiliğimiz için
Hepimiz eriyozzz valla @zukkuma sor istersen
ay valla terlik bot fırllatsa bu kadar kafama dank etmez valla ahahahahhahahahah berilceee

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee Pembe_patikli
Sabah: 2 tane haslanmis yumurta. 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 tane kofte (firinda pisirdim)
Oglen: 8 tane mucver (firinda 1tatli kasigi zeytin yagiyla yaptim)
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 300 gr haslanmis kuzu eti. 1 tane domates

Su: 4.5 litre tezbitsin
Spor: 1 saat aqua zumba Bestttt
5 km yuruyus

Vayy süper
Haftaya cuma birinci benim diyorsunnn

Haklisin canim karpuzun vucutta odem yaptigini duymustum demek bana cis dedigin gibi. Keske bugun yeseydim ama artik cok gec ins haftaya daha iyi eksilerle gelirim.

Derya'nın öncelikle çok gayretiydin çok güzel katılım yaptın sporda güzeldi..eminim haftaya daha güzel vereceksin ..bademi de dene bakalım biraz ..
Haklisin canim bu aralar unuttum bademi cevizi. Dedigini hatirliycam hep acikiinca disari cikip ugras bulcam kendime. Sagol canim

Kesinlikle haklisin canim karpuz cok guzel ve tam mevsimi ama kilo vermemi engelledi. Dedigin gibi kisin meyve cesidi hem az hem sekersiz meyveler var.

işte benim kan şekerim düşünce aklıma kahve içmek ya da badem yemek gelmiyor da direktttt koskoca sadviçler tostlar makarnalar geliyor ne olacak benim bu haliiiimmmmmmm
Degiscez canim benim de bu tavsiyeleri aklimda tutmam lazim. Saglikli yiycez degiscez guzellescez

Afiyet olsun kaptanim. Sen bu menulerle yine birinci olursun.

Menun gayet guzel canim. Bir de spor eklersen super olacak

Slm canim hosgeldin

Menun iyi bence canim. Borek sadece bir catal hicbirsey olmaz ondan sadece tadina bakmissin. Meyveleri de cok guzel az yemissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…