- 29 Temmuz 2017
- 135
- 428
- 18
- 29
işte benim kan şekerim düşünce aklıma kahve içmek ya da badem yemek gelmiyor da direktttt koskoca sadviçler tostlar makarnalar geliyor ne olacak benim bu haliiiimmmmmmmValla benimdekahve ve badem her zaman kurtarıcım benim
HaklısınBişiy diyim mi Beril abladan çok korkuyom ya bendiyetisyen belledim artık onu valla çok seviyorum tavsiyelerini aşırı motive ediyo
Sen çantanda bulundur her zaman ..işe yarıyor gerçektenişte benim kan şekerim düşünce aklıma kahve içmek ya da badem yemek gelmiyor da direktttt koskoca sadviçler tostlar makarnalar geliyor ne olacak benim bu haliiiimmmmmmm
tamam canımSen çantanda bulundur her zaman ..işe yarıyor gerçekten
Vayy süperSlm kizlar
Bugunku menumberilceee Pembe_patikli
Sabah: 2 tane haslanmis yumurta. 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 tane kofte (firinda pisirdim)
Oglen: 8 tane mucver (firinda 1tatli kasigi zeytin yagiyla yaptim)
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 300 gr haslanmis kuzu eti. 1 tane domates
Su: 4.5 litretezbitsin
Spor: 1 saat aqua zumbaBestttt
5 km yuruyus
Haklisin canim karpuzun vucutta odem yaptigini duymustum demek bana cis dedigin gibi. Keske bugun yeseydim ama artik cok gec ins haftaya daha iyi eksilerle gelirim.Deryacığım demek ki çok sevdiğin karpuz kilo verme sürecinde cıs hemde düşman cıslardan anlamiş oldun ben hala ne beni üzer tam anlamış değilim tedbir alırsın sıkma canını sen 1,2 de görürsün azmin güzel @DeryaOnDiet
Haklisin canim bu aralar unuttum bademi cevizi. Dedigini hatirliycam hep acikiinca disari cikip ugras bulcam kendime. Sagol canimDerya'nın öncelikle çok gayretiydin çok güzel katılım yaptın sporda güzeldi..eminim haftaya daha güzel vereceksin ..bademi de dene bakalım biraz ..
Ins canim 24 saat sonra yag tutuyormus ya bugun yag tutmasin diye sadece protein ve su beslendim. Ins erimistir dunkulerVayy süper
Haftaya cuma birinci benim diyorsunnn
Kesinlikle haklisin canim karpuz cok guzel ve tam mevsimi ama kilo vermemi engelledi. Dedigin gibi kisin meyve cesidi hem az hem sekersiz meyveler var.Bu yaz meyveleri hep renkli renkli tatları hep farklı sulu sulu çeşit çeşit @DeryaOnDiet
Kışın öyle mi ya elma armut kel mahmut kışın düzgün meyve yok ki ben greyfurtu dahi yerim
İnsan karpuz yiyince 2 dilimle kalmıyor tabi susuzluğa da iyi geliyor bütün gün sıcak diyorsun
5 dilim 10 dilim yuvarlıyoruz
Ben de kahvaltıda yiyordum 5 dilim filan nasılsa çok kalorisi yok dedim ama baktım ki şişiriyor mu ne kilo vermiyorum
Zaten meyveyi çok severim galiba diyetteki tatlı açığımı meyveden kapatmaya çalıştım uzun zaman
Ammaaa fruktoz işte sonuçta çok yiyince de şeker karbonhidrat...maalesef
Sagol canim benim cok guzellerBu çiçekler bize
Degiscez canim benim de bu tavsiyeleri aklimda tutmam lazim. Saglikli yiycez degiscez guzellescezişte benim kan şekerim düşünce aklıma kahve içmek ya da badem yemek gelmiyor da direktttt koskoca sadviçler tostlar makarnalar geliyor ne olacak benim bu haliiiimmmmmmm
Afiyet olsun kaptanim. Sen bu menulerle yine birinci olursun.menümü yazayim da kizlarin yanina gideyim
6.00
4 badem bir erik kurusu
14.00
2 tac kraker benm sipa tikti agzima
yarim salatalim
17.00
yumurtali salata
1 bardak salgam suyu
19.00
3 kasik yogurt
2 kasik kavurma
3 ince dl domates
su saymadim ama yeterli olmustur cünkü cis kontrolu yapiyom beyaza yakin duruyor bu demektirki yeterli icmisim
spor cok yurudum cok
Menun gayet guzel canim. Bir de spor eklersen super olacakİyi akşamlar kızlar
Menümü yazayım hemen geçmişi okumaya çalıştım misafir var evde :)
Kahvaltı 7.15
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
Yarım dilim ekmek
Öğlen 12.00
tavuk ve 1 bardak ayran
Ara 1 tane armut
Akşam 19.00
Ton balıklı salata 1 dl çavdar ekmeği
Su 2.5 litre
Spor yok
Canim sabahlari yurursen butun gun metabolizman da hizlanir. Cok iyi fikirMenün süper canımmmTam diyeteee uygun oh mis
Oyle valla canim oku oku bitmiyor. Bir yandan da kizim mizmizlaniyir
Slm canim hosgeldiniyi akşamlar hanımlar ben de katılsam gruba nasıl olur? 168'cm boy 75.5 kiloyum kıştan bu yana 6 kilo verdim bu hafta diyetisyene başladım inşallah 3 aya kadar ideal kiloma ulaşırım ama tabi motivasyon şart..günlük 30 dakika da zumba yapiyorum
Menun iyi bence canim. Borek sadece bir catal hicbirsey olmaz ondan sadece tadina bakmissin. Meyveleri de cok guzel az yemissinMenüm
Sabah 1 yumurta çeyrek dilim tt ekmek 2 zeytin kk light peynir yarim ceviz bir salatalik 2 biber
Öğle
3 yumurta sarisi ki peynir çeyrek simit bir çatal börek malesef yemesem canım çok çekti
Ara öğün çeyrek armut bir küçük çilek
Akşam
3 ızgara köfte közde iki biber iki dilim domates 2 bardak ayran
Su4 litre
Spor ev temizliği pazar alışverişi bugünlük boyle malesef belki squat yaparım evde değilim annemdeyim bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?