116 ıle basladım 4 ay kadar önce:)Afiyet olsun kaptanim. Sen bu menulerle yine birinci olursun.
Yolarım bakO zaman daha çok yağlayıp balliyayim seni sen bu hafta da öyle hisset :))
kız bol bol oynarım da yol şişlik orada ki düzensizlik ve adet denk geliyor haftaya çok bi ümidim yok malesef neyse beril abla kazansın da bari oda sevinsin
Tebriklerr gercekten cok buyuk basari116 ıle basladım 4 ay kadar önce:)
Çeyrek sımıtle boreklı öğün çok geldı banaSabah mi kh çok oglen mi sabah çeyrek dilim yedimberilceee
Sus kızCanim menun az . guzel. Dikkat etmissin. Istersen bir dahaki sefere kacamak yapacagin zaman dondurmayi oglen ye.
Gel bana annemKizlaar bu hafta yarismak istiyorum. Listede olan biriylee.
Hanginizi yeneyim bakayimm
Hani cuma ya belki ondan kucuk bir dondurma yemistir dedim. En azindan benim gibi persembe yememis.Sus kız
Hıc yemesın hakettımı de yıyor
Kac kılo verdıde yıyor halla halla
Iyi geceler canimŞimdi ıyı geceler der
Kahvemı yapar örgümü dürtüstürürken hılalı bu hafta nasıl yenerım planları yapayım
Kendınıze ıyı davranın anacım
Gelirim tabii kaptanim Berilcim ister de gelmem mi. Hadi bakalim bu hafta cok fena geliyorum. Bugunku tartinin acisini cikarcamGel bana annem
Hılalle ıkınızı kafa kafaya çarpıyım
Hahahaaa olmaz kışkırtırsam gaza gelip çok kilo verirsin :))))Yolarım bak
Yenıldın vs de ya tadı çıkmıyor böyle
gel kız derya beril ablayı bi yenelim bi de senle çok eğlenceli oluyor :) ama hakikaten sırf beril ala ile yarıştım diyebilirim hafta çok asildim ciddenGel bana annem
Hılalle ıkınızı kafa kafaya çarpıyım
Ben de simdiden kaptanimi nasil yenerim planlarima basladim.Şimdi ıyı geceler der
Kahvemı yapar örgümü dürtüstürürken hılalı bu hafta nasıl yenerım planları yapayım
Ben de bu hafta cok azimliyim canim. Bugunku tarti aklimi basima getirdi.Hahahaaa olmaz kışkırtırsam gaza gelip çok kilo verirsin :))))
gel kız derya beril ablayı bi yenelim bi de senle çok eğlenceli oluyor :) ama hakikaten sırf beril ala ile yarıştım diyebilirim hafta çok asildim cidden
:)))) iyi gecelerŞimdi ıyı geceler der
Bende bugün çok mutlu oldum tartıdaBen de bu hafta cok azimliyim canim. Bugunku tarti aklimi basima getirdi.
Sana tebrikler canim.:)))) iyi geceler
Bende bugün çok mutlu oldum tartıda
Evet cınımmmmm bende kendımı sevıyorumYaaa beril motivasyon kaynağısın be yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?