Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaclisiniz ki yani kac yas koydu ustune? Benimde cok kilom var ama hep yasimdan küçük tahminler gelir 21 yasindayim mesela kışın sigara satmadi bi bakkal 18den kucuksun sen diye kimligimi gosterecektim artk da inandi kimligi ckarirken :))

Kilo olduğundan büyük gösteriyor ..verdikçe daha genç gözüküyorsun dediler bana da birde kilolu olunca seçilen kıyafetlerde çok özenli olmuyor örnek ben hep koyu gitmek isterdim ..
Kaçlısın sen canım ?gerçi fazla kilonda yok anneler kıyamaz zaten hiç..geçmiş olsun bu arada ..

Ne güzel avantajlısın desene ..

Sabah erken yaptım Leslie yürüyüş sonradan oldu ..
Bazen bir gaza geliyorum bazen bırakıyorum düzenli olmadım gitti
Oh mis sabah erken kalkmiyorum ben ya uyanmam 12yi buluyo gerci gecede 3te 4te uyuyorum esas duzensizlik bende :)) ama spor her gun istiyo bunye bi yerden sonra ya :)

Ne güzel avantajlısın desene ..
Avantaj tabide bazende sıkıntı oluyor staj yapiyorum mesela bi veliye bi sey anlatmam gerekti mudur yardimci stajer ogretmenimiz anlatsin dedi kadin aa ben onu sizin kiziniz sanmistim falan diyo ki adamda 40li yaslarin basinda bile degil belki :))

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee Pembe_patikli
sabah: 1 biber dolmasi (icinde sadece kiyma, yumurta ve biraz peynirle firinda yaptim), 2 dilim peynir, biraz kabakli peynir (tavada 1 yk zeytinyagiyla), 1 domates, yarim salatalik, 5 yk yogurt, 10 zeytin
ara: 3 ceviz, 2 sade kahve, 1 armut
oglen: 3 kofte (firinda pisirdim), 150 gr kuzu haslama, 1 tabak dolusu zeytinyagli salata
ara: 2 dilim karpuz, 10 badem, 1 kase yogurt, 2 yk yulaf, 6 kuru kayisi
ara: 5 taze kayisi, 1 avuc siyah frenk uzumu,
ara: 10 tane ahududu
aksam: 2 tane kofte, biraz salata zeytinyagli tuzsuz

su: 2,5 lt tezbitsin
spor yok bugun, hava cok yagmurluydu canim hicbirsey yapmak istemedi

Gecmis olsun canim ins agrilarin gecer kisa surede. Cumartesiye gore menun bence iyi, en azindan azar azar tatmissin

Masallah canim sporun da menun de yine super.

Afiyet olsun canim, menun de sporun da cok iyi Bakalim Jilliani 30 gun yapabilecekmisisn yaparsan bravo. Ben 5 6 gun araliksiz yapip biraktim. Yeniden yapmak lazim aslinda

Afiyet olsun canim. Aslinda ekmeklerden dolayi sanki cokmus gibi gozukuyor menun ilk basta ama totalde az yemissin, gunluk kalorinin altinda oldugun kesin

Araliksiz mi yapmak gerekiyor ama ben pilateste yapiyorum ikisi bir nasil olacak ki
Evet canim onu 30 gun yapmak lazimmis o yuzden adi 30 days. Ben 1 hafta yaptim sadece araliksiz. Ama 30 gun dayanirsan super sonuc alanlar var. Platesten sonra ara verip oyle yaparsin vaktin varsa tabi

Çok güzel de ne kadar cok meyve var :)

Evet canim onu 30 gun yapmak lazimmis o yuzden adi 30 days. Ben 1 hafta yaptim sadece araliksiz. Ama 30 gun dayanirsan super sonuc alanlar var. Platesten sonra ara verip oyle yaparsin vaktin varsa tabi
Evet youtubeda vardi 30 gun yapanlar degisimlerini koymuslar gercekten baya iyi :) yaparim aslnda zamanim var simdilerde bosum is yok okul yok ama kaslar zorlanmaz mi cok acaba sknti olmaz dimi

selam hanımlar akşamdan beri girip yazamadim menümü yazayım
Sabah
bir porsiyon kadar sucuklu yumurta
yarim kibrit kutusu peynir
1 tane yeşil zeytin
bir dilimden az kepekli ekmek

Ara
bir önce dilim karpuz

Akşam
bir küçük kepçe barbunya
yarim dilim kepek ekmeği
salata ve yarim kaşık bulgur pilavı

şimdi yaz tatili olduğumuzdan iki öğün öğünlerim geç kalkıyorum malesef ben erken kalksam bile herkes geç kalktığından ben de onlara uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…