- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Kaclisiniz ki yani kac yas koydu ustune? Benimde cok kilom var ama hep yasimdan küçük tahminler gelir 21 yasindayim mesela kışın sigara satmadi bi bakkal 18den kucuksun sen diye kimligimi gosterecektim artk da inandi kimligi ckarirken :))cok.iyi tebrik edwrim.bugün eczanede çalışan kız bana siz 90 doğumlu musunuz dedi hemen aklıma kilom geldi o yuzden daha büyük gösterdiğimi düşündüm sonra.Kız türbanlısiniz o olgun gösteriyor diye kıvırdi.anneme söyledim kıyamam ona ilkokul öğrencisi gibisin dedi baba motive etmek icin:)
Sabah erken yaptım Leslie12000 adimin üstüne 30 dk leslie mi kutluyorum güzelim seni bu ne spor azmi böyle masaalah :))
Kilo olduğundan büyük gösteriyor ..verdikçe daha genç gözüküyorsun dediler bana dacok.iyi tebrik edwrim.bugün eczanede çalışan kız bana siz 90 doğumlu musunuz dedi hemen aklıma kilom geldi o yuzden daha büyük gösterdiğimi düşündüm sonra.Kız türbanlısiniz o olgun gösteriyor diye kıvırdi.anneme söyledim kıyamam ona ilkokul öğrencisi gibisin dedi baba motive etmek icin:)
Ne güzelKaclisiniz ki yani kac yas koydu ustune? Benimde cok kilom var ama hep yasimdan küçük tahminler gelir 21 yasindayim mesela kışın sigara satmadi bi bakkal 18den kucuksun sen diye kimligimi gosterecektim artk da inandi kimligi ckarirken :))
Oh mis sabah erken kalkmiyorum ben ya uyanmam 12yi buluyo gerci gecede 3te 4te uyuyorum esas duzensizlik bende :)) ama spor her gun istiyo bunye bi yerden sonra ya :)Sabah erken yaptım Leslieyürüyüş sonradan oldu ..
Bazen bir gaza geliyorum bazen bırakıyorum düzenli olmadım gitti
Avantaj tabide bazende sıkıntı oluyor staj yapiyorum mesela bi veliye bi sey anlatmam gerekti mudur yardimci stajer ogretmenimiz anlatsin dedi kadin aa ben onu sizin kiziniz sanmistim falan diyo ki adamda 40li yaslarin basinda bile degil belki :))Ne güzelavantajlısın desene ..
Ins dayanirsin canim. Meyvesiz cok zor yaYa ya arkadasim bu bünye nasıl bünye bilemedim amaberilceee nin hatrı için oruç tutacam.40 gün ilk aşamada çokmuş be ya 21 gün olsa daha bi iyi olurdu neyse o ne derse o olsun.
İyi akşamlar dünden beri annemdeydim simdi geldim nette yoktu giremedim bugün menüm kotu oldu sabah doktora randevum vardın geç kalmıştım neyedigmi anlamadı
Sabah
Yumurta 2 zeytun kk peynir çeyrek krep
Öğle
4 kasik nohut yemeği çeyrek krep 2 zeytin kk peynir salata
Ara öğün 4 5 adet form büsküvi
Aksam
Çeyrek ekmek 5 adet ufak köfte normal standartlara gore 3 adet eder 1 kase çorba 1-2çatal karpuz salata
Su yatana kadar 3 litreyi geçer spor henüz yok çocuk uyursa yapacagim
Gecmis olsun canim ins agrilarin gecer kisa surede. Cumartesiye gore menun bence iyi, en azindan azar azar tatmissinSelamm gençlikk
nugün uykusuzluktan ölecem sanırım uykum geldiği halde uyuyamıyorum sırtım kolum bacağım her yerim ağrıyor neden bilmiyorum annem dedi yatmadan önce pencereyi açtığın için cereyan yapmış olabilir vallaama açmayayım da ne yapayım sıcaktan kızarmış tavuğa mı dönelim yavruuuuuuuuuuuuuuu
Neyse menüme geçeyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez (tadınca durduramıyorum kendimi affedin)
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
4-5 kaşık melemen
Akşam
2 kaşık kısır
2 litre su
her yerim ağrıyor yerimden kalkmadım bugün hiç spor yapmadım
Supermis yaa evde dondurma hic denemedim ama denemek lazim
Kız 10 kilo gider bende
Benim bir dondurmam kaldı uff
Senacim menünü beğendim
Böyle gidersen başarı senin
Masallah canim sporun da menun de yine super.Selam kızlar bende menümü yazayım yarısı evde yarısı dışarda oldu
Sabah
1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Az peynir
Yeşillik biber
Ara
Yeşil çay 5 badem 1 kayısı
Öğlen
Izgara köfte salata ayran
Ara
Mateli yeşil çay 20 leblebi
Akşam
Peynirli salata 1 dilim esmer ekmek
Su 2,5 litre
Spor
30 dk leslie evde bireysel hareketler
12000 adım
Bu arada maydanozlu limonlu çubuk tarçınlı su yaptım ondan da içtim
Afiyet olsun canim, menun de sporun da cok iyi Bakalim Jilliani 30 gun yapabilecekmisisn yaparsan bravo. Ben 5 6 gun araliksiz yapip biraktim. Yeniden yapmak lazim aslindaBende menüyü yazayim
Kahvalti:
Kiymali peynirli(izmir tulum) yumurta
Öğlen:
Bir büyük bardak tarcinli süt
Aksam:
1 tabak zaytinyaglu patlıcan yemeği
Yarim kase yoğurt
Su: 3litre
Spor: jullian michael 30 days 35 dk suruyo onu yaptim iste
Afiyet olsun canim. Aslinda ekmeklerden dolayi sanki cokmus gibi gozukuyor menun ilk basta ama totalde az yemissin, gunluk kalorinin altinda oldugun kesinKızlar yatılı misafirimiz var menüm paylaşayımda çıkayım
Sabah
3 dl çavdar ekmeği az yumurta 1 tane sosis 2 zeytin 1 bardak çay
Öğlen 2dl ekmekden kaşarlı tost
Akşam
Ton balıklı salata
Su 2 lt
Spor 2 saat alışveriş yaptık yürüdük sürekli
Araliksiz mi yapmak gerekiyor ama ben pilateste yapiyorum ikisi bir nasil olacak kiAfiyet olsun canim, menun de sporun da cok iyi Bakalim Jilliani 30 gun yapabilecekmisisn yaparsan bravo. Ben 5 6 gun araliksiz yapip biraktim. Yeniden yapmak lazim aslinda
Evet canim onu 30 gun yapmak lazimmis o yuzden adi 30 days. Ben 1 hafta yaptim sadece araliksiz. Ama 30 gun dayanirsan super sonuc alanlar var. Platesten sonra ara verip oyle yaparsin vaktin varsa tabiAraliksiz mi yapmak gerekiyor ama ben pilateste yapiyorum ikisi bir nasil olacak ki
Çok güzel de ne kadar cok meyve var :)Slm kizlar
Bugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: 1 biber dolmasi (icinde sadece kiyma, yumurta ve biraz peynirle firinda yaptim), 2 dilim peynir, biraz kabakli peynir (tavada 1 yk zeytinyagiyla), 1 domates, yarim salatalik, 5 yk yogurt, 10 zeytin
ara: 3 ceviz, 2 sade kahve, 1 armut
oglen: 3 kofte (firinda pisirdim), 150 gr kuzu haslama, 1 tabak dolusu zeytinyagli salata
ara: 2 dilim karpuz, 10 badem, 1 kase yogurt, 2 yk yulaf, 6 kuru kayisi
ara: 5 taze kayisi, 1 avuc siyah frenk uzumu,
ara: 10 tane ahududu
aksam: 2 tane kofte, biraz salata zeytinyagli tuzsuz
su: 2,5 lttezbitsin
spor yok bugun, hava cok yagmurluydu canim hicbirsey yapmak istemedi
Evet youtubeda vardi 30 gun yapanlar degisimlerini koymuslar gercekten baya iyi :) yaparim aslnda zamanim var simdilerde bosum is yok okul yok ama kaslar zorlanmaz mi cok acaba sknti olmaz dimiEvet canim onu 30 gun yapmak lazimmis o yuzden adi 30 days. Ben 1 hafta yaptim sadece araliksiz. Ama 30 gun dayanirsan super sonuc alanlar var. Platesten sonra ara verip oyle yaparsin vaktin varsa tabi
Bence olmaz canim. Hele ki sen normalde de hergun spor yapiyorsun.Evet youtubeda vardi 30 gun yapanlar degisimlerini koymuslar gercekten baya iyi :) yaparim aslnda zamanim var simdilerde bosum is yok okul yok ama kaslar zorlanmaz mi cok acaba sknti olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?