Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oyunlara gelme Hilalll yenemezsen yandık

Hazır meyve suyu şeker
Bır sürüde meyve var
Yorumuda yapmışsın zaten
Yarın daha güzel bır menü beklıyorum balım

Hazır meyve suları oldukça şekerli dikkat et canım ..
Yarın tartı var ..artıysa Cuma'ya sıkı tutarsın eksiye düşer biz öyle yapıyoruz

Aslında meyve suyu hariç iyimişte şu meyveleri araya mı alsan acaba?su ve spor güzelmiş ..

Bende menüyü yazayim şuraya
Sabah:
Peynirli maydanozlu omlet
Izgarada pisirilmis 4 yesil biber
6 siyah zeytin
Yarim dilim eksi maya ekmegi üzerine sekersiz erik marmelati sürüp yidim
Bi kac dilim de domates
Öğlen:
Bi dilim kavun
Bir tane incir
Aksam:
Izgarada bi cipura
Kızarmış iki minik gopez
Kozlenmis biber ve patlican salatalarinda bi kac catal
Maydanoz sogan pevrezi
Su: 3 litre
Spor: jullian michael 30 days :))

Gopezi bilemedim ama güzel spor mikemmelll

Ne yazik ki ahh o meyveler diyim. Sabah bol protein almaya calistim

Karpuza dikkat şekercim bol meyveli bir gün olmuş desene ..insan buraya yazınca anlıyor yediklerini bugün az yersin canım bak gitsin bir an önce 70 ler
Haklisin canim yazinca anladim. Yaz yaz bitmiyor bugun dikkat ettim hem de baya

Az bi et kesigi olmus ama bugun tekrar yapmayi düşünüyorum hamda degildim ama pespese olmasi zorladi sanirim :)
Yaparsin sen canim. Bu arada al olculerini ve bize de soyle canim mesela 10 gun sonra kac cm incelme olcak. Ben almamistim baslangicta

Hiiiiy asla kirmak istemedim olur mu öyle şey 22 kilo vermeyi basarmissin benim ne haddime sana laf etmek
Yok kız şaka ediyorum
Kuzum dip bucak sıldım
Çamaşırlar yıkandı kurutuldu ütü kuruldu benı beklıyor
Sıpaları Kocabaşa verdım dışarı çıkardım
Geçmişe bakıyım dedım
Kocabaş
Akşam bana teyzem gelecek
Dolaba mantı yapacaz bakalım
Oooh süper yaa
Fıstıgım vardın mı
Nasıl benım memleket begendınmı
Mayo nasıl oldu kız bır resım at ya
Vardık dün. Hava esiyor üşüdüm vallaha yav.
Ben de yüksekten uçmuşum dün anladım da
Selam 13.takımben 1.takımdan zayıflamak için uğraşan bir bağyanım.burada yer varsa takım değiştirip 13.takıma transfer olmak istiyorum.mümkün müdür acaba??
Hoşgeldin canım. Ben Döne. Nasılsın iyi misin
Güzel menü bence yavaş ama kararlı istikrarlı verir ve geri de almazsın. Uygula derim.
İnşallah
@obezzto ablam geldiyse bende gelmek isterim:)
Hoşgeldiniz ikiniz de arkadaşlar. Yeni yeni insanlar görmek ne güzel. Birlikte sonuca ulaşıcaz inşallah. Ben bu ara tatilde olduğum için çok aktif değilim ama tanışır kaynaşırız.
Kahvaltıda iyi başlamışsın canım kaşar hariç. Sonra öğlen yememişsin. Öyle olunca şeker düşmüş sanırım ki abanmışsın biraz. Vişne suyu yanlış olmuş sen de biliyorsun, ama bir anda şekerini çıkarmak istemiş vücut. Aç kalarak zayıflanmıyor ben bizzat yaşadım bunu. Çünkü sonradan saldırıyor insan her şeye, gözü dönüyor. Ama sporun da iyi erken de yiyip kapatmışsın günü. Bence artı çıkmazsın. Menülerin düzelir zamanla sıkıntı yapma.
Gopez iyi olmuş bence. Gopez olmadan bir gün geçiremem illaki her öğünde yerim
Bulmuşsunuz gene bana yabancı bişi ya kelime dağarcığımı geliştiriyorsunuz vallahi
Erik marmaletı ne güzel ekşi ekşidir oohh

Oyle oldu canim dun yine yedim karpuzu. Ama bugun cok dikkat ettim. Ins cumaya en az 1 kg eksim olsun artik.

Abla aynen öyle kahvaltıdan sonra her şey iyi gidiyodu saat 4 oldu ben adeta canavara dönüştüm şekerli şeyler istedi canım uzun süre aç kalmak mahvetti dediğin gibi haklısın

İyi akşamlar menumu yazayim
Sabah 11 30 gibi
1 yumurta 2kk peynir 3 zeytin 4/3dilim tt ekmek 1 ceviz 2 cay kasigi recel domates salatalik
Ara sade turk kahvesi
Aksam saat 17 de
1 tabak taE fasulye cay tabağından az büyük tabakda bulgur pilavı 2 bardak ayran
Saat 19 30 da yarın kocan haşlanmış misir
Su 5 litre oldu galiba
Spor henuz yok ama.evde pek.oturmadim gibi

Benim de daha 3 kg var hedefe. Ama daha 2 hafta var canim. Haa gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…