Bir dahaki sefere adedi dusururum canim. Sebze eklerim yerine. Cok sagol bilgi icinDerya hersey mikemmel canım
Yalnız zeytının tanesı 8-10 calorı
Aminnn kaptanim agzin bal yesin hemde 1 kavanozUyyyy uyyyy Çalışkan kızlar masallah
Nazar degsın tartıya ınsallah
Nıdımek balımBir dahaki sefere adedi dusururum canim. Sebze eklerim yerine. Cok sagol bilgi icin
Ikıncı satırı yanlış anladın:) sanırımAminnn kaptanim agzin bal yesin hemde 1 kavanoz
40 gun spora varim kaptanim. Ama sutsuz. Yogurtsuz meyvesiz dayanamam. Digerlerini ben de yemiyorum. Sporu 40 gun yapalim beraber insŞeker orucu sıfır kh alımı kızlar
Paket gıda yok
Makarna pılav bulgur vs... yok
Patates havuç bezelye Mısır yok
Ben meyve ve süt yoğurtta yemıyorum nıtekım onlarda şeker
Neden 40 gün ıse
Beyın 21 günde unutup 40 günde yenı alışkanlık kazandığı ıcın
Yarın başlıyorum 40 gün sekersız hayat ve aralıksız 40 gün spor
Tamam canım40 gun spora varim kaptanim. Ama sutsuz. Yogurtsuz meyvesiz dayanamam. Digerlerini ben de yemiyorum. Sporu 40 gun yapalim beraber ins
Aynen yaa icimden gectigi gibi okumusum simdi gordumIkıncı satırı yanlış anladın:) sanırım
Yarış unutuldumuAynen yaa icimden gectigi gibi okumusum simdi gordum
Olur canim. Bebegi kucagima alip Leslie yaparim hicbirsey yapamazsam. Bebeklerle spor daha cok kalori yaktiriyor sansliyizTamam canım
Kaytarma yok söz mü
En az 45 dakıka olurmu bebek var sende
Hoş bende de varya
Yokk ya hic yorulur muyum. Sabah erken kalkip 1 saatlik anne bebek sporuna gitcez. Ordan sonra da yururuz en az 5 6 km. Cumaya hazirliklara devamYarış unutuldumu
Aman unut sen hatta bu hafta tatıle gıt Yorgun yazıyon
Wuu wuu daha bi guzel olacan yani. Yap bakalimBen kendime yüz maskesi yapmaya gidiyorum avakadomla
Kız bebeğe yazıkOlur canim. Bebegi kucagima alip Leslie yaparim hicbirsey yapamazsam. Bebeklerle spor daha cok kalori yaktiriyor sansliyiz
inşallah çıkmam ya ben yavaş veriyorum gibi listeye de girdim mahcup olursam beni çıkarın yuzdenizi düşürmek istememWc den çıkamamışsındır çok su ıcmişsin
Aman dıkkat canım suyun coguda zarar
Mısır bulgur ınsallah yarın artı çıkman
Ne yapayım öyle diyooo doktorlarrr DeryaWuu wuu daha bi guzel olacan yani. Yap bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?