- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim yarin basliyorsun degil mi seker diyetine. Diyete baslamadan once yasak olacak tum yiyeceklerden ye bugun yatmadan. Sonra 40 gun yok bakTosbıkler uyudu
Kahve yapılsın
Örgü alınsın ele
Geceyı dınleyım bıraz
Su meyveleri de bir birakabilsem. En azindan gun asiri yiyom artik meyveyi. Cok sagol canim senden bunlari duymak cok mutlu etti beni.Kız masallah sana nerde o eskı menüler nerde bu Derya gurur duyuyom yemınle
Himm afiyet olsun canim o zamanYok annem kahvenın yanına baska şey var
Ağız tadımı bozmayım
Aynen aynen :)))Burdayim canim. Cumaya hazirliktaydim. Once Leslie ile yurudum yetmedi bir de kendim acik havada yurudum. Cumaya sagli sollu gecelim canim.
vermedim anladım ablaaVerdım dıyom zaten
Sen ne anladın ki
Himmm ama bu ara meyve yiyorum acıkınca dondurma da tabi süt yoğurt da var ama kararında abartmadan katılsam miki bendeŞeker orucu sıfır kh alımı kızlar
Paket gıda yok
Makarna pılav bulgur vs... yok
Patates havuç bezelye Mısır yok
Ben meyve ve süt yoğurtta yemıyorum nıtekım onlarda şeker
Neden 40 gün ıse
Beyın 21 günde unutup 40 günde yenı alışkanlık kazandığı ıcın
Yarın başlıyorum 40 gün sekersız hayat ve aralıksız 40 gün spor
kız toto sıkıya geliyor mide gelmiyor :) bana ne gibi kolaylık sağlıyorsun:)Ha sız dayanamazsanız karpuzcular
Taze ıkı meyve hakkı koyalım sıze
Kım var kımın totıs sıkıya gelıyor hodrı meydan
45 dakika yürüme tempolu yeterli olur mu peki ablaTamam canım
Kaytarma yok söz mü
En az 45 dakıka olurmu bebek var sende
Hoş bende de varya
bende bunlara tartı da kızıma hamile kaldığım kiloyu gördüm mutluyum ama her ne kadar dış tepkiler nadir gelsede yinede kendimi uzmuyorum şurada ilk hedefe ne kaldı sonra yeni bir hedef koyucam kendime ve 2m hamileliğe kadar koruycam ve almamaya calisicam iyiki hayatına girdiniz kızlar gerçekten sizle arindim sizle mutlu olmaya başladım ozguvebim yerine geldi seviyorum kız siziii:))Bugun bır garıbım kızlar
Tartı zaten kankı banada
116 kılo ıken akşam 119 felan olurdu
98 şerefse kaçırınca. 100 ü görürdüm
Bugun tartıda debelendım hala 80 lerı gosterıyor
Ben sırıtık nacıye tabıkı bu arada
Nefesı alıp tartılıyom hala 95 bıle degıl
Komple gıyınıp mont çanta ayakkabı hala 80 ler dıyıp sevındırık oldum bugun
Aynen aynen :)))Burdayim canim. Cumaya hazirliktaydim. Once Leslie ile yurudum yetmedi bir de kendim acik havada yurudum. Cumaya sagli sollu gecelim canim.
vermedim anladım ablaaVerdım dıyom zaten
Sen ne anladın ki
Himmm ama bu ara meyve yiyorum acıkınca dondurma da tabi süt yoğurt da var ama kararında abartmadan katılsam miki bendeŞeker orucu sıfır kh alımı kızlar
Paket gıda yok
Makarna pılav bulgur vs... yok
Patates havuç bezelye Mısır yok
Ben meyve ve süt yoğurtta yemıyorum nıtekım onlarda şeker
Neden 40 gün ıse
Beyın 21 günde unutup 40 günde yenı alışkanlık kazandığı ıcın
Yarın başlıyorum 40 gün sekersız hayat ve aralıksız 40 gün spor
kız toto sıkıya geliyor mide gelmiyor :) bana ne gibi kolaylık sağlıyorsun:)Ha sız dayanamazsanız karpuzcular
Taze ıkı meyve hakkı koyalım sıze
Kım var kımın totıs sıkıya gelıyor hodrı meydan
45 dakika yürüme tempolu yeterli olur mu peki ablaTamam canım
Kaytarma yok söz mü
En az 45 dakıka olurmu bebek var sende
Hoş bende de varya
bende bunlara tartı da kızıma hamile kaldığım kiloyu gördüm mutluyum ama her ne kadar dış tepkiler nadir gelsede yinede kendimi uzmuyorum şurada ilk hedefe ne kaldı sonra yeni bir hedef koyucam kendime ve 2m hamileliğe kadar koruycam ve almamaya calisicam iyiki hayatına girdiniz kızlar gerçekten sizle arindim sizle mutlu olmaya başladım ozguvebim yerine geldi seviyorum kız siziii:))Bugun bır garıbım kızlar
Tartı zaten kankı banada
Minik derken fazla mi olmuş kavunÖğlen mınık bırsey yeseydın
Ama ben begendım
Yok kız şaka ediyorum
Kocabaş
Oooh süper yaa
Vardık dün. Hava esiyor üşüdüm vallaha yav.
Ben de yüksekten uçmuşum dün anladım da
Hoşgeldin canım. Ben Döne. Nasılsın iyi misin
Güzel menü bence yavaş ama kararlı istikrarlı verir ve geri de almazsın. Uygula derim.
İnşallah
Hoşgeldiniz ikiniz de arkadaşlar. Yeni yeni insanlar görmek ne güzel. Birlikte sonuca ulaşıcaz inşallah. Ben bu ara tatilde olduğum için çok aktif değilim ama tanışır kaynaşırız.
Kahvaltıda iyi başlamışsın canım kaşar hariç. Sonra öğlen yememişsin. Öyle olunca şeker düşmüş sanırım ki abanmışsın biraz. Vişne suyu yanlış olmuş sen de biliyorsun, ama bir anda şekerini çıkarmak istemiş vücut. Aç kalarak zayıflanmıyor ben bizzat yaşadım bunu. Çünkü sonradan saldırıyor insan her şeye, gözü dönüyor. Ama sporun da iyi erken de yiyip kapatmışsın günü. Bence artı çıkmazsın. Menülerin düzelir zamanla sıkıntı yapma.
Gopez iyi olmuş bence. Gopez olmadan bir gün geçiremem illaki her öğünde yerim
Bulmuşsunuz gene bana yabancı bişi ya kelime dağarcığımı geliştiriyorsunuz vallahi
Erik marmaletı ne güzel ekşi ekşidir oohh
Insallah ıse yarar tartı yüzünü güldürür canım
Afıyet olsun canım
En son kaçta yıyorsun
Kaçta uyuyorsun
amin inşallah tartıda ve fiziken şekilde yüzümüz güler .. akşam genelde 12 ya da 1de yatıyorum malesef hatta 1i geçtiği oluyor çoğu zaman o yüzden sabah uyanamıyorum..maşallah ne güzel zayıflamışsın insan çok mutlu oluyor böyle olunca vay be diyor çok sevindim adına bana da motivasyon oldu hedefe ulaşmadaBugun bır garıbım kızlar
Tartı zaten kankı banada
çok güzel fikir ama alt kattaki komşu bizi kovmasın zaten kızım epey hoplayıp zıplayıp ses yapıyor bir de ben zıplarsam kadın ev başına göçüyor sanar bu kilomlaAaaaa aklıma geldi yatmadan zıplasak mı acaba?20 den başlayalım hergün arttırırız
Bende spora varik günde en az bi saatTosbıkler uyudu
Kahve yapılsın
Örgü alınsın ele
Geceyı dınleyım bıraz
onu da artik başka şeylerden kısarak dengelersin menundeki karbonhidrattın birini eksiltirsin aynı hesaba gelir bu kadar kilo vermişsin zaten bu gibi dengelemeler yaparak gerisini de verirsin önemli olan kararlı bir şekilde yol almakSağolasın..hoşbuldum.evet, kaptanların onayıyla bende 13.takıma transfer olmuş bulunmaktayım artık.hayırlısi olsun.
Bugunkü mönüm
Sabah:iki dilim ekmekten tost, haşlanmış yumurta, peynir, zeytin,yeşillik, domates, salatalık
Ara:yok
Öğle:köfte, salata, ekmek
Ara:iki armut
Akşam:zeytinyağlı fasulye, ayran, ekmek
Su:3 litre
Spor:3 mil leslie+50 mekik
Kızlar ben diyetisyene gidiyorum ve günlük üç dilim ekmek hakkım var.fakat arada böyle tost yapınca dört dilime çıkıyor maalesef
Devamlı olmasada hafta sonu falan oluyo bazen..keşke hiç yapmasakda bitirsek şu diet olayınıonu da artik başka şeylerden kısarak dengelersin menundeki karbonhidrattın birini eksiltirsin aynı hesaba gelir bu kadar kilo vermişsin zaten bu gibi dengelemeler yaparak gerisini de verirsin önemli olan kararlı bir şekilde yol almak
Sağolasın..hoşbuldum.evet, kaptanların onayıyla bende 13.takıma transfer olmuş bulunmaktayım artık.hayırlısi olsun.
Bugunkü mönüm
Sabah:iki dilim ekmekten tost, haşlanmış yumurta, peynir, zeytin,yeşillik, domates, salatalık
Kızlar ben diyetisyene gidiyorum ve günlük üç dilim ekmek hakkım var.fakat arada böyle tost yapınca dört dilime çıkıyor maalesef
amin inşallah tartıda ve fiziken şekilde yüzümüz güler .. akşam genelde 12 ya da 1de yatıyorum malesef hatta 1i geçtiği oluyor çoğu zaman o yüzden sabah uyanamıyorum..maşallah ne güzel zayıflamışsın insan çok mutlu oluyor böyle olunca vay be diyor çok sevindim adına bana da motivasyon oldu hedefe ulaşmada
çok güzel fikir ama alt kattaki komşu bizi kovmasın zaten kızım epey hoplayıp zıplayıp ses yapıyor bir de ben zıplarsam kadın ev başına göçüyor sanar bu kilomla
Kaptanımın haberi var.. :)Canım ıstersen bır grubunla kaptanınla konus
Omlarında rızası olsun
Yada burda sohbet edelım orda lıstede ol
Ama rızayla olsun olurmu
Yok kız şaka ediyorum
Kocabaş
Oooh süper yaa
Vardık dün. Hava esiyor üşüdüm vallaha yav.
Ben de yüksekten uçmuşum dün anladım da
Hoşgeldin canım. Ben Döne. Nasılsın iyi misin
Güzel menü bence yavaş ama kararlı istikrarlı verir ve geri de almazsın. Uygula derim.
İnşallah
Hoşgeldiniz ikiniz de arkadaşlar. Yeni yeni insanlar görmek ne güzel. Birlikte sonuca ulaşıcaz inşallah. Ben bu ara tatilde olduğum için çok aktif değilim ama tanışır kaynaşırız.
Kahvaltıda iyi başlamışsın canım kaşar hariç. Sonra öğlen yememişsin. Öyle olunca şeker düşmüş sanırım ki abanmışsın biraz. Vişne suyu yanlış olmuş sen de biliyorsun, ama bir anda şekerini çıkarmak istemiş vücut. Aç kalarak zayıflanmıyor ben bizzat yaşadım bunu. Çünkü sonradan saldırıyor insan her şeye, gözü dönüyor. Ama sporun da iyi erken de yiyip kapatmışsın günü. Bence artı çıkmazsın. Menülerin düzelir zamanla sıkıntı yapma.
Gopez iyi olmuş bence. Gopez olmadan bir gün geçiremem illaki her öğünde yerim
Bulmuşsunuz gene bana yabancı bişi ya kelime dağarcığımı geliştiriyorsunuz vallahi
Erik marmaletı ne güzel ekşi ekşidir oohh
Tekrar hoşgeldin canım ..Sağolasın..hoşbuldum.evet, kaptanların onayıyla bende 13.takıma transfer olmuş bulunmaktayım artık.hayırlısi olsun.
Bugunkü mönüm
Sende hoşgeldin ..inşallah verir dönersin sendeBen de tatildeyim normalde, 3 hafta oldu, yurtdışındaydım, takıma dönemedim kilo aldım.. sonra benim göbeğimobezzto ile kesildi :) yani ben onun peşini bırakmıyorum.. o nereye ben oraya.. tatil demeden koştum geldim..
Benim bu hafta diyetisyen kontrolü var salı günü, bence vermiş olurum.. tatil insanı mahvediyor valla..Sende hoşgeldin ..inşallah verir dönersin sende
Bende tatile gideceğim korkuyorum vallaevde kontrol daha kolay sanki bende ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?