Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burdayim canim. Cumaya hazirliktaydim. Once Leslie ile yurudum yetmedi bir de kendim acik havada yurudum. Cumaya sagli sollu gecelim canim.
Aynen aynen :)))
Verdım dıyom zaten
Sen ne anladın ki
vermedim anladım ablaa

Himmm ama bu ara meyve yiyorum acıkınca dondurma da tabi süt yoğurt da var ama kararında abartmadan katılsam miki bende

Ha sız dayanamazsanız karpuzcular
Taze ıkı meyve hakkı koyalım sıze
Kım var kımın totıs sıkıya gelıyor hodrı meydan
kız toto sıkıya geliyor mide gelmiyor :) bana ne gibi kolaylık sağlıyorsun:)

Tamam canım
Kaytarma yok söz mü
En az 45 dakıka olurmu bebek var sende
Hoş bende de varya
45 dakika yürüme tempolu yeterli olur mu peki abla
bende bunlara tartı da kızıma hamile kaldığım kiloyu gördüm mutluyum ama her ne kadar dış tepkiler nadir gelsede yinede kendimi uzmuyorum şurada ilk hedefe ne kaldı sonra yeni bir hedef koyucam kendime ve 2m hamileliğe kadar koruycam ve almamaya calisicam iyiki hayatına girdiniz kızlar gerçekten sizle arindim sizle mutlu olmaya başladım ozguvebim yerine geldi seviyorum kız siziii:))

Burdayim canim. Cumaya hazirliktaydim. Once Leslie ile yurudum yetmedi bir de kendim acik havada yurudum. Cumaya sagli sollu gecelim canim.
Aynen aynen :)))
Verdım dıyom zaten
Sen ne anladın ki
vermedim anladım ablaa

Himmm ama bu ara meyve yiyorum acıkınca dondurma da tabi süt yoğurt da var ama kararında abartmadan katılsam miki bende

Ha sız dayanamazsanız karpuzcular
Taze ıkı meyve hakkı koyalım sıze
Kım var kımın totıs sıkıya gelıyor hodrı meydan
kız toto sıkıya geliyor mide gelmiyor :) bana ne gibi kolaylık sağlıyorsun:)

Tamam canım
Kaytarma yok söz mü
En az 45 dakıka olurmu bebek var sende
Hoş bende de varya
45 dakika yürüme tempolu yeterli olur mu peki abla
bende bunlara tartı da kızıma hamile kaldığım kiloyu gördüm mutluyum ama her ne kadar dış tepkiler nadir gelsede yinede kendimi uzmuyorum şurada ilk hedefe ne kaldı sonra yeni bir hedef koyucam kendime ve 2m hamileliğe kadar koruycam ve almamaya calisicam iyiki hayatına girdiniz kızlar gerçekten sizle arindim sizle mutlu olmaya başladım ozguvebim yerine geldi seviyorum kız siziii:))

Sağolasın..hoşbuldum.evet, kaptanların onayıyla bende 13.takıma transfer olmuş bulunmaktayım artık.hayırlısi olsun.

Bugunkü mönüm
Sabah:iki dilim ekmekten tost, haşlanmış yumurta, peynir, zeytin,yeşillik, domates, salatalık
Ara:yok
Öğle:köfte, salata, ekmek
Ara:iki armut
Akşam:zeytinyağlı fasulye, ayran, ekmek

Su:3 litre
Spor:3 mil leslie+50 mekik

Kızlar ben diyetisyene gidiyorum ve günlük üç dilim ekmek hakkım var.fakat arada böyle tost yapınca dört dilime çıkıyor maalesef

Insallah ıse yarar tartı yüzünü güldürür canım

Afıyet olsun canım
En son kaçta yıyorsun
Kaçta uyuyorsun

amin inşallah tartıda ve fiziken şekilde yüzümüz güler .. akşam genelde 12 ya da 1de yatıyorum malesef hatta 1i geçtiği oluyor çoğu zaman o yüzden sabah uyanamıyorum..maşallah ne güzel zayıflamışsın insan çok mutlu oluyor böyle olunca vay be diyor çok sevindim adına bana da motivasyon oldu hedefe ulaşmada

Aaaaa aklıma geldi yatmadan zıplasak mı acaba?20 den başlayalım hergün arttırırız
çok güzel fikir ama alt kattaki komşu bizi kovmasın zaten kızım epey hoplayıp zıplayıp ses yapıyor bir de ben zıplarsam kadın ev başına göçüyor sanar bu kilomla

onu da artik başka şeylerden kısarak dengelersin menundeki karbonhidrattın birini eksiltirsin aynı hesaba gelir bu kadar kilo vermişsin zaten bu gibi dengelemeler yaparak gerisini de verirsin önemli olan kararlı bir şekilde yol almak

Devamlı olmasada hafta sonu falan oluyo bazen..keşke hiç yapmasakda bitirsek şu diet olayını

Hoş geldiniz kızlar ben hilal

Ben de tatildeyim normalde, 3 hafta oldu, yurtdışındaydım, takıma dönemedim kilo aldım.. sonra benim göbeğim obezzto ile kesildi :) yani ben onun peşini bırakmıyorum.. o nereye ben oraya.. tatil demeden koştum geldim..

Tekrar hoşgeldin canım ..
Hayırlı uğurlu olsun
Belki köftede ekmek varsa onun yanındakini azaltabilirsin ben ekmek yerine bazen kırmızı kapya biber yiyorum güzel de oluyor .bende sert şeyler yeme takıntısı var sanki bazen turp yiyorum ekmekten soğuttum biraz kendimi eskiden pek fenaydim .
hatta kırmızı kapya biberin tostunu yapıyorlar gördüm şaşırdım ..menün suyun sporun çok güzelmiş gerçekten ..

Sende hoşgeldin ..inşallah verir dönersin sende
Bende tatile gideceğim korkuyorum valla evde kontrol daha kolay sanki bende ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…