Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim diyetisyenim ekmekleri mutlaka yiyorsun diye tembihledi ama ben bu kadarını yemiyorum fazla gibi geldi bana da

canım hem siyasetinsin hem de be ek emziriyiraun senin için en sağlıklı olanı diyetisyen gidip o şekilde kilo vermek o sana uygun bir diyet programı hazırlar

hoşgeldin canım bebek istiyorsan kilo vermen şart düşünsene bu kilolara bir de hamilelik kiloları eklenirse ne olur en iyisi zayıflayıp o şekilde hamile kalmak allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam canım hoşgeldin ..bir dene bakalım kurallar 1.sayfada var ..tartı hep aklımızda hatırlatırız sana
Diyabet varda çok dikkatli beslenmelisin burda menü yazmak çok işe yarıyor gerçekten ..bebek çok bizde boy boy maşallahdene bakalım nasıl olacak?
Mesela bugün pazartesi tartısı va takım içinde ..ama önemli olan Cuma

bu arada herkese günaydın bugün erken kalkmayı başardım nihayet baktım ki herkes erken kalkmaya çalışıyor metabolizma için ben de gaza geldim kalkayım dedim
Günaydın iyi yapmışsın canım ben de hep erkenciyimdir genelde ..

Wavvv siz ne güzel kilolar vermişsiniz maşallah
Devamı gelsin inşallah ..bizim kızlar gevezedir merak etme özellikle ben
Bu aralar tatil var bizimde ah ah

ben de bakiim bu 13. takım da kimler varmış, zamanla nasılsa tanışırız iyiden iyiye.. :) bakayım nasıl sporlar yapıyorsunuz, beni de biraz gaza getirin..
Sorma canım bu aralar tatil falan gevşedik biraz
Jillian yaptırıyorduk Leslie yapan var ip atlayan kardio hepsi vardı ..bu aralar ben kalkınca ev ahalisi kalkmadan Leslie yapıyorum akşamları yürüyüş ..ama haftaya bir program yapmak istiyorum sen de nasıl durumlar ?

beslenme olarak kötü geçen bir hafta sonu ve tabiki tartıya yansıdı 56.4 geciken adatte cabası canım sıkıldı
Aman boşver Cuma'ya toparlarsın adet öncesi zaten çok ödem olur bendede ..1,5 kilo etkililer beni genelde ..önümüze bakalım daha var Cuma'ya

Süper diyet listen işe yarıyor demekki bak

Aman boşver Cuma'ya toparlarsın adet öncesi zaten çok ödem olur bendede ..1,5 kilo etkililer beni genelde ..önümüze bakalım daha var Cuma'ya
benim hayatım zaten bu hafta sonlarını dengelemek ile geçiyor. hayır bi de nasıl açım anlatamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…