canim diyetisyenim ekmekleri mutlaka yiyorsun diye tembihledi ama ben bu kadarını yemiyorum fazla gibi geldi bana daKaratay da sorun degil canim :)
Tsk ederim canim amin
Ben kendime yazmadim o yorumu :)) yeni gelen bi arkadasa yazdim isvec yapiyormus da. Ben karatay yapiyorum
Emziremiyorum artik :)
Söylemeseydin unutnustum vallahi
Ekmekler bana fazla geldi gibi. Sabah öglen 1 tane yerdim. Aksam yemezdim.
Hayatta doymammmm
Whatsappde acikmamami yaptim burdada yapayim.
Bebek cekimim vardi. Yorulmama ragmen yinedee oglusumla yürüyüs yaptim 1 saat 15dk.
Yika et yatir derken ancaa :)
canım hem siyasetinsin hem de be ek emziriyiraun senin için en sağlıklı olanı diyetisyen gidip o şekilde kilo vermek o sana uygun bir diyet programı hazırlarKizlar selaaaam, ben de katilmak istiyorum araniza ama bir iki sorum ve hatta sorun var:
1- iki bebeli hayatta tartilmayi duzenli yapamiyorum, aklima gelmiyor
2- diyabetik'im ama duzenli beslenemiyorum
3- cok az da olsa emzirdigimden ilaclarimi alamadigim icin kilo veremiyorum. Spor mu yapsam sadece? Ay bi akil verin tontirik oldum ciktim
hoşgeldin canım bebek istiyorsan kilo vermen şart düşünsene bu kilolara bir de hamilelik kiloları eklenirse ne olur en iyisi zayıflayıp o şekilde hamile kalmak allah hepimizin yardımcısı olsunMerhaba güzel insanlar, ben sevil.. ben de 1. takımdan geldim size, @obezzto nun peşine takıldım.. bizim onunla kilo verme sürecimiz benzer aslında, ama kendisi benden 1 gömlek daha iyidir.. kasımda başladım bende, 93,9 kiloyla, şuan 78 kilolardayım.. 1. takımda izne çıkmıştım, 2 haftalık bir yurtdışı tatilim vardı, tatilde maşallah 2,5 kilo almışım, geldim bu hafta onları vermeyle geçti, bu cuma artık takıma girebilirim tekrar diye düşünüyorum..
ben yazmayı seven biri olarak, hareketli takımda olma ihtiyacı hissediyorum.. kolay motive oluyorum. ama kendi kendimi motive etmem de bir yere kadar..
allah nasip ederse ben de çocuk sahibi olmayı planlıyorum, o nedenle kilo vermem lazım bir an önce.. kaybedecek çok da vaktim yok..
kendimden de bahsedeyim, 6 yıllık evliyim, 32 yaşındayım.. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Selam canım hoşgeldin ..bir dene bakalım kurallar 1.sayfada var ..tartı hep aklımızda hatırlatırız sanaKizlar selaaaam, ben de katilmak istiyorum araniza ama bir iki sorum ve hatta sorun var:
1- iki bebeli hayatta tartilmayi duzenli yapamiyorum, aklima gelmiyor
2- diyabetik'im ama duzenli beslenemiyorum
3- cok az da olsa emzirdigimden ilaclarimi alamadigim icin kilo veremiyorum. Spor mu yapsam sadece? Ay bi akil verin tontirik oldum ciktim
Günaydın iyi yapmışsın canımbu arada herkese günaydın bugün erken kalkmayı başardım nihayet baktım ki herkes erken kalkmaya çalışıyor metabolizma için ben de gaza geldim kalkayım dedim
Wavvv siz ne güzel kilolar vermişsiniz maşallahMerhaba güzel insanlar, ben sevil.. ben de 1. takımdan geldim size, @obezzto nun peşine takıldım.. bizim onunla kilo verme sürecimiz benzer aslında, ama kendisi benden 1 gömlek daha iyidir.. kasımda başladım bende, 93,9 kiloyla, şuan 78 kilolardayım.. 1. takımda izne çıkmıştım, 2 haftalık bir yurtdışı tatilim vardı, tatilde maşallah 2,5 kilo almışım, geldim bu hafta onları vermeyle geçti, bu cuma artık takıma girebilirim tekrar diye düşünüyorum..
ben yazmayı seven biri olarak, hareketli takımda olma ihtiyacı hissediyorum.. kolay motive oluyorum. ama kendi kendimi motive etmem de bir yere kadar..
allah nasip ederse ben de çocuk sahibi olmayı planlıyorum, o nedenle kilo vermem lazım bir an önce.. kaybedecek çok da vaktim yok..
kendimden de bahsedeyim, 6 yıllık evliyim, 32 yaşındayım.. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
ben de birazdan tartılırım kilo bildirimini buraya yazıyoruz değil miEvet kızlarrrr musmutlu bir hafta olsun inşallah
Ben birazdan tartılmaya gidiyorum haftasonu dikkat ettim yürüyüşte yaptım dün ..hayırlısı bakalım
Evet üste geçen Cumaben de birazdan tartılırım kilo bildirimini buraya yazıyoruz değil mi
Sorma canım bu aralar tatil falan gevşedik birazben de bakiim bu 13. takım da kimler varmış, zamanla nasılsa tanışırız iyiden iyiye.. :) bakayım nasıl sporlar yapıyorsunuz, beni de biraz gaza getirin..
Aman boşver Cuma'ya toparlarsın adet öncesi zaten çok ödem olur bendede ..1,5 kilo etkililer beni genelde ..önümüze bakalım daha var Cuma'yabeslenme olarak kötü geçen bir hafta sonu ve tabiki tartıya yansıdı 56.4 geciken adatte cabası canım sıkıldı
Süperkilo bildirimim kızlar 74.9 kiloyum şu an cumartesi günü katılmıştım gruba cumartesi günü 75.3 kiloydum 400gr gitmiş.
diyetisyen de geçen salı girmiştim yarın 1 hafta olacak o gün de 76 kiloydum 1 haftada 1kilo 100gr vermişim
benim hayatım zaten bu hafta sonlarını dengelemek ile geçiyor. hayır bi de nasıl açım anlatamam yaniAman boşver Cuma'ya toparlarsın adet öncesi zaten çok ödem olur bendede ..1,5 kilo etkililer beni genelde ..önümüze bakalım daha var Cuma'ya
aynen canım çok sevindimSüperdiyet listen işe yarıyor demekki bak
hedefine çok az kalmış maşallah darısı başımızaGeçen Cuma 60,0
Bu sabah 59,8
-200 gr
Ayy kızlar seneler sonra 59 ları gördüm yaaa
Rüya gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?