- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
O zaman tartılıp acı gerçekle yüzleşmelisin benceTesekkurler canim :) tartilamam bugun, gece nutella simit yedim ahahaha
valla bende bir gün senin gezdiğin ülkeleri gezmek isterim :) turla mı gittin canım
Kac senedir ugrasiyorum bir bilsenO zaman tartılıp acı gerçekle yüzleşmelisin bence
Kız iğne falan diyorsun yap diyetini kurtar kendini
Bak bebişlerde var ..bir abla tavsiyesi benden sakın pes etme hemde..çok zor o işler ..
Ayy ne sevindim şimdi beni görün şeker diyetine başladım bugün ama 2 gündür stok ettim cook kilo aldım biliyoRum ama vereceğim şekerine kesince daha ne kaldı di mi ya
Bende bir tabak kuruTesekkurler canim :) tartilamam bugun, gece nutella simit yedim ahahaha
Benimde sınırlı şeker alımı canım sütlü tatlıya dur diyemedim bi ama bugün inşallah onuda kestim.mutluluğun daim olsunben kasımdan beri rafine şeker almayan biri olarak sana deneyimlerimden bahsedeyim.. şekeri bıraktığım ilk 2 ay kilo veremedim.. ama amaç önce şekeri bırakmaktı benim için.. sonra yavaş yavaş diğer yiyecekleri de dengeledim.. şimdi aramıyorum.. rafine şekersiz tatlılar bulmaya çalışıyorum, meyveyle aram zaten iyiydi, onu korumaya çalışıyorum.. ve mutluyum..
Süperr vermişsiniz iradenize maşallah -800 gr çok iyiGünaydinnnn kizlarrrr
Musmutlu hafta olsun herkesee
-800 gr ciktimm inanamadimm
116.2kg
Cok mutluyum vallaa
Hastaneye ben öptümm
Günaydinnnn kizlarrrr
116.2kg
Cok mutluyum vallaa
Hastaneye ben öptümm
sagolasın.artık spor niyetine, Allah kabul etsin :)Ya sorma aynenbende aralarda bakıyorum birikmesin diye ..
Zaten biz sabahçı grubuzbirde gececiler vardı bir ara
Sorma ev berbat adam evde ..bazende ben bir tekme atıp salıyorumaman yap yap aynı valla
Ama temizlik harekettir kolay gelsin canım
evet kalabalık..olsun kalabalık iyidir yaa..özellikle hafta sonu için kurtarıcı olurCanım kilo verenler bol yoğurt yediğini söylüyor
Dene şeker en doğal dondurma.bu temel bunun içine kakao kat yada çileği blendirden geçir kat .ben boşuna üzerine dusmuyom
Evet meyvesiz yazın bide di mi
Dene canım benim kendi yaptığın başka tabi
Tamam canım sen yazda önemli değil
Çok iyi olur be ya
Afiyet Olsun
Kolay gelsin
Canım çok ağırmis onun yerine 21 günlük açlık orucu var onu yapsan daha iyi şifa bulursun.
Sıfır glikoz sıfır pancar şekerine varım.
Benı biliyosun azcık donegim
Senin dediğin makul canım ona bende varım
Ahanda bende yaptım pek cok
Evet ne çekici bir mesaj.
Hoşgeldin
Hosgeldin
Canım ben 35 sayfa okudum geldim sayımız çoğaldı maşallah o yüzden
:)) valla tartıyla seviyeli bir beraberlik yaşıyoruz beril.ne o öptü ne de ben anlayacağın. Cuma günkü kilomdayım, tabii bunda hafta sonu spor yapmamanın payı büyükTartıyla aranız nasıl
Kım tartıyı öpmek kım öldürmek ıstıyor dökülün bakalım
onu da işte burda yapacaksın canım burda birbirimize destek olacağız kaytarmak yok beslenme programına uymalısın ve spor tabikilina0156 canim sagol cevap verdigin icin, diyetisyene gidecek vaktim yok ama kendimi tehlikeye atmadan (diyabet anlaminda) nasil beslenmem gerektigini biliyorum (uygulayamiyorum o ayri)
Hosgeldin canim ben Elif. Diğer yorumlarını da okudum. Sen kendine yardım etmek istemezsen biz hiç edemeyiz bunu biliyorsun dimi. Gece gece diabetik olduğun halde hem simit hem nutella olmadı bebeğim. Yemek bi aktivite ve sağlığından önemli değil sadece damakta bıraktığı tat 1 dk belki de değil Bunun için kendine sağlığına kötülük yapmaya değmez. Sen zaten beslenmen gerektiği gibi beslenirsen o tosbiklikten kurtulursun. Hadi bakalım şimdi kendine yakışır bi şekilde iradeni eline al ve bismillahla yeni saglikli fit bir hayata yelken açKizlar selaaaam, ben de katilmak istiyorum araniza ama bir iki sorum ve hatta sorun var:
1- iki bebeli hayatta tartilmayi duzenli yapamiyorum, aklima gelmiyor
2- diyabetik'im ama duzenli beslenemiyorum
3- cok az da olsa emzirdigimden ilaclarimi alamadigim icin kilo veremiyorum. Spor mu yapsam sadece? Ay bi akil verin tontirik oldum ciktim
Benimki başka iyi bir çene var akıllara ZararÇok az yiyorsun Beril ya
Aynen ben dayanamam
Ben de paket gıda yemiyorum hiç ama meyve yoksa ben de yokum vallahi size kolay gele beybiler
Hay maşallah canımsın
İyi fikir ya varım ben de
gopez diildir o lopezdir bence jenifır lopez
Kehkehkeh
haha dimi yav olsun önemli olan niyet
Aynı vaziyetteyim ya wc nin kapısından kötü kötü bakıp gitti ne olacak halimiz ya
@aylin90
Şimdiden geçmiş olsun
Yapamam vallahi ben
Aynen olmaz öyle yaaaa
Maşallah başkan devamı gelecek
S3vil cım çok iyi vermişsin maşallah mezun iyetini de görelim bebiş ini de inşallah.Merhaba güzel insanlar, ben sevil.. ben de 1. takımdan geldim size,obezzto nun peşine takıldım.. bizim onunla kilo verme sürecimiz benzer aslında, ama kendisi benden 1 gömlek daha iyidir.. kasımda başladım bende, 93,9 kiloyla, şuan 78 kilolardayım.. 1. takımda izne çıkmıştım, 2 haftalık bir yurtdışı tatilim vardı, tatilde maşallah 2,5 kilo almışım, geldim bu hafta onları vermeyle geçti, bu cuma artık takıma girebilirim tekrar diye düşünüyorum..
ben yazmayı seven biri olarak, hareketli takımda olma ihtiyacı hissediyorum.. kolay motive oluyorum. ama kendi kendimi motive etmem de bir yere kadar..
allah nasip ederse ben de çocuk sahibi olmayı planlıyorum, o nedenle kilo vermem lazım bir an önce.. kaybedecek çok da vaktim yok..
kendimden de bahsedeyim, 6 yıllık evliyim, 32 yaşındayım.. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
oo yeeekilo bildirimim kızlar 74.9 kiloyum su an cumartesi günü katılmıştım gruba cumartesi 75.3 kiloydum 400gr vermişim..diyetesyene geçen salı girmiştim o gün de 76 kiloydum 1 haftada toplam 1 kilo100gr vermişim
Ay yeliz ya muhteşem gerçekten maşallahGeçen Cuma 60,0
Bu sabah 59,8
-200 gr
Ayy kızlar seneler sonra 59 ları gördüm yaaa
Rüya gibi valla
işte bizim kızKilo bildirimi
Geçen cuma 68.9 kg
Bugün 69 kg
Tatilde burda aldığım artı 800 gitmiş kızlar sadece +100 gr fazla süper sevindim kendi adıma
@kitkurdu iyi ki izine ayrılmamışım Nalan sana boşuna kankiciğim demiyorum ya sözünü dinledim resmen ipin ucu kaçmasın diye tatile çıkarken izine ayrılmıyım madem dedim ilk 2 gün hemen +800 gr oldum. Demek ki izine ayrılsam daha da salarmışım.
Canımsın Nalan. İyi yürekli arkadaşım benim.
aynı durumdayım bide tlf nu elimde gorunce dir dir konuşan bi koca ve evin içinde bildiğin inşaat var ama bırakamıyor insan burayıKızlar bir de ne kadar çok yazıyorsunuz yahu:) valla ben bu hıza nasıl yetişirim bilemiyorumbugün pazartesi ve iki gündür temizlenmemiş ev, yemek bekleyen çocuklar ve yapılacak bir dünya iş varken hemde
Harikasın bebeğim.Ablalarıııım size musmutlu bir haberim var tartıda 75.1 gördüm şimdi, geçen hafta 75.5 kiloydum giden yağmı sumu bilmiyorum ama eksi gördüm acayip mutluyum - 400 gr vermişim aşağıdan dosyayı yükleyemedim fotosu var
heyoooo süper.günaydın kızlar cuma 68.6 bugun 67.9
Hadi bakalım bu hafta iradeli davranıp o kötü yiyeceklere hiihhh deyip kilo veriyoruz bebek.Bir kilodan fazla almışım gr gr verip kilo kılo alıyom bende neyse bu hafta veririm
oooo harikasın Aylıncım.Günaydinnnn kizlarrrr
116.2kg
Cok mutluyum vallaa
Hastaneye ben öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?