Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tesekkurler canim :) tartilamam bugun, gece nutella simit yedim ahahaha
O zaman tartılıp acı gerçekle yüzleşmelisin bence
Kız iğne falan diyorsun yap diyetini kurtar kendini
Bak bebişlerde var ..bir abla tavsiyesi benden sakın pes etme hemde..çok zor o işler ..

O zaman tartılıp acı gerçekle yüzleşmelisin bence
Kız iğne falan diyorsun yap diyetini kurtar kendini
Bak bebişlerde var ..bir abla tavsiyesi benden sakın pes etme hemde..çok zor o işler ..
Kac senedir ugrasiyorum bir bilsen tartilma faslini kacirdim ama cidden su ictim birsuru

Ayy ne sevindim şimdi beni görün şeker diyetine başladım bugün ama 2 gündür stok ettim cook kilo aldım biliyoRum ama vereceğim şekerine kesince daha ne kaldı di mi ya

ben kasımdan beri rafine şeker almayan biri olarak sana deneyimlerimden bahsedeyim.. şekeri bıraktığım ilk 2 ay kilo veremedim.. ama amaç önce şekeri bırakmaktı benim için.. sonra yavaş yavaş diğer yiyecekleri de dengeledim.. şimdi aramıyorum.. rafine şekersiz tatlılar bulmaya çalışıyorum, meyveyle aram zaten iyiydi, onu korumaya çalışıyorum.. ve mutluyum..

Tesekkurler canim :) tartilamam bugun, gece nutella simit yedim ahahaha
Bende bir tabak kuru
Yarım kılı dondurma yedim
Neyse artık yemicem yetti artık hadi kolkola girelim bitirelim şu isi

Benimde sınırlı şeker alımı canım sütlü tatlıya dur diyemedim bi ama bugün inşallah onuda kestim.mutluluğun daim olsun

sagolasın.artık spor niyetine, Allah kabul etsin :)

evet kalabalık..olsun kalabalık iyidir yaa..özellikle hafta sonu için kurtarıcı olur

Tartıyla aranız nasıl
Kım tartıyı öpmek kım öldürmek ıstıyor dökülün bakalım
:)) valla tartıyla seviyeli bir beraberlik yaşıyoruz beril.ne o öptü ne de ben anlayacağın. Cuma günkü kilomdayım, tabii bunda hafta sonu spor yapmamanın payı büyük

lina0156 canim sagol cevap verdigin icin, diyetisyene gidecek vaktim yok ama kendimi tehlikeye atmadan (diyabet anlaminda) nasil beslenmem gerektigini biliyorum (uygulayamiyorum o ayri)
onu da işte burda yapacaksın canım burda birbirimize destek olacağız kaytarmak yok beslenme programına uymalısın ve spor tabiki

Hosgeldin canim ben Elif. Diğer yorumlarını da okudum. Sen kendine yardım etmek istemezsen biz hiç edemeyiz bunu biliyorsun dimi. Gece gece diabetik olduğun halde hem simit hem nutella olmadı bebeğim. Yemek bi aktivite ve sağlığından önemli değil sadece damakta bıraktığı tat 1 dk belki de değil Bunun için kendine sağlığına kötülük yapmaya değmez. Sen zaten beslenmen gerektiği gibi beslenirsen o tosbiklikten kurtulursun. Hadi bakalım şimdi kendine yakışır bi şekilde iradeni eline al ve bismillahla yeni saglikli fit bir hayata yelken aç

Benimki başka iyi bir çene var akıllara Zarar

S3vil cım çok iyi vermişsin maşallah mezun iyetini de görelim bebiş ini de inşallah.

kilo bildirimim kızlar 74.9 kiloyum su an cumartesi günü katılmıştım gruba cumartesi 75.3 kiloydum 400gr vermişim..diyetesyene geçen salı girmiştim o gün de 76 kiloydum 1 haftada toplam 1 kilo100gr vermişim
oo yeee

Geçen Cuma 60,0
Bu sabah 59,8
-200 gr
Ayy kızlar seneler sonra 59 ları gördüm yaaa
Rüya gibi valla
Ay yeliz ya muhteşem gerçekten maşallah ailen seni görünce ne diycek çok merak ediyorum kız.

işte bizim kız süperdi bebeğim irade senin işin.

Kızlar bir de ne kadar çok yazıyorsunuz yahu:) valla ben bu hıza nasıl yetişirim bilemiyorum bugün pazartesi ve iki gündür temizlenmemiş ev, yemek bekleyen çocuklar ve yapılacak bir dünya iş varken hemde
aynı durumdayım bide tlf nu elimde gorunce dir dir konuşan bi koca ve evin içinde bildiğin inşaat var ama bırakamıyor insan burayı

Harikasın bebeğim.

günaydın kızlar cuma 68.6 bugun 67.9
heyoooo süper.

Bir kilodan fazla almışım gr gr verip kilo kılo alıyom bende neyse bu hafta veririm
Hadi bakalım bu hafta iradeli davranıp o kötü yiyeceklere hiihhh deyip kilo veriyoruz bebek.

Günaydinnnn kizlarrrr
Musmutlu hafta olsun herkesee

-800 gr ciktimm inanamadimm
116.2kg

Cok mutluyum vallaa
Hastaneye ben öptümm
oooo harikasın Aylıncım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…