Aktarlarda var ..hatta marketlerde bile var artık ..kolay bulunuyorchia tohumlu şeyi yapacam da o nerde satılır önce onu bulmam lazım
valla bende bir gün senin gezdiğin ülkeleri gezmek isterim :) turla mı gittin canımvay be bir gün foruma böyle bir mesaj yazabilmeyi çok isterim.. :)
Ya sorma aynenKızlar bir de ne kadar çok yazıyorsunuz yahu:) valla ben bu hıza nasıl yetişirim bilemiyorumbugün pazartesi ve iki gündür temizlenmemiş ev, yemek bekleyen çocuklar ve yapılacak bir dünya iş varken hemde
SüperAblalarıııım size musmutlu bir haberim var tartıda 75.1 gördüm şimdi, geçen hafta 75.5 kiloydum giden yağmı sumu bilmiyorum ama eksi gördüm acayip mutluyum - 400 gr vermişim aşağıdan dosyayı yükleyemedim fotosu var
Süper hatta süper üstügünaydın kızlar cuma 68.6 bugun 67.9
Canım kilo verenler bol yoğurt yediğini söylüyorİnşallah hep birlikte.Ben akşam ne yiyeceğim diye 40 saat düşünüyorum nasıl hafif geçirilir bilemiyorum.Aklıma haşlanmış tavuk yoğurt falan geliyor sizlerin alternatifi ne valla bu konuda dertliyim.Azıcık sizden kopya çekeyim.
Dene şeker en doğal dondurma.bu temel bunun içine kakao kat yada çileği blendirden geçir kat .ben boşuna üzerine dusmuyomAman duymasın yabir ara deneyeyim ben sağol canım
Evet meyvesiz yazın bide di miIns dayanirsin canim. Meyvesiz cok zor ya
Dene canım benim kendi yaptığın başka tabiSupermis yaa evde dondurma hic denemedim ama denemek lazim
Tamam canım sen yazda önemli değilBiz yoldaydık gece ondan yazdım o saatte
Tatil dönüşü sana takılabilirim başkan
Tatilde rejim imkansız vallaha saldım
Merhaba ben Döne. Başarılar dilerim canım. Zamanla tanışırız kaynaşırız. İsveç diyeti nasılmış ben de bakiyim tatil dönüşü sana katılırım bana uygun bir diyetse. İsmin neydi?
Elif çok tatlısın yaaa
Geldik evet. Çok yorgunuz tabi ilk gün. 11 saat yol sürdü vallaha. Ama güzel ya her tatil gibi :)
Kolay gelsin. Kopmamaya çalışırsın buradan canım. Listeye eninde sonunda girersin katılım yaptıkça zaten.
Ben 35 yaşındayım. 1 kızım var 17 aylık. 160 boyundayım. 90.9 kilo ile nisan ayında rejime başladım.
Bugün bi girdim çıktım akşam denize ama uzunca yüzmedim daha halen
Sigarayı bırakırsın inşallah
Jalapenoooooovvvvv ooo yeeaaah
Elifim
Çok iyi olur be yaSendebenBendesen dondurma tarifi çok iyi olmuş diyet neticede bir ara denemek lazım @berilceee kaptanım şu şeker orucunu açsın dahil olalım bitiminde dondurmaya gömülelim ne dersin
Afiyet OlsunEvet kızlar fırında çok az yağla sebze yaptım yinetuttum bu işi
Hem kolay hem az kalorili
Kolay gelsinBonıbonlar sımdılık ben kaçar
Ütü
Yemek
Çocuklar
Mısafır var
Ama şeker orucunu akşam mutlaka yazacam
Ben eskı notlara baktım 40 gonde 11 kılo verdıgımı not almışım
Ama kac kılo başladığımı yazmamışım
Neyse yarın pazartesı dıyete pazartesı başlanır degılmı ya
Canım çok ağırmis onun yerine 21 günlük açlık orucu var onu yapsan daha iyi şifa bulursun.Şeker orucu sıfır kh alımı kızlar
Paket gıda yok
Makarna pılav bulgur vs... yok
Patates havuç bezelye Mısır yok
Ben meyve ve süt yoğurtta yemıyorum nıtekım onlarda şeker
Neden 40 gün ıse
Beyın 21 günde unutup 40 günde yenı alışkanlık kazandığı ıcın
Yarın başlıyorum 40 gün sekersız hayat ve aralıksız 40 gün spor
Benı biliyosun azcık donegimHa sız dayanamazsanız karpuzcular
Taze ıkı meyve hakkı koyalım sıze
Kım var kımın totıs sıkıya gelıyor hodrı meydan
Senin dediğin makul canım ona bende varımBen gelince
spora varım
Paketli gıda şeker yok
Ama sütümü içeyim 2 meyve de olsa varım bu işe en azından denerim
Senden örnek menüleri de görürüm hem
Ahanda bende yaptım pek cokNe alıntı yapmisim beee helal
Evet ne çekici bir mesaj.vay be bir gün foruma böyle bir mesaj yazabilmeyi çok isterim.. :)
Hosgeldin13.takım herkese merhabayeni hafta hepimize bol hareket, bol diet, mutluluk ve huzur getirsin inşallah
Canım ben 35 sayfa okudum geldim sayımız çoğaldı maşallah o yüzdenKızlar bir de ne kadar çok yazıyorsunuz yahu:) valla ben bu hıza nasıl yetişirim bilemiyorumbugün pazartesi ve iki gündür temizlenmemiş ev, yemek bekleyen çocuklar ve yapılacak bir dünya iş varken hemde
Ablalarıııım size musmutlu bir haberim var tartıda 75.1 gördüm şimdi, geçen hafta 75.5 kiloydum giden yağmı sumu bilmiyorum ama eksi gördüm acayip mutluyum - 400 gr vermişim aşağıdan dosyayı yükleyemedim fotosu var
Ayy ne sevindim şimdi beni görün şeker diyetine başladım bugün ama 2 gündür stok ettim cook kilo aldım biliyoRum ama vereceğim şekerine kesince daha ne kaldı di mi yagünaydın kızlar cuma 68.6 bugun 67.9
Aynen Cuma'ya sıfır kaçamakAyy ne sevindim şimdi beni görün şeker diyetine başladım bugün ama 2 gündür stok ettim cook kilo aldım biliyoRum ama vereceğim şekerine kesince daha ne kaldı di mi ya
İnşallah canım arkandan geliyorumAynen Cuma'ya sıfır kaçamak
Oluyor haftasonu bazen toparlarsın canım inşallah
Gel gelİnşallah canım arkandan geliyorum
ben sporuda duzenli yapsam aslında daha çabuk veririm ama 66 dan sonrası korkutuyor beniSüper hatta süper üstü2 günde vay bee...
o kadar da umutsuzdun ama menün iyiydi yaa..haftasonu oluyor hepimize bişeyler boşver ..Cuma'ya kadar sıfır kaçamak yeni slogan
Selam canım ben Döne
Sen de başka takımdan
mı geçmek istiyorsun son gelen arkadaşlar gibi yoksa hiç yarışmadın mı
Bende de insülin direnci var şekere meyil
İlaçlarını düzenli kullanman lazım diye düşünüyorum diabet önemli hastalık biliyorsun tabi
Düzenli ara öğünlü beslenmen şart ve bizimle burda bunları yapacaksın sadece bizden kopma geçmişi oku cevap ver menüleri yaz yorumlarımızı oku gerisi gelecek
Bebeğine maşallah bu arda benim de 17 aylık bir kızım var zamanım onunla geçiyor genelde çok yoruluyorum gece gündüz ayaktayım yani her anne gibi tabi
Mecburen tartılmak zorundasın canım takımdayken. Ama zırt pırt değil. Pazartesi ve cuma sabahları aç karnına ve çıplak tartılacaksın bize burdan yazacaksın o kadar. Bebekler uyanmadan hemen tartılırsın öğlene kadar yazsan olur.
Hoşgeldin
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiler dün akşam da demiştim gerçi ama başarılar dilerim
Bu ara tatil nedeniyle aktif olamıyorum dönünce aktif olurum zaten mecburen burda beslenme düzeni sağlayamadım pek iyi
Canim tesekkurler cevabin ocin bu ilk yarismam :)Selam canım ben Döne
Sen de başka takımdan
mı geçmek istiyorsun son gelen arkadaşlar gibi yoksa hiç yarışmadın mı
Bende de insülin direnci var şekere meyil
İlaçlarını düzenli kullanman lazım diye düşünüyorum diabet önemli hastalık biliyorsun tabi
Düzenli ara öğünlü beslenmen şart ve bizimle burda bunları yapacaksın sadece bizden kopma geçmişi oku cevap ver menüleri yaz yorumlarımızı oku gerisi gelecek
Bebeğine maşallah bu arda benim de 17 aylık bir kızım var zamanım onunla geçiyor genelde çok yoruluyorum gece gündüz ayaktayım yani her anne gibi tabi
Mecburen tartılmak zorundasın canım takımdayken. Ama zırt pırt değil. Pazartesi ve cuma sabahları aç karnına ve çıplak tartılacaksın bize burdan yazacaksın o kadar. Bebekler uyanmadan hemen tartılırsın öğlene kadar yazsan olur.
Hoşgeldin
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiler dün akşam da demiştim gerçi ama başarılar dilerim
Bu ara tatil nedeniyle aktif olamıyorum dönünce aktif olurum zaten mecburen burda beslenme düzeni sağlayamadım pek iyi
Tesekkurler canim :) tartilamam bugun, gece nutella simit yedim ahahahaSelam canım hoşgeldin ..bir dene bakalım kurallar 1.sayfada var ..tartı hep aklımızda hatırlatırız sana
Diyabet varda çok dikkatli beslenmelisin burda menü yazmak çok işe yarıyor gerçekten ..bebek çok bizde boy boy maşallahdene bakalım nasıl olacak?
Mesela bugün pazartesi tartısı va takım içinde ..ama önemli olan Cuma
Korkma ya o dirençte kırılıyor eminde sonunda ..miss gibi kabak çorbası yaparsın işe yaradı bendeben sporuda duzenli yapsam aslında daha çabuk veririm ama 66 dan sonrası korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?