- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Evet canım eskiden dengelemedim tartının yerini unuttum kilolar birikti ..zaten zayıfsın haydi pozitif ol bakayımmmbenim hayatım zaten bu hafta sonlarını dengelemek ile geçiyor. hayır bi de nasıl açım anlatamam yani
Merhaba Sevil. Ben 35 yaşındayım. Nisan ayında diyete ve yürüyüşe başladım 90.9 kiloyla.Merhaba güzel insanlar, ben sevil.. ben de 1. takımdan geldim size,obezzto nun peşine takıldım.. bizim onunla kilo verme sürecimiz benzer aslında, ama kendisi benden 1 gömlek daha iyidir.. kasımda başladım bende, 93,9 kiloyla, şuan 78 kilolardayım.. 1. takımda izne çıkmıştım, 2 haftalık bir yurtdışı tatilim vardı, tatilde maşallah 2,5 kilo almışım, geldim bu hafta onları vermeyle geçti, bu cuma artık takıma girebilirim tekrar diye düşünüyorum..
ben yazmayı seven biri olarak, hareketli takımda olma ihtiyacı hissediyorum.. kolay motive oluyorum. ama kendi kendimi motive etmem de bir yere kadar..
allah nasip ederse ben de çocuk sahibi olmayı planlıyorum, o nedenle kilo vermem lazım bir an önce.. kaybedecek çok da vaktim yok..
kendimden de bahsedeyim, 6 yıllık evliyim, 32 yaşındayım.. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
ay maşallah valla az kaldı hedefeGeçen Cuma 60,0
Bu sabah 59,8
-200 gr
Ayy kızlar seneler sonra 59 ları gördüm yaaa
Rüya gibi valla
Bende kısaca tanıtayım ..ben Yeliz ..kilom 35 te sabitlendi 4 senedir artık hep öyleben de bakiim bu 13. takım da kimler varmış, zamanla nasılsa tanışırız iyiden iyiye.. :) bakayım nasıl sporlar yapıyorsunuz, beni de biraz gaza getirin..
ben tatilde kesin +5 kilo ile dönerim :)Kilo bildirimi
Geçen cuma 68.9 kg
Bugün 69 kg
Tatilde burda aldığım artı 800 gitmiş kızlar sadece +100 gr fazla süper sevindim kendi adıma
kitkurdu iyi ki izine ayrılmamışım Nalan sana boşuna kankiciğim demiyorum ya sözünü dinledim resmen ipin ucu kaçmasın diye tatile çıkarken izine ayrılmıyım madem dedim ilk 2 gün hemen +800 gr oldum. Demek ki izine ayrılsam daha da salarmışım.
Canımsın Nalan. İyi yürekli arkadaşım benim.
SüperKilo bildirimi
Geçen cuma 68.9 kg
Bugün 69 kg
Tatilde burda aldığım artı 800 gitmiş kızlar sadece +100 gr fazla süper sevindim kendi adıma
kitkurdu iyi ki izine ayrılmamışım Nalan sana boşuna kankiciğim demiyorum ya sözünü dinledim resmen ipin ucu kaçmasın diye tatile çıkarken izine ayrılmıyım madem dedim ilk 2 gün hemen +800 gr oldum. Demek ki izine ayrılsam daha da salarmışım.
Canımsın Nalan. İyi yürekli arkadaşım benim.
Sakın ha sakın diyim hep yaz burdan kopma şekerimben tatilde kesin +5 kilo ile dönerim :)
merhabalar bende yeni katıldım gruba henüz deneme sürecindeyim. 5 -6 yıl önce yine forumda zayıfladım 67 kilodan 55 e düştüm bu süre içinde de kilo almadım. son aylarda aldığım 2 kilo var onu vermeye çalışıyorm ilk etapta hedefim 54 başarabilrsem 52 ye kadar düşeceğimMerhaba güzel insanlar, ben sevil.. ben de 1. takımdan geldim size,obezzto nun peşine takıldım.. bizim onunla kilo verme sürecimiz benzer aslında, ama kendisi benden 1 gömlek daha iyidir.. kasımda başladım bende, 93,9 kiloyla, şuan 78 kilolardayım.. 1. takımda izne çıkmıştım, 2 haftalık bir yurtdışı tatilim vardı, tatilde maşallah 2,5 kilo almışım, geldim bu hafta onları vermeyle geçti, bu cuma artık takıma girebilirim tekrar diye düşünüyorum..
ben yazmayı seven biri olarak, hareketli takımda olma ihtiyacı hissediyorum.. kolay motive oluyorum. ama kendi kendimi motive etmem de bir yere kadar..
allah nasip ederse ben de çocuk sahibi olmayı planlıyorum, o nedenle kilo vermem lazım bir an önce.. kaybedecek çok da vaktim yok..
kendimden de bahsedeyim, 6 yıllık evliyim, 32 yaşındayım.. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Vayy ne güzel ..aslında her zaman yapabileceğimiz sporu yapmak lazım zaten ..Spora başlamayan arkadaşlarımız varsa özellikle yeni gelen son 5 arkadaşı çok iyi tanımıyoruz ne yapar ne ederler diyet sürecinde filan diye (zamanla kaynaşıcaz tabiki) bilmiyoruz
Leslie 3 mil i şiddetle öneririm ne zaman üşenmeyip yapsam hem et kesmiyor ve aşırı ağrıdan dolayı sporu olmuyorum hem de hep gram bazında da olsa kilo verdiriyor bana hatta dışarda yürüyüşüm bile hızlandı eşim bile yetişemedi geçen
dondurma ne ki ben tatlıları çok yiyom yaSakın ha sakın diyim hep yaz burdan kopma şekerim
Yoksa tatil işi sakatmış anlamış bulundum 2 günde
Cumaya büyük eksi getirmem ama olsun sabit olsa da bura başarı vallaha açık hava bol gıda
Dondurma işi fena ya
Damlasakızlı hemideSakın ha sakın diyim hep yaz burdan kopma şekerim
Yoksa tatil işi sakatmış anlamış bulundum 2 günde
Cumaya büyük eksi getirmem ama olsun sabit olsa da bura başarı vallaha açık hava bol gıda
Dondurma işi fena ya
Bence Cuma'ya kadar sıfır kaçamak yap ..tarçınlı su içsene bayağı isteği azaltıyor bendedondurma ne ki ben tatlıları çok yiyom ya
chia tohumlu şeyi yapacam da o nerde satılır önce onu bulmam lazımBence Cuma'ya kadar sıfır kaçamak yap ..tarçınlı su içsene bayağı isteği azaltıyor bende
Sorma canım bu aralar tatil falan gevşedik biraz
Jillian yaptırıyorduk Leslie yapan var ip atlayan kardio hepsi vardı ..bu aralar ben kalkınca ev ahalisi kalkmadan Leslie yapıyorum akşamları yürüyüş ..ama haftaya bir program yapmak istiyorum sen de nasıl durumlar ?
Merhaba Sevil. Ben 35 yaşındayım. Nisan ayında diyete ve yürüyüşe başladım 90.9 kiloyla.
Ben de sana başarılar dilerim canım. Tatile nereye gitmiştin yurtdışına?
Kilo verecek kadar iradeli olabilmek ne kadar güzel. İnşallah istediğin zamanda da bebek sahibi olursun. Tabi öncelik kilo vermek. Ben kilolu gebe kalmıştım çok zor geçmişti son 2 ayım özellikle.
Bizim takımda olacağına inanıyorum.
merhabalar bende yeni katıldım gruba henüz deneme sürecindeyim. 5 -6 yıl önce yine forumda zayıfladım 67 kilodan 55 e düştüm bu süre içinde de kilo almadım. son aylarda aldığım 2 kilo var onu vermeye çalışıyorm ilk etapta hedefim 54 başarabilrsem 52 ye kadar düşeceğim
arkadaş tevazu göstermiş, aramızda sadece mini minnacık 10 kilo yağ farkı var :)benden çok daha iyi kilo verdiğinide söylemeden geçemiycemMerhaba güzel insanlar, ben sevil.. ben de 1. takımdan geldim size,obezzto nun peşine takıldım.. bizim onunla kilo verme sürecimiz benzer aslında, ama kendisi benden 1 gömlek daha iyidir.. kasımda başladım bende, 93,9 kiloyla, şuan 78 kilolardayım.. 1. takımda izne çıkmıştım, 2 haftalık bir yurtdışı tatilim vardı, tatilde maşallah 2,5 kilo almışım, geldim bu hafta onları vermeyle geçti, bu cuma artık takıma girebilirim tekrar diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?