Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim hayatım zaten bu hafta sonlarını dengelemek ile geçiyor. hayır bi de nasıl açım anlatamam yani
Evet canım eskiden dengelemedim tartının yerini unuttum kilolar birikti ..zaten zayıfsın haydi pozitif ol bakayımmmcumaya daha var bir de regl olursan birden verirsinn ödem suyu falan yapsana iyi gelir

Merhaba Sevil. Ben 35 yaşındayım. Nisan ayında diyete ve yürüyüşe başladım 90.9 kiloyla.
Ben de sana başarılar dilerim canım. Tatile nereye gitmiştin yurtdışına?
Kilo verecek kadar iradeli olabilmek ne kadar güzel. İnşallah istediğin zamanda da bebek sahibi olursun. Tabi öncelik kilo vermek. Ben kilolu gebe kalmıştım çok zor geçmişti son 2 ayım özellikle.
Bizim takımda olacağına inanıyorum.

Kilo bildirimi
Geçen cuma 68.9 kg
Bugün 69 kg
Tatilde burda aldığım artı 800 gitmiş kızlar sadece +100 gr fazla süper sevindim kendi adıma
kitkurdu iyi ki izine ayrılmamışım Nalan sana boşuna kankiciğim demiyorum ya sözünü dinledim resmen ipin ucu kaçmasın diye tatile çıkarken izine ayrılmıyım madem dedim ilk 2 gün hemen +800 gr oldum. Demek ki izine ayrılsam daha da salarmışım.
Canımsın Nalan. İyi yürekli arkadaşım benim.

ben de bakiim bu 13. takım da kimler varmış, zamanla nasılsa tanışırız iyiden iyiye.. :) bakayım nasıl sporlar yapıyorsunuz, beni de biraz gaza getirin..
Bende kısaca tanıtayım ..ben Yeliz ..kilom 35 te sabitlendi 4 senedir artık hep öyle 2 çocuk var yaklaşık Ocak'tan beri çalışmıyorum ..her ilkbahar diyette olurdum bende hobim diyet yapmaktı
Bu sefer bayağı başarıyorum galiba
Sen de güzel kilolar vermişsin inşallah istediğin kiloya inip bebiş sahibi olursun
Tekrar hoşgeldin

ben tatilde kesin +5 kilo ile dönerim :)

Spora başlamayan arkadaşlarımız varsa özellikle yeni gelen son 5 arkadaşı çok iyi tanımıyoruz ne yapar ne ederler diyet sürecinde filan diye (zamanla kaynaşıcaz tabiki) bilmiyoruz
Leslie 3 mil i şiddetle öneririm ne zaman üşenmeyip yapsam hem et kesmiyor ve aşırı ağrıdan dolayı sporu olmuyorum hem de hep gram bazında da olsa kilo verdiriyor bana hatta dışarda yürüyüşüm bile hızlandı eşim bile yetişemedi geçen

Süper maşallah
Bende merak ediyordum seni şimdi tatilin tadı başladı işte ..ah ah o deniz kokusunu çek içine benim yerime de ben ancak klorlu havuz kokusuna görebiliyorum işte

ben tatilde kesin +5 kilo ile dönerim :)
Sakın ha sakın diyim hep yaz burdan kopma şekerim
Yoksa tatil işi sakatmış anlamış bulundum 2 günde
Cumaya büyük eksi getirmem ama olsun sabit olsa da bura başarı vallaha açık hava bol gıda
Dondurma işi fena ya

merhabalar bende yeni katıldım gruba henüz deneme sürecindeyim. 5 -6 yıl önce yine forumda zayıfladım 67 kilodan 55 e düştüm bu süre içinde de kilo almadım. son aylarda aldığım 2 kilo var onu vermeye çalışıyorm ilk etapta hedefim 54 başarabilrsem 52 ye kadar düşeceğim

Vayy ne güzel ..aslında her zaman yapabileceğimiz sporu yapmak lazım zaten ..
Bir gazla asılıp sonra bırakınca olmuyor

dondurma ne ki ben tatlıları çok yiyom ya

Damlasakızlı hemide
Gerçekten zor işin dönecim

benim spor salonu üyeliğim var, yazın düzenli gidemesem de, eylül de üyeliğim bitecek, evde mi devam etsem yoksa spora devam mı bilemiyorum.. geçen hafta geldiğimden beri sıkı egzersiz çalışıyorum, karın kaslarımın varlığını biraz hissetmem gerekiyordu, ama bu da tartıya yansıyor. kas kütlem artınca sanırım tartıda eksi göremez oluyorum. yarın diyetisyen ölçümünde çıkar bakalım durumum..

ben portekiz, kuzey ispanya ve fransanın bask bölgesi tarafını gezdim.. bol şarap ve deniz mahsülü sebebiyle kilo almam kaçınılmaz oldu, günde 14bin adım attım ortalama ama yine de kilo almışım.. bu arada rafine şeker kullanmıyorum kasımdan beri :) onu da ekleyeyim sizlere..

hamilelikte kilo alıp tekrardan 80leri görmek istemiyorum. Allah hayırlısını nasip etsin tabi ki ama, elimden geleni yapmaya çalışıcam işte.. benim kilo verme yolum uzun.. kafadan 10 kilo vermem lazım.. inşallah sizlerin sayesinde 2-3 aya kalmaz veririm..

vay be bir gün foruma böyle bir mesaj yazabilmeyi çok isterim.. :)

arkadaş tevazu göstermiş, aramızda sadece mini minnacık 10 kilo yağ farkı var :)benden çok daha iyi kilo verdiğinide söylemeden geçemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…