Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen canim alismak lazim. Ohh ne guzel yapmissiniz yarin biz de gitcez ins. Hareket sart. Hele ki su gunesli havalari (burda pek gormuyoruz) degerlendirmek lazim. Bu arada ben de onceden her havuz turunda ara verirdim. Sonra 2 turda verdim sonra 4 turda derken gecen ilkk defa 12 tur yaptim araliksiz. Tatilde iyiydi otelde havuz in yuz burda giyin hazirlan cocukla git gel hergun canim istemiyor.

aynen ..aslında alışıyorsun kolaya kaçıp pes etmemek lazım ..tebrikleri iyi bir başlangıç oldu haftaya desene

Slm Sevilcim hosgeldin. Sen de benim gibi tatilde kilo alanlardansin. Ben 5 kg aldim tatilde ya da tatillerde diyim bu sene biz baya gezdik ama bana yaramadi. Ancak simdi tatil oncesi kiloma dondum. Sen cok iyi 1 haftada vermissin. Cocuga gelince ins olur canim ama kilo verip hamile kalmak en iyisi cok cicegi burnunda olmasa da yeni anneyim ben de 32 yasindayim. Acelemiz yok ne zaman hazirsan o zaman cocugun olsun. Planli yapilan isleri cok severim cocugu bile planli yaptik biz.

ben de bakiim bu 13. takım da kimler varmış, zamanla nasılsa tanışırız iyiden iyiye.. :) bakayım nasıl sporlar yapıyorsunuz, beni de biraz gaza getirin..
Canim bugun basladik kaptanimizin super fikriyle 40 gun boyinca hergun en az 45 dak spor gel beraber yapalim. Hic olmazsa Leslie 3 mile tam 45 dk suruyor.

Tebrikler canim cumaya o 100 de gider gelsin eksilerrr. Masallah

Geçen Cuma 60,0
Bu sabah 59,8
-200 gr
Ayy kızlar seneler sonra 59 ları gördüm yaaa
Rüya gibi valla
Supersin canim. Ayy hem seviniyorum hedefine yaklastin diye hem de bizi birakip gitme istiyorum. Istersen tatil donusu hedefini 55 mi yapsan ne. Tebrikler canimm

Bir degisiklik olsun menumu yazayim erkenden evde olmak güzel ya

Saat 8
1 dilim peynir
2 üzüm

Saat 11
1 kk peynir
1 çorba kaşığı tulum peyniri
1 yumurta
Salata domates

Saat 14
1 nektarin

Saat 17:30
6 kaşık z.yağlı taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
5 kasik Yoğurtlu semizotu
Az biraz yeşillik salatası

Su 2 litre 3 yapıcam
Spor daha yapmadım ama sözüm var 45 dk yapılacak mutlaka gece yürürüm çok sıcak çünkü.

ben suan 60 gibiyim 60 imi merak ediyorum
Ne güzel ya keşke bende o kadar iyi yuzebilsem.

Slm kizlar
Bugunku kilom: 72.8 yani -300 gr.
Çok iyi canım haftaya süper başlangıç.

Cumaya daha var son gülen ıyı Güler
Hem o sana dedıgım dünkü tartı
Crs yenıden tartılıp cumaya gardımı alırım sen üzülme
Bu arada kendı tarıhını yazdın bu kıloyu vererek

Kaç çıktın onu demedin ki ben mi görmedim

Supersin canim. Ayy hem seviniyorum hedefine yaklastin diye hem de bizi birakip gitme istiyorum. Istersen tatil donusu hedefini 55 mi yapsan ne. Tebrikler canimm
Yok canım mezun olsam da gitmem ..hayatımda hiç koruma dönemi yapamadım kisudan çıkmış balık gibi olurum gel

ben suan 60 gibiyim 60 imi merak ediyorum
Ne güzel ya keşke bende o kadar iyi yuzebilsem.

Çok iyi canım haftaya süper başlangıç.
Aslında şimdi 20 yaşında gençlerin çoğunda bile enerji yok sanki ..mesela benim oğlan 13 olacak yakında bıraksam evden çıkmayacak yaaartık neden böyle havadan mı yiyeceklerden mi bilmiyorum .

Sabah 10.00
Yarım armut

Öğle 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye
Salata

Aksam
1 parça gözleme acikali
3 lor dolması
Biraz buğulama

Su 3 lt oluyor
Spor
1.5 saat tempolu yürüyüş
Lor dolması ilgimi çekti ne ki acaba?spor güzelmiş ..sabahtan taaa o saate nasıl duruyoruz hiç anlayamıyorum ya ben kaç öğün oluyorum

Aslında şimdi 20 yaşında gençlerin çoğunda bile enerji yok sanki ..mesela benim oğlan 13 olacak yakında bıraksam evden çıkmayacak yaaartık neden böyle havadan mı yiyeceklerden mi bilmiyorum .

Biz yeni nesil Tembeliz yaaa bende de oluyor o durumlar

Lor dolması ilgimi çekti ne ki acaba?spor güzelmiş ..sabahtan taaa o saate nasıl duruyoruz hiç anlayamıyorum ya ben kaç öğün oluyorum
Pazı yaprağını haşlayıp lor içi hazırlayıp normal dolma gibi sarıp fırına atıyoruz

bende bir tebriki hakediyorum +800 almışım ancak bu kadar başarılı olunabilirdi di di di
olsun.sıkı spor yaparsan cumaya bir şey kalmaz

ben bir kulvarı bitiremiyorum be ya!masallah kadına

ooo 12 tur nedir öyle??bayağı olimpik havuzdan bahsediyorsun değil mi? Ay ben tek kulvarda durup dinleniyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…