- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aynen canim alismak lazim. Ohh ne guzel yapmissiniz yarin biz de gitcez ins. Hareket sart. Hele ki su gunesli havalari (burda pek gormuyoruz) degerlendirmek lazim. Bu arada ben de onceden her havuz turunda ara verirdim. Sonra 2 turda verdim sonra 4 turda derken gecen ilkk defa 12 tur yaptim araliksiz. Tatilde iyiydi otelde havuz in yuz burda giyin hazirlan cocukla git gel hergun canim istemiyor.Havuzdan geldik ..bayağı debelendim bugün yine
Kızlar 60 dan yukarı yaşlı bir bayan vardı amaninnn ne yüzmek ama jet gibi..mesela ben hep ara verdim gücüm tükendi aralarda o devamlı ..maşallah dedim
Spora alışmak lazım be yaaa
Cok guzel bir adim canim. Insalah bu cumaya en az eksi 1 kg olalim.Umarım veririz atarız fırlatırız şu kilocukları üstümüzdengittim diyet malzemeleri aldım kararliyim
aynen ..aslında alışıyorsun kolaya kaçıp pes etmemek lazım ..tebrikleri iyi bir başlangıç oldu haftaya deseneAynen canim alismak lazim. Ohh ne guzel yapmissiniz yarin biz de gitcez ins. Hareket sart. Hele ki su gunesli havalari (burda pek gormuyoruz) degerlendirmek lazim. Bu arada ben de onceden her havuz turunda ara verirdim. Sonra 2 turda verdim sonra 4 turda derken gecen ilkk defa 12 tur yaptim araliksiz. Tatilde iyiydi otelde havuz in yuz burda giyin hazirlan cocukla git gel hergun canim istemiyor.
Slm Sevilcim hosgeldin. Sen de benim gibi tatilde kilo alanlardansin. Ben 5 kg aldim tatilde ya da tatillerde diyim bu sene biz baya gezdik ama bana yaramadi. Ancak simdi tatil oncesi kiloma dondum. Sen cok iyi 1 haftada vermissin. Cocuga gelince ins olur canim ama kilo verip hamile kalmak en iyisi cok cicegi burnunda olmasa da yeni anneyim ben de 32 yasindayim. Acelemiz yok ne zaman hazirsan o zaman cocugun olsun. Planli yapilan isleri cok severim cocugu bile planli yaptik biz.Merhaba güzel insanlar, ben sevil.. ben de 1. takımdan geldim size,obezzto nun peşine takıldım.. bizim onunla kilo verme sürecimiz benzer aslında, ama kendisi benden 1 gömlek daha iyidir.. kasımda başladım bende, 93,9 kiloyla, şuan 78 kilolardayım.. 1. takımda izne çıkmıştım, 2 haftalık bir yurtdışı tatilim vardı, tatilde maşallah 2,5 kilo almışım, geldim bu hafta onları vermeyle geçti, bu cuma artık takıma girebilirim tekrar diye düşünüyorum..
ben yazmayı seven biri olarak, hareketli takımda olma ihtiyacı hissediyorum.. kolay motive oluyorum. ama kendi kendimi motive etmem de bir yere kadar..
allah nasip ederse ben de çocuk sahibi olmayı planlıyorum, o nedenle kilo vermem lazım bir an önce.. kaybedecek çok da vaktim yok..
kendimden de bahsedeyim, 6 yıllık evliyim, 32 yaşındayım.. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Sagol canimaynen ..aslında alışıyorsun kolaya kaçıp pes etmemek lazım ..tebrikleri iyi bir başlangıç oldu haftaya desene
Canim bugun basladik kaptanimizin super fikriyle 40 gun boyinca hergun en az 45 dak spor gel beraber yapalim. Hic olmazsa Leslie 3 mile tam 45 dk suruyor.ben de bakiim bu 13. takım da kimler varmış, zamanla nasılsa tanışırız iyiden iyiye.. :) bakayım nasıl sporlar yapıyorsunuz, beni de biraz gaza getirin..
Super tebrikler canimkilo bildirimim kızlar 74.9 kiloyum su an cumartesi günü katılmıştım gruba cumartesi 75.3 kiloydum 400gr vermişim..diyetesyene geçen salı girmiştim o gün de 76 kiloydum 1 haftada toplam 1 kilo100gr vermişim
Tebrikler canim cumaya o 100 de gider gelsin eksilerrr. MasallahKilo bildirimi
Geçen cuma 68.9 kg
Bugün 69 kg
Tatilde burda aldığım artı 800 gitmiş kızlar sadece +100 gr fazla süper sevindim kendi adıma
@kitkurdu iyi ki izine ayrılmamışım Nalan sana boşuna kankiciğim demiyorum ya sözünü dinledim resmen ipin ucu kaçmasın diye tatile çıkarken izine ayrılmıyım madem dedim ilk 2 gün hemen +800 gr oldum. Demek ki izine ayrılsam daha da salarmışım.
Canımsın Nalan. İyi yürekli arkadaşım benim.
Supersin canim. Ayy hem seviniyorum hedefine yaklastin diye hem de bizi birakip gitme istiyorum. Istersen tatil donusu hedefini 55 mi yapsan ne. Tebrikler canimmGeçen Cuma 60,0
Bu sabah 59,8
-200 gr
Ayy kızlar seneler sonra 59 ları gördüm yaaa
Rüya gibi valla
ben suan 60 gibiyim 60 imi merak ediyorumHavuzdan geldik ..bayağı debelendim bugün yine
Kızlar 60 dan yukarı yaşlı bir bayan vardı amaninnn ne yüzmek ama jet gibi..mesela ben hep ara verdim gücüm tükendi aralarda o devamlı ..maşallah dedim
Çok iyi canım haftaya süper başlangıç.Slm kizlar
Bugunku kilom: 72.8 yani -300 gr.
Cumaya daha var son gülen ıyı Güler
Hem o sana dedıgım dünkü tartı
Crs yenıden tartılıp cumaya gardımı alırım sen üzülme
Bu arada kendı tarıhını yazdın bu kıloyu vererek
Yok canım mezun olsam da gitmem ..hayatımda hiç koruma dönemi yapamadım kiSupersin canim. Ayy hem seviniyorum hedefine yaklastin diye hem de bizi birakip gitme istiyorum. Istersen tatil donusu hedefini 55 mi yapsan ne. Tebrikler canimm
Aslında şimdi 20 yaşında gençlerin çoğunda bile enerji yok sanki ..mesela benim oğlan 13 olacak yakında bıraksam evden çıkmayacak yaaben suan 60 gibiyim 60 imi merak ediyorum
Ne güzel ya keşke bende o kadar iyi yuzebilsem.
Çok iyi canım haftaya süper başlangıç.
Lor dolması ilgimi çekti ne ki acaba?spor güzelmiş ..sabahtan taaa o saate nasıl duruyoruz hiç anlayamıyorum ya ben kaç öğün oluyorumSabah 10.00
Yarım armut
Öğle 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye
Salata
Aksam
1 parça gözleme acikali
3 lor dolması
Biraz buğulama
Su 3 lt oluyor
Spor
1.5 saat tempolu yürüyüş
Aslında şimdi 20 yaşında gençlerin çoğunda bile enerji yok sanki ..mesela benim oğlan 13 olacak yakında bıraksam evden çıkmayacak yaaartık neden böyle havadan mı yiyeceklerden mi bilmiyorum .
Pazı yaprağını haşlayıp lor içi hazırlayıp normal dolma gibi sarıp fırına atıyoruzLor dolması ilgimi çekti ne ki acaba?spor güzelmiş ..sabahtan taaa o saate nasıl duruyoruz hiç anlayamıyorum ya ben kaç öğün oluyorum
olsun.sıkı spor yaparsan cumaya bir şey kalmazbende bir tebriki hakediyorum +800 almışım ancak bu kadar başarılı olunabilirdi di di di
ben bir kulvarı bitiremiyorum be ya!masallah kadınaHavuzdan geldik ..bayağı debelendim bugün yine
ooo 12 tur nedir öyle??bayağı olimpik havuzdan bahsediyorsun değil mi? Ay ben tek kulvarda durup dinleniyorum :))Aynen canim alismak lazim. Ohh ne guzel yapmissiniz yarin biz de gitcez ins. Hareket sart. Hele ki su gunesli havalari (burda pek gormuyoruz) degerlendirmek lazim. Bu arada ben de onceden her havuz turunda ara verirdim. Sonra 2 turda verdim sonra 4 turda derken gecen ilkk defa 12 tur yaptim araliksiz. Tatilde iyiydi otelde havuz in yuz burda giyin hazirlan cocukla git gel hergun canim istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?