Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de menümü yazayım
Sabah 10.00
2 dilim kepek ekmek
1kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates,biber ve çay
Ara
1 havuç ve 1 çay bardağı yoğurt

Aksam 18.00
3 kaşık kavurma(1 kaşık yağ ile pişirdim)
1 dilim kepek ekmeği
salata ve 1 bardak ayran
Ara 20.30
3 kuru kayısı

suyu ne kadar içtim bilmiyorum bugün sabah 9dan akşam 5e kadar evi dip bucak temizleyip kırkladım resmen o yüzden suyu çok içtim ve bugün spor yerine saydım onu

Afiyet olsun canim guzel bir menu.

Afiyet olsun canim gayet guzel bir menu

olsun.sıkı spor yaparsan cumaya bir şey kalmaz

ben bir kulvarı bitiremiyorum be ya!masallah kadına

ooo 12 tur nedir öyle??bayağı olimpik havuzdan bahsediyorsun değil mi? Ay ben tek kulvarda durup dinleniyorum :))
Evet canim olimpik havuz. Ama basta ben de ayniydim bir kerede yoruluyordum. Once 2 3 derken artik insan alisiyor.

Aslında şimdi 20 yaşında gençlerin çoğunda bile enerji yok sanki ..mesela benim oğlan 13 olacak yakında bıraksam evden çıkmayacak yaaartık neden böyle havadan mı yiyeceklerden mi bilmiyorum .
Artik cocuklar pek cikmiyor canim. Bizim onlara on ayak olmamiz lazim. Rahatlik da var canim tv. Bilg derken canlari da SIKIlmiyor

Can
im sorulur tabii 73 ile hamile kaldim. Kilolu kaldigim icin dikkat ettim ve haftada en az 3 4 hamilelik sporuna gittim ondandir dogumum da kolay oldu. 12 kilo aldim 85 ile dogurdum.
Esini zorla biraz yuruyunce daha cok hosuna gidecektir. Gun boyu iste rahatlar huzurlu uyur

Spor da menu de supper canim

Kı bırak tatılın tadına bak
Bol kıtırlı bır menü cıtırım benım

Ben begendım güzel olmuş

Afiyet olsun canim. Bu lor dolmasi nasil birsey?

zukkum gordum canim tarifi de pazi yapragi hic gormedim burda bakmam lazim. Ya da biber dolmasiyla da yapabilirim belki

Karalahana da olur tatlım yeterki fırın olsun da aslında aynı pazı işlemi ile patates dolması var onuda çok özledim ama şimdi diyetteyim yiyemem akşam gene abim 2 dolu tabak mantı devirdi yanımda ben 2 dilim şeftali ile kaldım olsun şunun şurasında hedefe ne kaldı ilk hedef de yiycem o mantıyı

Kendınle gurur duy bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…