- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Pankreas çıkmış ya pankek olacaktıBende menümü yazayım
Sabah
1 bardak suya çörekotu yağı kattım içtim
Mantarlı omlet
1 kk peynir
2 zeytin 2 ceviz 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yeşillik biber domates salatalık
Çay
Ara
Sade kahve 1 kayısı 2 fındık
Öğlen
Yeşil elma yoğurt tarçın karışımımı yedim içine keten tohumu kattım
Ara az sütlü kahve 1 yulaflı pankreas
Akşam
5 kaşık börülce yemeği bol salata az yoğurt yarım dilim ekmek
Acıkırsam tarçınlı süt
Spor yüzme
Su 2,5 litre
Benlik bir tarifmiş denemem lazımPazı yaprağını haşlayıp lor içi hazırlayıp normal dolma gibi sarıp fırına atıyoruz
Kendimi zorlaya zorlaya yürüyüş yapıyorum bazen ..çıkınca da iyiki çıktım diyorumBiz yeni nesil Tembeliz yaaa bende de oluyor o durumlar
Slm Sevilcim hosgeldin. Sen de benim gibi tatilde kilo alanlardansin. Ben 5 kg aldim tatilde ya da tatillerde diyim bu sene biz baya gezdik ama bana yaramadi. Ancak simdi tatil oncesi kiloma dondum. Sen cok iyi 1 haftada vermissin. Cocuga gelince ins olur canim ama kilo verip hamile kalmak en iyisi cok cicegi burnunda olmasa da yeni anneyim ben de 32 yasindayim. Acelemiz yok ne zaman hazirsan o zaman cocugun olsun. Planli yapilan isleri cok severim cocugu bile planli yaptik biz.
Canim bugun basladik kaptanimizin super fikriyle 40 gun boyunca hergun en az 45 dak spor gel beraber yapalim. Hic olmazsa Leslie 3 mile tam 45 dk suruyor.
Afiyet olsun Hiloş neyi buguladin acaba? :))))Sabah 10.00
Yarım armut
Öğle 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye
Salata
Aksam
1 parça gözleme acikali
3 lor dolması
Biraz buğulama
Su 3 lt oluyor
Spor
1.5 saat tempolu yürüyüş
Bence teknoloji yüzünden. tabletler telefonlar pc ler insanları bağımlı yaptı babam bile bir tlf bağımlısı, disari cikmak baska bir aktovite yapmak yerine ellerindeki o aletlere sariliyorlar O yüzden hareket yok hareketsizlik yüzünden biraz hareket etseler yoruluyor lar normal olarak bence yani.Aslında şimdi 20 yaşında gençlerin çoğunda bile enerji yok sanki ..mesela benim oğlan 13 olacak yakında bıraksam evden çıkmayacak yaaartık neden böyle havadan mı yiyeceklerden mi bilmiyorum .
yine mikemmel bi menü afiyet olsun cano.Bende menümü yazayım
Sabah
1 bardak suya çörekotu yağı kattım içtim
Mantarlı omlet
1 kk peynir
2 zeytin 2 ceviz 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yeşillik biber domates salatalık
Çay
Ara
Sade kahve 1 kayısı 2 fındık
Öğlen
Yeşil elma yoğurt tarçın karışımımı yedim içine keten tohumu kattım
Ara az sütlü kahve 1 yulaflı pankreas
Akşam
5 kaşık börülce yemeği bol salata az yoğurt yarım dilim ekmek
Acıkırsam tarçınlı süt
Spor yüzme
Su 2,5 litre
Denemek farz oldu.Pankreas çıkmış ya pankek olacaktı
Ben yaptım yulafı çektim robotta peynir maydanoz dereotu ..nefis oldu valla
bırakıp çıkmakta olmuyor cidden.ben de bir planlamacı olarak planlıyorum ve benimki meslek hastalığı resmen :) sen kaç kilo ile hamile kalıp ka kilo aldın diye sorayım mı? sorulur mu bilmiyorum da.. :)
40 gün mü :) ben de sizinle başlayayım bakalım nasıl olacak.. uykumdan fedakarlık edip 5:45de kalkarsam sabahtan bu işi halledebilirim aslında, akşama da 2. turu yaptım mı benden mutlusu yok. ama kocayı evden çıkarmak problem bende.. onu bırakıp gitmek de hoşuma gitmiyor.. kendimi bu konuda sıkışmış hissediyorum. aslında kendim için de zaman lazım.. olacak işte.. bu kadar oldu, devamı da gelecek inşallah..
Menü güzel canim afiyet olsun.Bende menüyü yazayim bu aksam erken yedik iyi oldu
Sabah:
3 incir
7 çiğ badem
Öğlen:
Maydanoz, dere otu, roka, domates, salatalik, biraz patlican ezmesi ve bi haşlanmış yumurtayla yaptigim bi tabak yumurta salatasi
Aksam:
Bi tabak sulu köfte
Yarim kase yoğurt
Spor: jullian michael 30 days
Su: simdilik iki litre daha icerim
Aldim olculeri ablacim biraz yol katediyim tekrar olcup ne kadar inceldigimi yazicam buraya haydi hep beraber spora :))Aslında akşamları hava güzelken yürümek iyi oluyor ..
Ben de evde program yapıyorum birkaç gün sonra tembellik edip yapmıyorum
Akşamları Leslie jillian zumba birşeylere başlamak lazım ..
Ayneneliya Elif sana katılıyorum hep teknolojiden galiba ..
ormangozlu erken bitirmek iyidir spora alıştın mı ?ölçüleri al sonucu yaz bizede gaza gelelim bizde ..
Ben beğendim ..ama akşamki arayı 16:00 da yapsan yemeği de 18:30 da bitirsen daha da süper olur canım .Kahvaltı 10.30
1 yumurtadan omlet,2 kk peynir,4 zeytin,marul,2 tombul biber,1 dl çavdar ekmeği,domates,salatalık,şekersiz çay
Öğle 13.45
4 yk kabak yemeği,1 kase tarçınlı çörekotlu yoğurt,1 tombul biber
Akşam 16.30
2 yk kıyma kavurma,2 dl çavdar ekmeği,4 yk kabak yemeği
Ara 18.10
1 su bardağı narçiçeği kuşburnu çayı, 5 tane kayısı kurusu
Spor:40 dk leslie ve 30 dk açık havada yürüyüş
Su:3,5 litre oldu.
Ay aslında evet o son kısım saçma oldu yani ikisi yer değiştirmeliydi haklısınız anladım bir dahaki sefere 2 tane yerim yorumunuz için teşekkürlerBen beğendim ..ama akşamki arayı 16:00 da yapsan yemeği de 18:30 da bitirsen daha da süper olur canım .
Birde kuru kayısıyı 2-3 tane falan veriyorlar galiba
Spor su güzel
Oluyor bana da sende beni uyar görürsen ki tatilde ooooAy aslında evet o son kısım saçma oldu yani ikisi yer değiştirmeliydi haklısınız anladım bir dahaki sefere 2 tane yerim yorumunuz için teşekkürler
Vay arkadaş süperSelamlar kızlar canlar
Menüm:
Kahvaltı 09: şekersiz çay, 1.5 kk beyaz peynir, 1 paket çok tahıllı kıtır, 2 domates, 2 biber, 1 salatalık, 5 zeytin, 4 dilim sucukla yumurta sahanda, yarım şeftali
Ara 13: 1 paket kıtır daha
Öğlen 15: 1 tabak zeytinyağlı börülce yemeği
Akşam 19: Mangalda balık, yağsız salata
1 litre su (daha içerim)
Yüzme yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?