aynen sorma bankada belki 2 hafta oldu evde adam akıllı yemek.yapmiyorum içimden gelmiyor yaCanım istemıyor hılal
Bırsey oldu yemek yeme yapma ezıyet halınde bende suan
Unutulmuyor abla sana nasıl kızardım kendini kendime bana niye böyle yapıyor diye ama bugün ben o kıyafetleri giydim kapadım ya düğmeleri sana sevincimi anlatamam 8 kilo 200 gr resmenn göz açıp kapayıncaya kadar geçti ama çok ağladım bu sure içinde açım yatamadım diye yiyemedim diye ama başarmaya başladım önceden 75 bana yetr derken 68 de kalicam dedim bugün kendime 70 le 68 arası gidip gelicem dedim 80 le 90 değil koruycam o kiloyu tartimi asla atmicam dedim ne sözler verdim kendime bugün anlatamam çok duygusallaştım mutlu oldum bende artık istediğimi gidip rahatlıkla alabilirim bende artık kendimi saklamak zorunda değilim evet güzel biri olmayabilirim burnum büyük olup belki karakter olarak herkesin anlayabileceği biri değilim ama zayıfım ve bunu benim yada övünmek için söylediğimi düşünmeyin güzel fiziğim var ve zayıfladığı bu ortaya çok çok çıkıyor o balık elbiseyi o ozguven ile deneyip kalbinden çıkmak ne büyük birseydi benim için ki ben evvelden bayan mağazasında gelen kıyafetleri tek tek giydirilip öyle calisitirilirdim çünkü oturur dü güzel dururdu herşey üzerim de ne oldu da bi anda ben böyle çirkinleştim hepten saldım kendimi kendime olan saygımı kaybettim mahvoldum ama iyiki burayı buldum ben yıllardır okurum kk yine ama asla denk gelmedim bu gruplara bdv takılıp çıkardım meğer neler varmış iyiki beni davet ettin iyiki gruba dahil ettin çok teşekkür ederimHılal bu sınavlar bır nevı nefıs terbıyesı
Ben olmasamda sen yemezdın ınankı
Çok degıstın farkında degılmısın
Yedım dıye bana ne kızıyon dıye küstüm mesajın aklımda hala
Hoş geldin sefalar getirdin umarım güzel sonuçları birlikte görürüzSelam 13.takımben 1.takımdan zayıflamak için uğraşan bir bağyanım.burada yer varsa takım değiştirip 13.takıma transfer olmak istiyorum.mümkün müdür acaba??
Bence de diyetine uy ben de 1600 lük listeyele başalmış güzel de vermiştim devam sıkıntım baş gösterdi kaçtım sen başarırsan güzel kilolar giderkızlar ben diyetisyenee gittim bana 1550 kalorilik diyet verdi haftada bir kilodan ayda 4 kilo verirsin dedi iyi de yazdıkları fazla gibi geldi onlarla haftada 1 kilo gider mi bilemedim bir de siz bakın
Sabah
2 kk peynir
1 yumurta
7-8 tane yeşil zeytin
2 önce dilim kepek ekmeği
mevsim sebzeleri
eğer yumurta yenecekse peynir 1kk olacak
Ara
1 porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt
öğlen
1 avuç ici kadar et ya da köfte
1 küçük kepçe sebze yemeği
1kase çorba ya da 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 porsiyon meyve +1 çay bardağı yoğurt
Akşam
1 avuç ici kadar et
1 küçük kepçe sebze yemeği
1 kase çorba veya 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği
son ara
1porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt+2 çubuk galeta
Ben menün guzel anlamında afıyet olsun demiştimnasıl canim menum aksam yemeğin 17 30 da bu arada 7 gibi şekersiz kahve içtim
Selam kaptan.kasım da başladım 1.takımla.o zaman 92 kiloydum.şu an 75 küsurum.68 ilk hedefim.şu an arkadaşlarımın çogu ya mezun oldu ya da izinlio yüzden takım değiştirmek istiyorum
Zamana bırak dıye sana kızmıştımaynen sorma bankada belki 2 hafta oldu evde adam akıllı yemek.yapmiyorum içimden gelmiyor ya
Unutulmuyor abla sana nasıl kızardım kendini kendime bana niye böyle yapıyor diye ama bugün ben o kıyafetleri giydim kapadım ya düğmeleri sana sevincimi anlatamam 8 kilo 200 gr resmenn göz açıp kapayıncaya kadar geçti ama çok ağladım bu sure içinde açım yatamadım diye yiyemedim diye ama başarmaya başladım önceden 75 bana yetr derken 68 de kalicam dedim bugün kendime 70 le 68 arası gidip gelicem dedim 80 le 90 değil koruycam o kiloyu tartimi asla atmicam dedim ne sözler verdim kendime bugün anlatamam çok duygusallaştım mutlu oldum bende artık istediğimi gidip rahatlıkla alabilirim bende artık kendimi saklamak zorunda değilim evet güzel biri olmayabilirim burnum büyük olup belki karakter olarak herkesin anlayabileceği biri değilim ama zayıfım ve bunu benim yada övünmek için söylediğimi düşünmeyin güzel fiziğim var ve zayıfladığı bu ortaya çok çok çıkıyor o balık elbiseyi o ozguven ile deneyip kalbinden çıkmak ne büyük birseydi benim için ki ben evvelden bayan mağazasında gelen kıyafetleri tek tek giydirilip öyle calisitirilirdim çünkü oturur dü güzel dururdu herşey üzerim de ne oldu da bi anda ben böyle çirkinleştim hepten saldım kendimi kendime olan saygımı kaybettim mahvoldum ama iyiki burayı buldum ben yıllardır okurum kk yine ama asla denk gelmedim bu gruplara bdv takılıp çıkardım meğer neler varmış iyiki beni davet ettin iyiki gruba dahil ettin çok teşekkür ederim
bazen 1.5 kilo fazlam çıktığı bile oldu biliyomusunKızlar aksamlari.sizde f az la çıkıyorsunuz tartidA degil mi
Naalaannn nerelerdesin canım göremedim seni özledim hele
O senı boşadıbazen 1.5 kilo fazlam çıktığı bile oldu biliyomusun
Naalaannn nerelerdesin canım göremedim seni özledim heletezbitsin yok mu ooo hiç daha beni merak etmiyor bilseniz ben onu ne kadar arıyorum formda
Zamana bırak dıye sana kızmıştım
Hatta öyle nefretlı yazıyordun ki
Gülerdım burda sankı yedırmedım ben mı yıyom derdım
Hersey senın ıcındı
Bak ne mutlu bunları duymak
Haksızlık etme yolarım cadı
Çok güzelsın ınan bana
:))) ben biriciyim sen ikinci gozdesisinO senı boşadı
Yeni gözdesı benım
Neyse bosver adım adım basardık yanıNefretle değil ama kızgınlık la yazardım sonra beni aradığın gün beni önemsediğini anladım dedim ki kendini geç bu kadının emeğini önemini boşa cikarmicaksin ve öylede oldu bazen düzensiz yedim bazen abarttım ama mutlaka devamını dengeledim asla bozmadım önceden olsa 30 bin defa bozardim
aynen öğlenleri eve geliyorum yemege oglumun yanina annem.bakarken çocuğa o.hazırlıyor esim.bakarken anca evi.topluyorum :)Kolay gelsin zordur ya hele bebeklerse..arada ton balığı salatası da yapabilirsin belki kolay olur öğlenleri ..
Hiç bile o bu hafta benı tutuyor bıkerem:))) ben biriciyim sen ikinci gozdesisinhahahaaa
Çalışan anne olmak zor Allah kolaylık versin ..en azından çoçuğun emin ellerdeaynen öğlenleri eve geliyorum yemege oglumun yanina annem.bakarken çocuğa o.hazırlıyor esim.bakarken anca evi.topluyorum :)
canım benim bastan 6 dilim ekmeğim vardı.yani diyetisyen bana her öğün iki olmak üzere toplamda altı dilim vermisti ekmek.fakat kilo verdikçe ekmegi indirdi ki hiç yeme dese yemem şu an.bir dilimi zorla bitiriyorum öğünümdebende tt yiyorum bugün sadece bir dilim.yedm bende 3 yiyordum. N3dense midem mi kuculuyor ne canım.yemek istemiyor
valla fark var mı yok mu bilmiyorum kaptan.hiç dikkat etmedim ona.ama diyetisyen duysa çok kızardı emin ol.çünkü ara yemediğinde kırmızı görmüş boga gibi saldırırsın yemeğe der kendisi..ekmek uno premium tahıllı yiyorum,en son 7.30 en enn son 8 de yemiş oluyorum..Hangı ekmegı kullanıyorsun
Barbunya dıyet lıstende varmı
Senmı yedın
En son kaçta yıyorsun
Aralar nıye yok l
Ara yaptığın hafta ıle yapmadığın hafta kılo farkı nasıl oluyor
Inşallah canım..
oo ödül olmaz mı var tabii.bir kere haftada bir sütlü tatlı yeme iznim var, fakat ben sekerli sevmedigim ve yemek istemedigim için bitter çikolata yiyorum.tabii bunu mönülerde göremezsin ayrı :)) tek sırrım spor ve diet canım.başka da bir sırlık durumu yok zaten..obezzto harikasın sırlarını paylaş 75 gelince ahtim olsun sadaka vereceğim ve kendime en beğendiğim şeylerden alacağım sen ne güzel vermişin var mı ödülün yoksa hafiflemenin dayanılmaz mutluluğu yetti mi
Aynen canim ben de bugun spor donusu aldim sut ekmek degilse yarina icecek sutum olmazidiYarın burda resmî tatıl heryer kapalı dükkanlar kapanmadan süt almam lazım görüşürüz
Selamlar kızlar canlar
Menüm:
Kahvaltı 09: şekersiz çay, 1.5 kk beyaz peynir, 1 paket çok tahıllı kıtır, 2 domates, 2 biber, 1 salatalık, 5 zeytin, 4 dilim sucukla yumurta sahanda, yarım şeftali
Ara 13: 1 paket kıtır daha
Öğlen 15: 1 tabak zeytinyağlı börülce yemeği
Akşam 19: Mangalda balık, yağsız salata
1 litre su (daha içerim)
Yüzme yürüyüş
[/QUOT
Supper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?