Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bırakma canım hepimiz bunalıyoruz bazen ..ama olsunda bitsin her hafta ileri geri insan bunalıyor
Fenalık geliyor metabolizma da şaşırıyor ben de uzuuuunnn deneyimlerden batıp çıkmalardan öğrendim bunu
Sagolun hepiniz dün biraz hava kötüydü sisti bugün alaca ama sis yok dahada güneş kendini gösterecek apaydın olacak inşaallah

Ben senenin birinde güzellik merkezine gittim antin kuntin makinalara girip vereyim şu kiloları diye doktor bir geldi ki benim iki katım ben 78 dim o rahat 100 vardı anlattı anlattı ben çıktım kelin ilacı diye bir daha uğramadım
diyetisyenin kilolu olanını düşünsene ne komedi olur ama hakkaten ben az verince ne yedin ya da yemedin diye soruyordu yakalanıyorduk bizim ki bir de katı kuralcı sert bir bayandı şimdi paparayı yerim diye beklentiye sokuyordu her kontrol öncesi

Kızlar bugun bıraz yolda geçecek günüm
Havaalanına gıdecem
Oradaki dükkanları dolaşıp spora gıdecem
Bugun burası resmî tatıl hava ıyı
Insallah kımse gelmezse kafa dınlerız
berilceee Canım uğurlar olsun güle güle gitsin musmutlu sevinçle dönsün inşaallah sizede tatil neşesi getirsin
Kız ne tatili 30 Ağustosa daha çok var müttefikler şimdiden mi başlamış kutlamaya
Sen tatil ve kafa dinlemek hiç ihtimal vermiyorum ama günün sonunda göreceğiz
Spor iyi gidiyor Beril ölçüm filan yaptılar mı kız çok inceldin sen resmen gözümüzün önünde eriyorsun

ahahahhh yok yaa , o kadar da olmam herhalde.68 olsam yine findık olmuyorum

ahahahahha.. ben de acaba mesai saatlerinde burdayım diye işten atılır mıyım acabaaa :)
arkadaki sekmede dursun kk, kimse anlamaz :))

Burda kı en kötü örnek benım
Obezzo bılır 50 verdım
60 gerı aldım
ahh bilmem mi yine vereceksin yine, beni bile geçeceksin eminim..

bunu da listeye ekleyip kura çekerim olmadı..

caddelerde rüzgar aklımda maç var
ellerinde döner pasta yeşil çaylar
13. takımda şimdi heyecan var
Bu yarışın favorisi Hilalmiz var
berilceee zukkum
@anderes Yeliz trübünleri coşturayım dedim kaptan beni ateşe atmaz değil mi baltayı taşa vurmayayım ip boynumda Hilal aman dikkat cumaya az kaldı

Oo onun yağ oranını duysanız şaşırırsınız..kilosuna bakmayın daş gibi maşşşallah..

nefertityy aramızda böyle şeylerin lafi olmaz, bir gün de sen yaparsın reklamımı

Boşuna çekilmedi bunca çile,
İçiyoruz otları gündüz gece,
Haykırdık ama duyurmadık kimseye,
Peşindeyiz her yerde,kararlıyız bu defa

Taraftarız biz çekeriz cefa
Beril başkan bizi bırakma .....
Sonunda mezun olur seviniriz
Beril başkan bize sakın kızma

berilceee kaptanım sen bu işi çözdüğün için tartı yüzüne gülecek biliyorum Hiloşu destekleyeyim dedim
Tatil öncesi yağ yakayım dedim sonrası için garanti jokere ihtiyacım olursa mazaallah

ahahahhh yok yaa , o kadar da olmam herhalde.68 olsam yine findık olmuyorum

arkadaki sekmede dursun kk, kimse anlamaz :))

ahh bilmem mi yine vereceksin yine, beni bile geçeceksin eminim..

bunu da listeye ekleyip kura çekerim olmadı..
Kız fındık ben oluyorum en boy bir sen fıstıksın şu anda hem de en değerlisi Antep fıstığı en yeşilinden

kendime bugün ceza verdim dün akşam sürpriz bir şekilde yatılı misafirim geldi bir önceki gün de kızkardeşimin doğum günü olması münasebetiyle pasta alıp gelmişler zaten canım tatlı çekiyordu tuz biber oldu yani görünce dayanamayip bir dilim yedim vee sonuç tabiki artı 300 gram..nasıl bir dilim bu kadar etkiliyor şaşırıyorum doğrusu o 300 gramı ben kaç gün de vermiştim

lina0156 Oldu bitti artık pişmanlığı bırak hemen onu halletmenin peşine düş
nasıl mı bugün suyu bol iç mümkünse protein ağırlıklı beslen yarın tartıda gitsin o artılar canını sıkma ama kaptanın terliği isabet eder mi bilemedim kız

ama alınır da arkadaş 300 gram nedir ya bir dilim pasta yani alt tarafı..neyse yapacak bir şey yok bugün sıkı tutmalıyım ki hemen gitsin

pardon yaa kim kimle kapışıyo?? Fransız kalmayalım olaya nefertityy

Kız fındık ben oluyorum en boy bir sen fıstıksın şu anda hem de en değerlisi Antep fıstığı en yeşilinden
tamam onu da yazdım listeye..68 olunca söz değistiricem bu nicki, farz oldu artık :))

zukkum hiloş ne yapıyorsun minik nasıl yarış nasıl gidiyor bak ben seni destekliyorum kaptanı yen de sonra bize laf etmesin yanlış kişiyi desteklediniz diye
inşallah canım bende yenmek istiyorum taaabikiide :) kızım da iyi çok şükür valla pazartesi sonucu gibi cuma da olursa beril ablam kork benden:)

Başarıya giden her yol mubah Nalan ayyyy şiir çok. Hoşuma gitti :))) bakma yarışma diyoruz aslında ama nasıl motive oluyor bu bilsen hele ki beril abla gibi dişli bi rakipse daha da bir eğlenceli dişe diş kana kan geçiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…