Ayşegül Döne de demiş numarani mesaj at özelden beril kaptana o ekler. Sen hangi şehirdesin 16 yi görünce bursa mi dedim acaba.bnm adım ayşegül bu arada wp grunbunuz varsa beni de alır mısınız
aynen canım gece yiyince daha çok etkiledi demekkiakşam 6 dan önce yeseydin o kadar etki etmezdi akşam su içsek hemen +
inşallah canım bütün dikkat ediyorum o yüzden cumaya kadar 74.5 olsam bariAlınıyor canım malesef yaga dönüşmesine fırsat verme aç kalma protein ağırlıklı beslen bugün yarına iner o
aynen canım maşallah çok mesaj var oku oku bitmiyorNe çok yazmışsınız be yaaa ..
Evi toparladım valizleri ayarladım ..hayırlısı bakalım tartıyı da araya sakladım
Aman zaten ev işi bitmiyor hiç ..fenalık geldi bir yeşil çay yaptım şimdiaz mola
Amin canim. Darisi basinadarısı başıma amin :)
tatlım böyle az beslenmek ilginç, saç dökülmen tırnaklar ne durumda?
saolasın canım.. inşallah güzel günler göreceğiz birlikte..
Tabi o da sislik yapar canimherkese günaydın +300 daha almışım 40 gün oldu hala hasta olmadım ne olcak bilmiyorum gittikçe şişiyorum akşam ızgara et yedim
Senin gibi olsam daha ne canim masallah. Bugun yine cissa gittim burda resmi tatil. Disarda yedik alkol filan ama cumaya kDar toplarim ins.Alışırsınız kuzular merak etmeyin
Ben sabahtan bir yoklarım genelde burayı sonra tam gaz güne başlarım ..sizde öyle olursunuz inşallah
Ins kisa surede gorursun canim ilk hedefiniharikasın, güzel bir enerji veriyorsun..
diyetisyenim ilk hedef 68 dedi...68 i göreyim önce, sonra asağı mı çekerim yoksa durup dinlenirmiyim bilmiyorum
Yok daha 6 hafta olmadıberilceee Canım uğurlar olsun güle güle gitsin musmutlu sevinçle dönsün inşaallah sizede tatil neşesi getirsin
Kız ne tatili 30 Ağustosa daha çok var müttefikler şimdiden mi başlamış kutlamaya
Sen tatil ve kafa dinlemek hiç ihtimal vermiyorum ama günün sonunda göreceğiz
Spor iyi gidiyor Beril ölçüm filan yaptılar mı kız çok inceldin sen resmen gözümüzün önünde eriyorsun
Kolay gelsin canimBugün dantel yıkayıp ütü yapıcam
Hiç sevmiyorum ütü yu. Halıları yıkamaya vericem klasik bayram ve yaz sonu temizliği beni bekliyor inşaat hala bitmedi her yer toz toprak dolapların parçaları kırık çıktı tamamlanamadi 15 -20 güne gelir dediler off nefret ediyorum daginikliktan.
Yok ya eskı ıddıalarım yok artıkahahahhh yok yaa , o kadar da olmam herhalde.68 olsam yine findık olmuyorum
arkadaki sekmede dursun kk, kimse anlamaz :))
ahh bilmem miyine vereceksin yine, beni bile geçeceksin eminim..
bunu da listeye ekleyip kura çekerim olmadı..
Yok ya eskı ıddıalarım yok artıkahahahhh yok yaa , o kadar da olmam herhalde.68 olsam yine findık olmuyorum
arkadaki sekmede dursun kk, kimse anlamaz :))
ahh bilmem miyine vereceksin yine, beni bile geçeceksin eminim..
bunu da listeye ekleyip kura çekerim olmadı..
Derya ya dolapta buz gibi pembe şarap var ama içmeye korkuyorum, kalorisi yüzündenSenin gibi olsam daha ne canim masallah. Bugun yine cissa gittim burda resmi tatil. Disarda yedik alkol filan ama cumaya kDar toplarim ins.
Hılal pek cazgırlık yapmıyor
Aynen nalanim eylul mantikli yaz cok yogun geciyo hic olmadi boyle ayri gayriBestttt Bestem yavru kuşum yine ayrı düştük karşılaşamıyoruz artık eylülde hışımızı çıkaracak bir program uygula ben hazırım ama eylülde
80 de ızne cıkacamBoşuna çekilmedi bunca çile,
İçiyoruz otları gündüz gece,
Haykırdık ama duyurmadık kimseye,
Peşindeyiz her yerde,kararlıyız bu defa
Taraftarız biz çekeriz cefa
Beril başkan bizi bırakma .....
Sonunda mezun olur seviniriz
Beril başkan bize sakın kızma
berilceee kaptanım sen bu işi çözdüğün için tartı yüzüne gülecek biliyorum Hiloşu destekleyeyim dedim
Tatil öncesi yağ yakayım dedim sonrası için garanti jokere ihtiyacım olursa mazaallah
Yendiğin saat metobolızma nın en tembel olduğu saat ondan olabılırmıkendime bugün ceza verdim dün akşam sürpriz bir şekilde yatılı misafirim geldi bir önceki gün de kızkardeşimin doğum günü olması münasebetiyle pasta alıp gelmişler zaten canım tatlı çekiyordu tuz biber oldu yani görünce dayanamayip bir dilim yedim vee sonuç tabiki artı 300 gram..nasıl bir dilim bu kadar etkiliyor şaşırıyorum doğrusu o 300 gramı ben kaç gün de vermiştim
Hıc belli olmuyorinşallah canım bende yenmek istiyorum taaabikiide :) kızım da iyi çok şükür valla pazartesi sonucu gibi cuma da olursa beril ablam kork benden:)
Başarıya giden her yol mubah Nalan ayyyy şiir çok. Hoşuma gitti :))) bakma yarışma diyoruz aslında ama nasıl motive oluyor bu bilsen hele ki beril abla gibi dişli bi rakipse daha da bir eğlenceli dişe diş kana kan geçiyor :)
80 de ızne cıkacam
Bıraz dınlenıp 70 de gıdecem elınızı çabuk tutun
4 ay oldu 116 ıle basladım
30 kılo gıttı dınlensın benım makına
Gecen hafta ictim kilo almadim ya onun gazina geldim. Yaa bir de tek bir kadeh. Hem diyetisyene gittigim zamanlar haftada 1 kadeh icilebilir demisti. Oyle avutuyim yani kendiminefertityy
Canım, biz her hafta birileri ile yarışıyoruz yani isteyen yarışıyor tabi. Bu son 2 haftadırberilceee Berül.ile zukkum zıkkım Hilal yarışıyorlar. Ben genelde sinsi sinsi kitkurdu Nalanla yarışırım
Motive olup eğleniyoruz işte. Rakip istersen sen de seçebilirsin, teklif edebilirsin kimi istersen
Senin adın neydi yazdın mı kaçırdım mı yoksa
Derya ya dolapta buz gibi pembe şarap var ama içmeye korkuyorum, kalorisi yüzündenne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?