nefertityy
Canım, biz her hafta birileri ile yarışıyoruz yani isteyen yarışıyor tabi. Bu son 2 haftadırberilceee Berül.ile zukkum zıkkım Hilal yarışıyorlar. Ben genelde sinsi sinsi @kitkurdu Nalanla yarışırım
Motive olup eğleniyoruz işte. Rakip istersen sen de seçebilirsin, teklif edebilirsin kimi istersen
Senin adın neydi yazdın mı kaçırdım mı yoksa
Derya ya dolapta buz gibi pembe şarap var ama içmeye korkuyorum, kalorisi yüzündenne yapsam bilemedim
e bu hafta da sen kazan bari napalm yoksa çok uzulucen :)Ye yut
Cumaya bomba gel
He anam he görürsem soylerım
yok kız küçük yuvarlak 1 porsiyonluk pasta varsa ondan 1 dilim minik yani ama olsun buna hazırlamıştım kendimi kaç gün önceden40 günde 8 kilo iyi bence. Ayda 4-6 kilo diyor diyetisyenler zaten. Fena değil yani.
Akşam gene de pastanın gözüne vurma şekerim veya vur vur kııı 8 dilim ye. Bu hafta Beril kazanacak nasılsa.
hahaaaa hic gülesim yoktu ne güzel yazmışsınız inşallah o günler geri gelmez..frambuaz ve çikolata karışıktı hala dolapta var ama bugün aldığım gramı görünce yiyesim gelmiyorlina0156 neli pasta yemiştin canım
Sen pasta diyince çok özlediğimi anladım
Geçen arkadaşa gireken meyveli yaş pasta almıştık yememiştim hiç
Kendi de irmik helvası yapmış, hiç sevmem. Bir de poğaça vardı.
Ah aaah eski günleeeer
Ah ah o eski şişko günler yağlı günler
Göbekte katman katman olan yağlarım
Nerdesiniz
Beni zengin gösterirdiniz
@kitkurdu yalan mı Nalan
evet olabilir ama bugün iyi sıktım kendimi doğrusu az önce tartıldım yok karnına sabahki ac karnına olan kilomu gösterdi o kadar su ayran içmiştim demekki uygulamam ise yaramışYendiğin saat metobolızma nın en tembel olduğu saat ondan olabılırmı
Yaa olur mu öyle sey bu tamamen benim iradesizligim ama bugün ananeme gittim ziyarete normalde orda pastalar borekler kekler havada ucusur bugun bi tek sekersiz türk kahvesi ictim kiyamam icine dert oldu kadinin yediremedi diye :))Kızmıyom ama zamanı kaçırıyorsun uzatıyorsun dıye üzülüyorum
Benım kızlarım nasıl ıradesız olur hedefe kıtlenemez dıyorum
Sanırım sızı motıve edenıyorum dıye kendımı suçluyorum bılesınız
yeniliyor içiliyor ama sonucu kötü oluyor malesef ah bu nefis ahbenim adım Sevil, araya kaynamış olabilir :)
ben de gizli gizliobezzto yu rakip bilip, onunla yarışıyorum aslında.. :) şuan ki hedefim ona yetişmek, araya tatil almıştım, ondan mesafe açıldı.
bir de şimdi 7 de diyetisyene gidicem, azıcık stres oldum, neden oluyorsam..
heeeyyy bu arada, maşallah yeniliyor, içiliyor.. ben kızlar diyet yapıyor sanıyordumşaka şaka
biraz performanslarınızı izleyeyim bakalım neler yapıyorsunuz..berilceee maşallah kız sana, ne güzel vermişsin..
Afiyet olsun canım simit e birsey demiyorum çünkü karbonhidrat dengeli geldi bana.menü geliyor
sabah : yarım simit
ara öğün 3 tane çiğ badem
öğle yemeği fırın tavuk ve enginar salatası
ara öğün salatalık elma
akşam yemeği henüz belli değil
su 2 lt
spor yürüyüş 10 bin adıma tamamlayacağım
nereye bebeğim dur bakalım ben kağnı hizinda veriyorum80 de ızne cıkacam
Bıraz dınlenıp 70 de gıdecem elınızı çabuk tutun
4 ay oldu 116 ıle basladım
30 kılo gıttı dınlensın benım makına
hiç alakası yok sen harika bi kaptansin.Kızmıyom ama zamanı kaçırıyorsun uzatıyorsun dıye üzülüyorum
Benım kızlarım nasıl ıradesız olur hedefe kıtlenemez dıyorum
Sanırım sızı motıve edenıyorum dıye kendımı suçluyorum bılesınız
suyu soğuk be ben çok Üşüyorum Ayvalık'ta :)))Agustos nerdeyse sonbahar orda
Hazıran temmuz daha ılık geçer ama rüzgarı ıyıdır
Don muObezzoya sor
50 verdıgın zaman her kılosuna sahıttı
Hatta bütün donlarıma kadar bılır:)
Ay ne dinlerdim bu adamı aşık ken
yeme kafaya terlik geliyo diyetteyiz heraldehahaaaa hic gülesim yoktu ne güzel yazmışsınız inşallah o günler geri gelmez..frambuaz ve çikolata karışıktı hala dolapta var ama bugün aldığım gramı görünce yiyesim gelmiyor
yok yook her türlü beni geçersin biliyorum..Yok ya eskı ıddıalarım yok artık
Obezzoya sorgevezelik iyidir de, araya kaynamak zaman alacak.. dur bakalım.. alışmaya çalışıyorum.. :)
ay bu bilgi çok iyi oldu, ekran görüntüsü aldım, sık sık hatırlamaya çalışacağım.. teşekkür ederim Dönecim :)
ayy minnoşum ben seni nasıl rakip göreyim, ancak aramızda öyle bir muhabbet oluyor işte.yoksa rakip dediğin seni hırslandıracak.yook öyle bir şey bizdebenim adım Sevil, araya kaynamış olabilir :)
ben de gizli gizliobezzto yu rakip bilip, onunla yarışıyorum aslında.. :) şuan ki hedefim ona yetişmek, araya tatil almıştım, ondan mesafe açıldı.
bir de şimdi 7 de diyetisyene gidicem, azıcık stres oldum, neden oluyorsam..
heeeyyy bu arada, maşallah yeniliyor, içiliyor.. ben kızlar diyet yapıyor sanıyordumşaka şaka
biraz performanslarınızı izleyeyim bakalım neler yapıyorsunuz..berilceee maşallah kız sana, ne güzel vermişsin..
60kiloyum Fulyacığım çok sevindim güzel vermişsin artık böyle devam edersin arada uğra kiloyu aşağı doğru güncelle senin de mezuniyetini görürüz artık tebrikler
Hoş geldiniz bebeğinizi sağlıkla güle güle büyütün kilo vermeye başladıkça değerleriniz de düzelir sıkıntı yapmayın @midia
zukkum Hiloşum canım ne güzel veriyorsun şu kiloları her hafta eksisin nerden nereye diye yazdıklarını okuyunca senin adına çok sevindim gencecik güzeller güzeli bir anne oldun şimdiden böyle devam helal sana
Ya ben sebze suyu içelim diyorum kimse içmiyoooo1 kadehten fazlasi metabolizmayi yavaslatir demisti eski diyetisyenim
Frambuazla pasta mı eskiden ne yerdim ama şimdihahaaaa hic gülesim yoktu ne güzel yazmışsınız inşallah o günler geri gelmez..frambuaz ve çikolata karışıktı hala dolapta var ama bugün aldığım gramı görünce yiyesim gelmiyor
Woww süperBugünkü menüm şöyle kızlar:
( yalnız ben bir senedir mönü yazıyordum tdk ya göre menüymüş iyi mi.biriniz de çıkıp yanlış yazıyosun obezz demediniz zalımlarnefertityy )
Sabah:menemen, iki dilim sucuk,yeşillik, peynir, zeytin, ekmek
Ara:bir elma
Öğle:balık, salata, ekmek
Ara:beş çiğ fındık
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yoğurt, ekmek
Su:3 litre
Spor:3 mil leslie, 50 mekik
Güzel canım ..inşallah altın sütün faydasını görürsünBugünkü menüm
kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,3 yaprak marul,1 haşlanmış yumurta,1 kase yoğurt,1 dl çavdar ekmeği
ara yok
öğle 14.40
birer çay kaşığı chia tohumu ,çörekotu ve tarçını yoğurdun içine katıp 1 kase yedim, çoban salata,2 parça tavuk haşlama,1 dl çavdar ekmeği
ara 17.45
1,5 su brd.kuşburnu narçiçeği çayı,3 tane kuru kayısı
akşam 19.00 altın süt içtim 1 su brd.(zerdeçal,tarçın,bal karışımı ),1 dl çavdar ekmeği akşam yemeği yemek istemediğim için süt içtim
spor:84 dk leslie yaptım.
su:3650 cc su içtim
Menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorum ablalaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?