Kızmıyom ama zamanı kaçırıyorsun uzatıyorsun dıye üzülüyorumGecmisi okuya okuya geldim sonunda :)) @anderes canisi benim agustos sonu hedefine 63 yazalim ben bi 3,5 kilo daha vereyim bayrama kadar ins :) bu aralar acayip stresliyim özel durumlardan dolayı bide üzerine kabiz oldum 3 gündür tuvalete cikamiyorum( berilceee baskan kizma ama gecede stresten catladigim bi anda karsima cikti mozaik pasta uydum seytana yedim bi küçük dilim ( sonrada gece pismanliktan midir bilmem mide agrisindan sabahladim simdi normal bi kahvalti yaptim daha aksama kadar bi sey yemem zaten
Benı iyiden gözden çıkardın@nefertityy
Ben Döne
Nalankitkurdu
Yeliz @anderes
Beste @Bestttt
Elif @eliya
Zeynep @cilginkimyaci
Çiğdem @ormangozlu
Hilalzukkum
Narin @Gundirella
Canım isimle mesajlaşmak daha kolay daha samimi olduğu için öyle tercih ediyoruz galiba.
hey yavrum benim... hikayeni özellikle bir ara dinlemek isterim..
bir yarış var ama hadi hayırlısı, önümüzdeki hafta ben de kapışıcam kimle beni eşleştirirseniz :)
aman allahımmm.. Dur yapma @obezzto utanıyorum :) en son 22kg yağ vardı bu bedende, bu akşam ne olmuş bir bakalım..
antep fıstıklı baklavam o benim..
aynen canım, ben restimi çektim :) haftaya kim isterse onunla kapışıcam :)
Kız oysaki çok da cazgirimdir sana kiyamiyomHılal pek cazgırlık yapmıyor
Hıc hevesım gelmedı bu yarışta
Nere gidiiyon abla kaptanlar da hedefine ulastimi kaptanlık birakiliyormu kiii çok hızlı veriyorsun inşallah çok da hızlı erişim almazsın abla gerçi bende çok hızlı verdim ama 1 ay 20 gün de 8 kilo 200 gr normale göre hızlı ayda 3 kilo normal diyorlar ama bilmiyorum aslını sen şu gitme işini bana anlat hele nasıl godebiliyon80 de ızne cıkacam
Bıraz dınlenıp 70 de gıdecem elınızı çabuk tutun
4 ay oldu 116 ıle basladım
30 kılo gıttı dınlensın benım makına
akşam da pasta yiycem daha da motive ol o zamanHıc belli olmuyor
Bulgur yerkenmi motıve oldun
Senı bılmemde bulguru sen yedın ben motıve oldum
Iyı yolculuklar bebegımNe çok yazmışsınız be yaaa ..
Evi toparladım valizleri ayarladım ..hayırlısı bakalım tartıyı da araya sakladım
Aman zaten ev işi bitmiyor hiç ..fenalık geldi bir yeşil çay yaptım şimdiaz mola
Ya onu diyecem de bu senin memleketin havası nasıl böyleBenı iyiden gözden çıkardın
Hemde benım memleketımdeyken
Adresı bılıyon mu benım@nefertityy
Canım, biz her hafta birileri ile yarışıyoruz yani isteyen yarışıyor tabi. Bu son 2 haftadırberilceee Berül.ile zukkum zıkkım Hilal yarışıyorlar. Ben genelde sinsi sinsi kitkurdu Nalanla yarışırım
Motive olup eğleniyoruz işte. Rakip istersen sen de seçebilirsin, teklif edebilirsin kimi istersen
Senin adın neydi yazdın mı kaçırdım mı yoksa
Derya ya dolapta buz gibi pembe şarap var ama içmeye korkuyorum, kalorisi yüzündenne yapsam bilemedim
Listeden gıderım
Nereye gidiyong başkan geri alırsın ha
Gitmek yasak bizim takımda
Peşinden gelir Döne
1 kadeh içicem o zamanGecen hafta ictim kilo almadim ya onun gazina geldim. Yaa bir de tek bir kadeh. Hem diyetisyene gittigim zamanlar haftada 1 kadeh icilebilir demisti. Oyle avutuyim yani kendimi
Ye yutKız oysaki çok da cazgirimdir sana kiyamiyom
Nere gidiiyon abla kaptanlar da hedefine ulastimi kaptanlık birakiliyormu kiii çok hızlı veriyorsun inşallah çok da hızlı erişim almazsın abla gerçi bende çok hızlı verdim ama 1 ay 20 gün de 8 kilo 200 gr normale göre hızlı ayda 3 kilo normal diyorlar ama bilmiyorum aslını sen şu gitme işini bana anlat hele nasıl godebiliyon
akşam da pasta yiycem daha da motive ol o zamandogumgunusu var bizim kişinin biliyon akşam yemegi yerine pasta yiycem ama cuma ya bomba gibi gelirim sen hiç merak etme hayatimmm :))))
Agustos nerdeyse sonbahar ordaYa onu diyecem de bu senin memleketin havası nasıl böyle
Gece rüzgardan ağaçlar yerlere yatıp yatıp kalkıyorlar ya vallaha tusunami geldi gelecek sanıyorum kapının önüne kaçış için ufak valiz hazırladım
Sabah bi bakıyorum günlük güneşlik
Hey Allahım
Obezzoya sorgevezelik iyidir de, araya kaynamak zaman alacak.. dur bakalım.. alışmaya çalışıyorum.. :)
ay bu bilgi çok iyi oldu, ekran görüntüsü aldım, sık sık hatırlamaya çalışacağım.. teşekkür ederim Dönecim :)
1 kadehten fazlasi metabolizmayi yavaslatir demisti eski diyetisyenim1 kadeh içicem o zaman
Hayır şarap ziyan olmasın korkum o
2 kadeh içiyim haftaya içmiyim yada
Güzel fikir baaak
40 günde 8 kilo iyi bence. Ayda 4-6 kilo diyor diyetisyenler zaten. Fena değil yani.Kız oysaki çok da cazgirimdir sana kiyamiyom
Nere gidiiyon abla kaptanlar da hedefine ulastimi kaptanlık birakiliyormu kiii çok hızlı veriyorsun inşallah çok da hızlı erişim almazsın abla gerçi bende çok hızlı verdim ama 1 ay 20 gün de 8 kilo 200 gr normale göre hızlı ayda 3 kilo normal diyorlar ama bilmiyorum aslını sen şu gitme işini bana anlat hele nasıl godebiliyon
akşam da pasta yiycem daha da motive ol o zamandogumgunusu var bizim kişinin biliyon akşam yemegi yerine pasta yiycem ama cuma ya bomba gibi gelirim sen hiç merak etme hayatimmm :))))
1 kadehten fazlasi metabolizmayi yavaslatir demisti eski diyetisyenim
Canim Donem kirilmasin kalbin. Bosver bozulsun saraplar yiyecekler yeter ki sana yag kilo yapmasinlar. Baksana fistik olmussuntamam içmiycem
Yalnız şu an kalbimi kırdın işte Derya
İlk kez kalbim kırıldı senin tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?