Afıyet olsun canımBende menümü yazayim
Sabah öğlen birlikte saat 13:
3 dilim sucuk
1,5 dilim kepek ekmegi
2 tk zeytinyağı sizma doğal
Domates
1 tk erik marmelati
2 bardak sekersiz cay
1 kk yarisi kadar izmir tulum peyniri
Akşam:
1 tabak zeytinyagli barbunya
Biraz salata
Su: 3 litre yatana kadar yarim litre daha icerim
Spor: jullian michael 30 days
aynen artik yemem ya o şoku bir daha yaşamak istemiyorumBence de bizde don görmek istiyoruz bide Döne nin mini etegıni ve mayosunu ama üstünde
Ay ne dinlerdim bu adamı aşık kengüzel söylemiş ama yakışmış.
yeme kafaya terlik geliyo diyetteyiz heralde
Var kaptan var..ayda bir kere ama.ben bazen ayda iki yapıyorum sorry.hergun de otluk yenmiyor canımSucuk ta lıstede var dersen
Senın dıyetısyene gıdecem ben
Yağlar çeneye vuruyor bızdeAy cevap vermeye yetisemiyorum kızlar.ben bir cevap yazana kadar 20 bildirim geliyo :)) yazıyosunuz maşşallah
Kızacak ne oldu kiKız yok biz beril abla ile yarisiyoz unuttun mu :) yeme yeme yok yemek
kızdın mı seeennn bana :))))
Bu dıyetısyen sıskolara ılah olurVar kaptan var..ayda bir kere ama.ben bazen ayda iki yapıyorum sorry.hergun de otluk yenmiyor canım
Oyle de yine de ac kalmayalim kuzumKız yok biz beril abla ile yarisiyoz unuttun mu :) yeme yeme yok yemek
kızdın mı seeennn bana :))))
AynenYağlar çeneye vuruyor bızde
çok güzel bir menü olmuş afiyet olsunBende menümü yazayim
Sabah öğlen birlikte saat 13:
3 dilim sucuk
1,5 dilim kepek ekmegi
2 tk zeytinyağı sizma doğal
Domates
1 tk erik marmelati
2 bardak sekersiz cay
1 kk yarisi kadar izmir tulum peyniri
Akşam:
1 tabak zeytinyagli barbunya
Biraz salata
Su: 3 litre yatana kadar yarim litre daha icerim
Spor: jullian michael 30 days
Afiyet olsun canım beril abla bana çorba 1 kepçe 1 dilim ekmek eder demişti sanırım doğru hatirliyosam eğer akşamları değilde öğlen yesen belki akşam daha hafif hissedersin canım bide ton balıklı salata akşamları aşırı tok tutum hafif oluyor tavsiye ederim
çorba hazır çorbaydı o yüzden rahat yedim bir kasesi 60 kaloriydi başka da yemek yetmedim o yüzden 2 kase yedim yani toplam 120 kalorilik bir yemek oldu sagolun elestirileriniz için dikkate alacağımSaat 16da cok erken degil mi yemek icin
2 kase corba aksam biraz fazla gibi tabi ne çorbası olduğuna bağlı ama onun disinda cok iyi
Öyle olmasa ben gidermiydim bilmiyorumBu dıyetısyen sıskolara ılah olur
Pek bol kepceymiş
Grup Leslie si bu koş koş koş yaz yaz yaz46 oldu imdaatt..
smile koymuyon ya ciddi yaziyon gibi geliyorKızacak ne oldu ki
Alış artık hılalsmile koymuyon ya ciddi yaziyon gibi geliyor
Kabak çorbası yapıyoruz kalorisi az ve besleyici ödem atıcı..Dilara Koçak'ın vicdan çorbası diye yazınca görebilirsin ..tenceresi 350 kaloriymiş hemde kaçamak için adını böyle koymuş .çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun
çorba hazır çorbaydı o yüzden rahat yedim bir kasesi 60 kaloriydi başka da yemek yetmedim o yüzden 2 kase yedim yani toplam 120 kalorilik bir yemek oldu sagolun elestirileriniz için dikkate alacağım
Saat 16da cok erken degil mi yemek icin
2 kase corba aksam biraz fazla gibi tabi ne çorbası olduğuna bağlı ama onun disinda cok iyi
kesinlikle sana katılıyorum sonuçta diyet bitince normale dökülecek o zaman en ufak şey kilo aldıracakValla kızlar az emekte iyi değil ..normal düzene geçince herşey kilo yapıyor ..dengeli yemek spor yapmak lazım bende böyle düşünüyorum ..
Daha önce bende az yedim kilo verdim de ama hep geri aldım hızlıca ..
Az gitsin yağ gitsin
Lına bu çok az be yavrum
Az yıyerekte kılo verılmıyor bebegım
dün yediğim pastayı dengelemek için böyle yedim yoksa diyetisyen gidiyorum onun menüsünü uygulamaya çalışıyorum..menün çok güzel olmuş maşallah azimle devamMenü sunar berıl a.ş
6.00
4 badem
11.00
1 haşlama yumurta az yesıllık
13.00
5 kaşık bamya yemegı
1 kase cacık
16.30
1 gün parça peynır
19.30
1 tb bamya yemegı
Az salata
Su 3 ü gectı
Spor 15 km dağ yürüyüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?