Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bende sarımsak ohh miss.

o testlerde muhtemelen pahalıdır, neyse biz fakir diyetimize dönelim

Hahhah olsun bugun den toparlarim cumaya bisicik kalmaz inşallah :) lesli ip atlatma bide üstüne salata yoğurt takılırım iki gün gider o bulurgurlar

Ooooo birileri jullian dedi zor ama süper etkili yap tabiki üstüne hemen ilik dus almayi unutma ama kaslarin rahatlasin yoksa daha beter et keser :)
ya çok mu kötü oluyor o kadar benm bel fıtıgım birde dizimde menisküs yırtıgım var önceki zayıflama maceramdan kaldı tutulup kalmam inşallah

günaydınlar dün bir adet küçük porsiyon lehmecun yedim benim 12 bin adımlık yürüyüş boşa gitti :)
lahmacun çok da tehlikeli değil aslında çünkü hamuru ince ve 1 tane küçük yemissiniz kararında yani afiyet olsun

günaydn sabah tartıya çıktım sanki kilo almışım cumaya kadar sıkı diyet ve spor yapmam gerek bu akşam jullıan yapcam baya zor görünüyor
adet olacaksındır diyecektim ki öyleymiş zaten ben de adetliyken 1 ya da 1.5 kilo fark eder bol bol su iç iyi gelir

ya çok mu kötü oluyor o kadar benm bel fıtıgım birde dizimde menisküs yırtıgım var önceki zayıflama maceramdan kaldı tutulup kalmam inşallah
Oww sende sorunlar varmis biraz hani onlari bi hekime danış istersen zorluyo çünkü biraz fitikla yirtik sknti olabilir sen doktoruna danismadan baslama bence

günaydınlar dün bir adet küçük porsiyon lehmecun yedim benim 12 bin adımlık yürüyüş boşa gitti :)
Yok boşa gitmemiş bence adım sayın sayesinde lahmacun yiyebilmişsin diye düşünelim
1. Takımdan selamlar sevgiler günaydınlar

Kabakçı blueee
Selamlar canım
Karadelik kapıları açtı
Gecede bamya yoğurt yedım
Bamyayı hiç sevmem kaygan kaygan
Burdan da at ben de göreyim senin donlar nası bişiymiş ya burda da satılır mı acaba
Bende kızdım
Geceki 65 mesajı okumadım işte
Hmmm ben de okumıyım artık o zaman, madem kaptan okumuyor
çok uzunsunuz ya ben de yerlerde dolanıyom 1.62 boyla
Ben 160 ım canım, yaşlanınca daha da çekicem bi de
Kızlarrrr ben geldim. Ne özlemişim burayı. Misafir misafir gına geldı. Anca gittiler ben de bittim. Yarabbim uzun bi süre misafir görmek istemiyorum.
Selam Huzur, ne haber canım? Misafir varken diyet olmuyor dimi, ne yaptın peki? Tartılar ne söyler?
Bıraktıysan da moral bozmak yok, yarın başlarsın.
Lavaş ödem mi yapıyormuş ya bulgur gaz maz yapıyo şişiriyo bulgurdandır
Meyveyi çok kaçırma Hilal canım
Gec yatmak mi uykusuzluk mu odem mi yapiyolarmiis ben nidem ya o zaman gene 4 saat uyudum kalktm zombi gibiyim (
Geç yatmak stres yapar stres ödem yapar
Bu mantıkla evet
4 saat iyiymiş bence bi de gençsin sen ya ben 4 saat aralıksız uyusam bayram
Gel canım gel kabak candir hele yanında yoğurt varsa
Elifim, dün akşam Girit kabak dolması diyr bir şey yedik, ufak kabakları yarıp içinr sarımsak sokmuşlar, zeytinyağında fırına vermişler ki kabağı sevmem, bayıldım bayıldım yaa
o testlerde muhtemelen pahalıdır, neyse biz fakir diyetimize dönelim
Çok pahalı hatta avro üzerinden kimi yerde. Son moda çünkü. Ben gibi fakir fukara anca klasik rejim yapar karbonhidratı azalt hareket et rejimi yani...
Ayşegülcüm, sakın yapma derim kesinlikle. Menisküs yırtığın da artar, fıtık da ilerler. O derece zor yani. Ki benim kas oranım %46, ben yapamadım, o derece.
Yapana takdir, Allahına kurban Bestttt canım benim fit hatun kaslı beybi

5-5 buçuk gibi kalkıyorum
Amma spor arkadaşı olamıyorum bu ara gez toz derdindeyim yaz bitmeden eve tıkılmadan
kitkurdu ile bayramdan sonra inşallah başlıycaz

5:45 de kalkmayı düşünuyorsun yani uykunun en güzel yerinde kalkacak gücün var ama spor salonuna gitmek istemiyorsun?o zaman sen sabahsporyapangiller densin :) bak yine bluegreeneyes geldi aklıma.bana her şey onu hatırlatıyo diyecem de kızlar çok özlüyorsan niye geldin diyecekler
Neyse, konumuza dönelim minnoşum sen herhalde bütün gün iş yerinde uğraştıktan sonra bir de spora gitmeyeyim, eve gidip bacak uzatayım, kafa dinleyeyim diye düşünüyorsun bence, haklısın tabii. O zaman en güzel çözüm sabah evde yapmak ya da dedigin gibi dışarda yürümek.ahh yakın olsam her gün kapındaydım ama kimse olmadan da yapabilirsin.tak kulağına müziğini, en iyi meditasyondan daha etkilisini yap ve yürü..

Selam Huzur, ne haber canım? Misafir varken diyet olmuyor dimi, ne yaptın peki? Tartılar ne söyler?
Bıraktıysan da moral bozmak yok, yarın başlarsın.
İyi canm senden naber. Başta dikkat ettim ama uzun süreli misafir olunca dikkat edemedim ne yalan söylim. Tartıda cok fark eden bişey yok. gitmedi gram bile. :)) 300 400 gelmiş nur topu gibi

beni o yataktan kaldıracak güce ihtiyacım var benim.. yediğimi içtiğimi ayarlayabiliyorum.. sen öyle diyince jun_misugi geldi aklıma, o sabahları beni kaldırıyordu..

yakın olsak ben senin kapına dayanırdım zaten..

İyi canm senden naber. Başta dikkat ettim ama uzun süreli misafir olunca dikkat edemedim ne yalan söylim. Tartıda cok fark eden bişey yok. gitmedi gram bile. :)) 300 400 gelmiş nur topu gibi
Oooo 2 günde gider merak etme
Geldikleri gibi giderler

nefertityy spor salonuna çok kaydolmuşluğum var, nerdeyse her yıl. 1 aylıktan tut 8 aylığa kadar.
Aerobik, yüzme vs
İlk 1 ay gidip hep bıraktım. Para verince nasılsa mecbur giderim mantığı bana uymuyor
İç disiplin ve spor alışkanlığı başka bir şey, biz Türklerde çok olmuyor sanırım, aileden de geliyor çocukken başlamak lazım belki de
Bu rejim sürecinde bebek arabasıyla çok yürüdüm, ne zaman yürüyüş yapıp beslenmeme dikkat etsem gün gün gram gram gittiğini görüp sevindim tabi.
Sonra bayağa kilo verince (çünkü ilk zamanlar nefes nefese kalıyordum) burda Leslie 3 mile başladım, çok sevdim.
Benim sporum yürüyüş ve yüzme ama havuza gidemiyorum, kızım çok ufak daha. Kendim bakıyorum hala.
Bugün Dr.Osman Mütfüoğlu nun yazısı var gazetede, yürüyüşün yararlarına da değinmiş, hakikaten haklı. Sağlıklı olmak, kilo vermek için spora çok para vermeye veya acayip bir spor yapmaya (son zamanlara aşırı moda olan şeyleri mesela) gerek yok gibime geliyor. Veya aşırı zorlanıp da halterci olacak değiliz. Kıçımızı kabepeden koltuktan kaldıralım kaldırasımız olsun üşenmeyelim yeter.
Ama işteee bunu yapabilmek zor tabi.
Sen erkenden kalkıp yoğun bir tempoda çalışıyorsun anladığım kadarıyla üşenmen dinlenmek istemen tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…