Bende bende sarımsak ohh miss.jilian mıdır nedir duydum ama hiç yapmadım.. denemekten korkuyorum galiba :)
hem de karbonhidrat yeme isteğini arttırıyor az uyku
çok geniş kapsamlı birşey, bir sürü test yapılıp, neyden ne kadar yemen gerekiyor diye gramlı bir liste çıkıyor. 8 tane kuralı var, onlara uyup, listedeki yiyeceklerin dışına çıkmıyorsun
ben üzerine sarımsaklı yoğurtla gömerim onları..bluegreeneyes
o testlerde muhtemelen pahalıdır, neyse biz fakir diyetimize dönelim
Hahhah olsun bugun den toparlarim cumaya bisicik kalmaz inşallah :) lesli ip atlatma bide üstüne salata yoğurt takılırım iki gün gider o bulurgurlarGunaydin kizçeler.
Ovvv kapan delik kapan.
Guzel olur sonuçlar tatlım sonuçta bilinçli yapıyorsun bu işi
fıstık gibisin Beril eridin sen farkedemiyorsun
Öyle deme kız biz Türk standardindayiz
maşallah çok güzel.
Hosgeldin canim. Valla çok zor bazı misafirler hele illallah geliyor insana. Gözün aydın Kurtulmuşsun.
tikkat tikkat demiştim dün pek bi mutluydun bulgur başını döndürmüstü kanma bu güzelliklere Hiloş um.
ya çok mu kötü oluyor o kadar benm bel fıtıgım birde dizimde menisküs yırtıgım var önceki zayıflama maceramdan kaldı tutulup kalmam inşallahOoooo birileri jullian dedi zor ama süper etkili yap tabiki üstüne hemen ilik dus almayi unutma ama kaslarin rahatlasin yoksa daha beter et keser :)
Günaydın deyıp kacıyon balımGunaydin kizlaaaar
lahmacun çok da tehlikeli değil aslında çünkü hamuru ince ve 1 tane küçük yemissiniz kararında yani afiyet olsungünaydınlar dün bir adet küçük porsiyon lehmecun yedim benim 12 bin adımlık yürüyüş boşa gitti :)
adet olacaksındır diyecektim ki öyleymiş zaten ben de adetliyken 1 ya da 1.5 kilo fark eder bol bol su iç iyi gelirgünaydn sabah tartıya çıktım sanki kilo almışım cumaya kadar sıkı diyet ve spor yapmam gerek bu akşam jullıan yapcam baya zor görünüyor
Oww sende sorunlar varmis biraz hani onlari bi hekime danış istersen zorluyo çünkü biraz fitikla yirtik sknti olabilir sen doktoruna danismadan baslama benceya çok mu kötü oluyor o kadar benm bel fıtıgım birde dizimde menisküs yırtıgım var önceki zayıflama maceramdan kaldı tutulup kalmam inşallah
Gunaydin kizlaaaar
Yok boşa gitmemiş bence adım sayın sayesinde lahmacun yiyebilmişsin diye düşünelimgünaydınlar dün bir adet küçük porsiyon lehmecun yedim benim 12 bin adımlık yürüyüş boşa gitti :)
Selamlar canım1. Takımdan selamlar sevgiler günaydınlar
Kabakçı blueee
Bamyayı hiç sevmem kaygan kayganKaradelik kapıları açtı
Gecede bamya yoğurt yedım
Burdan da at ben de göreyim senin donlar nası bişiymiş ya burda da satılır mı acabaGüzel vermıssın canım
Sen obezzoyla aynı dıyetısyene mı gıdıyorsun
Hala hazır dıyet kıstelwrını mı verıyorlar
Yoksa ben bu hafta şunları yemek ıstıyorum dıyorsunda ona goremı yazıyor bu hatun
Watsapta bu kadar gevezelık yok gel ıstersen
Arada don koynek resım atıyom o kadar
Hmmm ben de okumıyım artık o zaman, madem kaptan okumuyorBende kızdım
Geceki 65 mesajı okumadım işte
Ben 160 ım canım, yaşlanınca daha da çekicem bi deçok uzunsunuz ya ben de yerlerde dolanıyom 1.62 boyla
Selam Huzur, ne haber canım? Misafir varken diyet olmuyor dimi, ne yaptın peki? Tartılar ne söyler?Kızlarrrr ben geldim. Ne özlemişim burayı. Misafir misafir gına geldı. Anca gittiler ben de bittim. Yarabbim uzun bi süre misafir görmek istemiyorum.
Lavaş ödem mi yapıyormuş ya bulgur gaz maz yapıyo şişiriyo bulgurdandırGünaydın kızlar 3 gündür canım bisi istemiyor kahvaltı da meyve yiyorum iyi mi kötü mü acep bu arada da dün yediğim bulgur lavaş süper bi ödem yaptı davul gibi elim ayağım yüzüm :) daha yok karbonhidrat ne kadar rahatım yemesem oysaki
Geç yatmak stres yapar stres ödem yaparGec yatmak mi uykusuzluk mu odem mi yapiyolarmiis ben nidem ya o zaman gene 4 saat uyudum kalktm zombi gibiyim(
Elifim, dün akşam Girit kabak dolması diyr bir şey yedik, ufak kabakları yarıp içinr sarımsak sokmuşlar, zeytinyağında fırına vermişler ki kabağı sevmem, bayıldım bayıldım yaaGel canım gel kabak candir hele yanında yoğurt varsa
Çok pahalı hatta avro üzerinden kimi yerde. Son moda çünkü. Ben gibi fakir fukara anca klasik rejim yapar karbonhidratı azalt hareket et rejimi yani...o testlerde muhtemelen pahalıdır, neyse biz fakir diyetimize dönelim
Ayşegülcüm, sakın yapma derim kesinlikle. Menisküs yırtığın da artar, fıtık da ilerler. O derece zor yani. Ki benim kas oranım %46, ben yapamadım, o derece.ya çok mu kötü oluyor o kadar benm bel fıtıgım birde dizimde menisküs yırtıgım var önceki zayıflama maceramdan kaldı tutulup kalmam inşallah
5-5 buçuk gibi kalkıyorumkızlar yaa, spor motivasyonumu sağlayamıyorum bana bi el atın ya.. bugün çıkışta spora gidicem ama içimden gelmemeye başladı.
bir de sabah erken kalkıp yürüyüşe gitmek istiyorum aranızda erken kalkan var mı? 5:45 gibi mesela, bana yürüyüş arkadaşı olsa :)
5-5 buçuk gibi kalkıyorum
Amma spor arkadaşı olamıyorum bu ara gez toz derdindeyim yaz bitmeden eve tıkılmadan
kitkurdu ile bayramdan sonra inşallah başlıycaz
5:45 de kalkmayı düşünuyorsun yani uykunun en güzel yerinde kalkacak gücün var ama spor salonuna gitmek istemiyorsun?o zaman sen sabahsporyapangiller densin :) bak yinekızlar yaa, spor motivasyonumu sağlayamıyorum bana bi el atın ya.. bugün çıkışta spora gidicem ama içimden gelmemeye başladı.
bir de sabah erken kalkıp yürüyüşe gitmek istiyorum aranızda erken kalkan var mı? 5:45 gibi mesela, bana yürüyüş arkadaşı olsa :)
İyi canm senden naber. Başta dikkat ettim ama uzun süreli misafir olunca dikkat edemedim ne yalan söylim. Tartıda cok fark eden bişey yok. gitmedi gram bile. :)) 300 400 gelmiş nur topu gibiSelam Huzur, ne haber canım? Misafir varken diyet olmuyor dimi, ne yaptın peki? Tartılar ne söyler?
Bıraktıysan da moral bozmak yok, yarın başlarsın.
5:45 de kalkmayı düşünuyorsun yani uykunun en güzel yerinde kalkacak gücün var ama spor salonuna gitmek istemiyorsun?o zaman sen sabahsporyapangiller densin :) bak yinebluegreeneyes geldi aklıma.bana her şey onu hatırlatıyo diyecem de kızlar çok özlüyorsan niye geldin diyecekler
Neyse, konumuza dönelim minnoşum sen herhalde bütün gün iş yerinde uğraştıktan sonra bir de spora gitmeyeyim, eve gidip bacak uzatayım, kafa dinleyeyim diye düşünüyorsun bence, haklısın tabii. O zaman en güzel çözüm sabah evde yapmak ya da dedigin gibi dışarda yürümek.ahh yakın olsam her gün kapındaydım ama kimse olmadan da yapabilirsin.tak kulağına müziğini, en iyi meditasyondan daha etkilisini yap ve yürü..
Oooo 2 günde gider merak etmeİyi canm senden naber. Başta dikkat ettim ama uzun süreli misafir olunca dikkat edemedim ne yalan söylim. Tartıda cok fark eden bişey yok. gitmedi gram bile. :)) 300 400 gelmiş nur topu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?