- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kolay gelsin Berilcim ay hep sana borulcem diyesim geliyo. Bazen kiziyon ama cok tatlisin ya ondan galibaKızlar bugun bır işe gıdecem
Oncesı spora gıdecem
Bol terlı foto atarım garı
Sonra temizlik yapasım var
Hic duymadim metabolik okuyum hemen.yaaa şükür beni anlayan birini buldum.. ne güzel dimi o diyet yaa.. ben de 17 kilo verdim..sonra bıraktım da geri aldım..
Berilcem listen mi var metabolik icin benjmle paylas lutfeen.Bız grupça başladık hatta nalan güzelde verdı ama yıyecek kısıntı olunca bıraktı
Istersen başlarım senınle
Listen varmı
Iyi mii superrrDün hoca ya sordum kac kg yumdur dıye
7-8 kılo asagıyı söylüyor ıyımı
Hepinizi merak ediyom yaa telim geldi berilceye yazayim nomu. Bakayim sizin fotolara wa tanSen kilondan zayıf gözüküyorsun zaten
Masallah severim uzun saci ben de. Bakimi biraz zor ama degiyor
Bugun yarin sifir kh yap canim. Ben de dunku alkol icin oyle yapicam.Günaydın kızlar 3 gündür canım bisi istemiyor kahvaltı da meyve yiyorum iyi mi kötü mü acep bu arada da dün yediğim bulgur lavaş süper bi ödem yaptı davul gibi elim ayağım yüzüm :) daha yok karbonhidrat ne kadar rahatım yemesem oysaki
Kuzun ben 73le yaptim sen bu kilonla cok rahat yaparsin merak etme.günaydn sabah tartıya çıktım sanki kilo almışım cumaya kadar sıkı diyet ve spor yapmam gerek bu akşam jullıan yapcam baya zor görünüyor
Belki kaptancimizo testlerde muhtemelen pahalıdır, neyse biz fakir diyetimize dönelim
Canim sabah sevmiyom erken kalkmayi. Ama sana tavsiyem isten bi ark bul is cikisi direk git spora eve donmeden. Ben hep oyle yapiyodum. Eve girince i sanin cikasi gelmiyor zaten gunun yorgunlugu oluyorkızlar yaa, spor motivasyonumu sağlayamıyorum bana bi el atın ya.. bugün çıkışta spora gidicem ama içimden gelmemeye başladı.
bir de sabah erken kalkıp yürüyüşe gitmek istiyorum aranızda erken kalkan var mı? 5:45 gibi mesela, bana yürüyüş arkadaşı olsa :)
Canim onerim iki eline de birer kucuk sise al 500ml lik oyle yap leslie benim de kollarimin incelmesi lazim diye genelde oyleyapiyorum. Bu arada yaa sorun degilse diyet menunu paylasir misin?
Canim sabah sevmiyom erken kalkmayi. Ama sana tavsiyem isten bi ark bul is cikisi direk git spora eve donmeden. Ben hep oyle yapiyodum. Eve girince i sanin cikasi gelmiyor zaten gunun yorgunlugu oluyor
Sagol canim menunu aylastigin icin.elime su şişesi alma işi mantıklı, deneyeceğim :)
menüm;
uyanınca; 1çk çöret otu yağı, 1 bardak limonlu ılık su
sabah;1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı yaban mersini ( haftada 3 gün de 1 yumurta, 2 yk lor, 2 adet wasa,yeşillik)
ara; 1 küçük armut, 1 bardak beyaz çay
öğlen; sebze sote, 2 yk yoğurt
ara; 1 küçük armut, 1 bardak beyaz çay
akşam; salata bolca, üzerine 2 yk haşlanmış yeşil mercimek/kinoa/karabuğday
ara; 1 kırmızı biber
yatmadan ılık limonlu su
haftada 4 kez spor
şuan öyle yapıyorum.. iş arkadaşımı ayartmıştım, 6-7 aydır birlikte gidiyoruz..
Bi simitle gün bitirmissin ne kadarda masrafsiz :))
Depresyonda değilsen şöyle diyim, spor salonundan çıktığın zaman nasıl mutlu, enerjik olursun hani ya, endorfin salgıladığın için böööyle için bir hoştur, doyuma ulaşmışsındııır...o hissi düşünerek git derim salonaosman amcamı ben de sürekli okurum ve katılıyorum orada yazılanlara.. spor salonunun en büyük avantajı hava şartlarından etkilenmiyor olması. bir ara tempo tutturmuştum sabahları evden çıkmadan leslie 3 miles yapıp, akşam çıkışta spora gidiyordum, sporda da kardiyo ağırlıklı çalışıp, az biraz da mekik, squat yapıyordum.. bu düzen benim de hoşuma gidiyordu, çünkü spor yapmadığım zamanlarda kilo vermem yavaş oluyor.. bunun farkındayım..
son cümlene özellikle katılıyorum.. üşeniyorum.. beni motive edecek hormon hangisiyse onu salgılamam lazım..
Çok doğru lafNefes aldigin surece emekli olamazsin canim
Benim de çok uzun ve bugün kestirme kararı aldım artık bıktım uzun saçtan senelerdir...Masallah severim uzun saci ben de. Bakimi biraz zor ama degiyor
Bisi olmaz tatildesin sen abarti bi seyde görmedim ben gayet iyi menü afiyet olsun et but olmasin :))Menüüüü geliyooooo bayaaaanlaaaar
Kahvaltı 09: yarım simit, 2 domates, 2 biber, 1 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 2 incir, şekersiz çay, 7 zeytin
Ara 13: 1 paket kıtır çok tahıllı
Ara 17: 1 paket fesleğenli kraker, sade kahve şekersiz
(Bu ikisi de diyet ürün kalorileri düşük ama anı kurtarmalık yani tavsiye etmiyorum tabisi beybiler)
Akşam 19.30: Patlıcan salatası yağsız, mangalda et
2 lt su
Yürüyüş
Et yediğim için sabaha kilo almış olucam kesin amaBugün balık yok eşim sıkılmışmışmış balıktan ya bu erkekler var yaaaa saafii boğazlar haa
Bu menü bi harika ama cok az degil mi ki halsiz kalma sonra bide biraz daha su ic yatana kadar 3 yapmaya calis suyu :))Menummmm
Sabah 9.00
1 armut
1 dilim tb reçeli ekmek
Öğlen 15.00
1 kaşe salata
1 kepçe türlü
Ara
Yarım şeftali
Aksam belki yoğurt sıcak acikirsam
1.5 lt su
3 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?