Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah yarım simit yedim
ara öğün yok
öğlen yarım simit cacık
ara öğün 1 top dondurma
su 2 lt
spor egzersiz bölgesel
akşam yemeği muhtemelen fırın tavuk olacak
Yediğin yarım simitlerin yanına çay, efendime söyliyim peynir, domates yemiyor musun kız

Hosgeldin canim. Valla çok zor bazı misafirler hele illallah geliyor insana. Gözün aydın Kurtulmuşsun
Sağ Ol canım. Valla iyi. Hoş oluyo da kalabalıkla. Yorucu yani. Yoksa eşim de çok sever misafiri ben de. Demek ki Onlar da bizi seviyor ki tercih ediyor

adetliyim sanırım onun etkisi var tarçınlı süt içtim. ya tarçınlı süt acayip hoşuma gitmeye başladı
Ara ara okuyorum geçmiş mesajları. :) ben de müptelasıyım tarçınlı sütün şeker çikolata isteğini feci bastırıyor. Tok da tutuyor.

Saat farkımız var
Ben 6 da ayaktayımda

Saat farkımız var
Ben 6 da ayaktayımda

osman amcamı ben de sürekli okurum ve katılıyorum orada yazılanlara.. spor salonunun en büyük avantajı hava şartlarından etkilenmiyor olması. bir ara tempo tutturmuştum sabahları evden çıkmadan leslie 3 miles yapıp, akşam çıkışta spora gidiyordum, sporda da kardiyo ağırlıklı çalışıp, az biraz da mekik, squat yapıyordum.. bu düzen benim de hoşuma gidiyordu, çünkü spor yapmadığım zamanlarda kilo vermem yavaş oluyor.. bunun farkındayım..
son cümlene özellikle katılıyorum.. üşeniyorum.. beni motive edecek hormon hangisiyse onu salgılamam lazım..

Ins canim bugun elimden geleni yaptim az yemek icin.

Bacak kasi iyidir canim benim de disi kas ici yag. Hamilelik oncesi bir ara haftada 4 defa crossfit yapiyordum super yorucu ama cok guzel bir spor. Cocukluktan yuzmeye baslamissin ne guzel.

Afiyet olsun canim. Kolay gelsin ayrica

Canim aksam icmeyim oglen icersem yersem yuruyusle yakarim belki gibi bir gaflete kapildim galiba

tempolu yürüyüş ve leslie önerdi, ama benim kollarım kalın, o nedenle kol da inceltmem lazım yaa..
Canim onerim iki eline de birer kucuk sise al 500ml lik oyle yap leslie benim de kollarimin incelmesi lazim diye genelde oyleyapiyorum. Bu arada yaa sorun degilse diyet menunu paylasir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…