Yediğin yarım simitlerin yanına çay, efendime söyliyim peynir, domates yemiyor musun kızsabah yarım simit yedim
ara öğün yok
öğlen yarım simit cacık
ara öğün 1 top dondurma
su 2 lt
spor egzersiz bölgesel
akşam yemeği muhtemelen fırın tavuk olacak
yok annemmm kuru kuru kemiriyom çayı şekersiz içtiğim için söyleme gereği duymadım:)Yediğin yarım simitlerin yanına çay, efendime söyliyim peynir, domates yemiyor musun kız
Sağ Ol canım. Valla iyi. Hoş oluyo da kalabalıkla. Yorucu yani. Yoksa eşim de çok sever misafiri ben de. Demek ki Onlar da bizi seviyor ki tercih ediyorHosgeldin canim. Valla çok zor bazı misafirler hele illallah geliyor insana. Gözün aydın Kurtulmuşsun
Ara ara okuyorum geçmiş mesajları. :) ben de müptelasıyım tarçınlı sütünadetliyim sanırım onun etkisi var tarçınlı süt içtim. ya tarçınlı süt acayip hoşuma gitmeye başladı
Saat farkımız varkızlar yaa, spor motivasyonumu sağlayamıyorum bana bi el atın ya.. bugün çıkışta spora gidicem ama içimden gelmemeye başladı.
bir de sabah erken kalkıp yürüyüşe gitmek istiyorum aranızda erken kalkan var mı? 5:45 gibi mesela, bana yürüyüş arkadaşı olsa :)
Saat farkımız varkızlar yaa, spor motivasyonumu sağlayamıyorum bana bi el atın ya.. bugün çıkışta spora gidicem ama içimden gelmemeye başladı.
bir de sabah erken kalkıp yürüyüşe gitmek istiyorum aranızda erken kalkan var mı? 5:45 gibi mesela, bana yürüyüş arkadaşı olsa :)
Fıstık gıbı sarı şekerbesteee, 1.70 boyundaki biri 59 kiloda nasıl görünüyor acaba? :) ben 78 kiloyum aramızda 20 kilo var resmen.. boyumuz ayını :)
Bi simitle gün bitirmissin ne kadarda masrafsiz :))sabah yarım simit yedim
ara öğün yok
öğlen yarım simit cacık
ara öğün 1 top dondurma
su 2 lt
spor egzersiz bölgesel
akşam yemeği muhtemelen fırın tavuk olacak
nefertityy spor salonuna çok kaydolmuşluğum var, nerdeyse her yıl. 1 aylıktan tut 8 aylığa kadar.
Aerobik, yüzme vs
İlk 1 ay gidip hep bıraktım. Para verince nasılsa mecbur giderim mantığı bana uymuyor
İç disiplin ve spor alışkanlığı başka bir şey, biz Türklerde çok olmuyor sanırım, aileden de geliyor çocukken başlamak lazım belki de
Bu rejim sürecinde bebek arabasıyla çok yürüdüm, ne zaman yürüyüş yapıp beslenmeme dikkat etsem gün gün gram gram gittiğini görüp sevindim tabi.
Sonra bayağa kilo verince (çünkü ilk zamanlar nefes nefese kalıyordum) burda Leslie 3 mile başladım, çok sevdim.
Benim sporum yürüyüş ve yüzme ama havuza gidemiyorum, kızım çok ufak daha. Kendim bakıyorum hala.
Bugün Dr.Osman Mütfüoğlu nun yazısı var gazetede, yürüyüşün yararlarına da değinmiş, hakikaten haklı. Sağlıklı olmak, kilo vermek için spora çok para vermeye veya acayip bir spor yapmaya (son zamanlara aşırı moda olan şeyleri mesela) gerek yok gibime geliyor. Veya aşırı zorlanıp da halterci olacak değiliz. Kıçımızı kabepeden koltuktan kaldıralım kaldırasımız olsun üşenmeyelim yeter.
Ama işteee bunu yapabilmek zor tabi.
Sen erkenden kalkıp yoğun bir tempoda çalışıyorsun anladığım kadarıyla üşenmen dinlenmek istemen tabii
Ins canim bugun elimden geleni yaptim az yemek icin.Abartma canim kalkarsin cumaya kadar leslie yap hamligin gitsin cumadan sonra jullian basla sende biraz agri yapiyo evet ama degecek diye umuyorum :))
Ya cok güzel gidiyor ama pilates isi kaldi hepten yanina yöresine bi seyler daha lazim bu jullianin :))
Hadi yeliz abla git gel bekliyoruz sen dönene kadar birakmam ins da degisimleri yazarim :)
Sen zaten normalde iyi menüler yaziyodun ya bu gün disardaymissin oluyo arada dengelersin sen kendini :)
Bacak kasi iyidir canim benim de disi kas ici yag. Hamilelik oncesi bir ara haftada 4 defa crossfit yapiyordum super yorucu ama cok guzel bir spor. Cocukluktan yuzmeye baslamissin ne guzel.tezbitsin kaslarimi seviyorum :)) eskiden hatri sayilir bi kulüpte yuzdum uzun süre yani cocuk yaslarda tabi ama kas olusumuna baya katki sagladi bacaklarimda baya sıkı kas var aslinda ama icler yag
Kalamari hic mangalda duymadim yahu onun olayi kizarmak bence bulursam oylede denerim tabii :)
Afiyet olsun canim. Kolay gelsin ayricaiyi geceler kızlar bu saatte saglık ocağındayım aşı dolabında sorun var bekliyorum
menum
sabah 1 bardak tarcınlı süt
oğle
1 yumurta 1 dilim tt ekmek peynirli salata
akşam
3 ızgara köfte bol salata 1 bardak ayran çok küçük tırnak pide 3 parmak büyklüğünde :)
3 litre su yatana kadar içmiş olurum
Canim aksam icmeyim oglen icersem yersem yuruyusle yakarim belki gibi bir gaflete kapildim galibamidene bişeyler gitmiş hadi bakalım afiyet olsun.
12 yi geçirme balkabağı olursun :))))
öğle öğle ne alkolu kız bide yağlı yagli kalamar yenmiş ne diyelim yarasın
yani diyorum ki afiyet olsun.
ovv geçmiş olsun.
Afiyet olsun güzel canim.
Bende bursadayim tatlım ondan sordum. Evet beril e at.
En azindan eritmis oldun canim.günaydınlar dün bir adet küçük porsiyon lehmecun yedim benim 12 bin adımlık yürüyüş boşa gitti :)
Nefes aldigin surece emekli olamazsin canimKız be evlıyım
Yaslıyım lıpıdo emekli
Canim onerim iki eline de birer kucuk sise al 500ml lik oyle yap leslie benim de kollarimin incelmesi lazim diye genelde oyleyapiyorum. Bu arada yaa sorun degilse diyet menunu paylasir misin?tempolu yürüyüş ve leslie önerdi, ama benim kollarım kalın, o nedenle kol da inceltmem lazım yaa..
Seksi uzun bacaklar ne guzel.ya benim de bacaklarım acayip kaslı, erkek bacağı gibi ya.. ben de 1.71 boy, dev gibi dolanıyorum ortada..
Ben de sendenim canim. Topuklular sagolsun uzuyor boyçok uzunsunuz ya ben de yerlerde dolanıyom 1.62 boyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?