- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Sessiz beğeni yapıyodum yakalandimSendebenBendesen begenıp kaçma gel gülüm
Yedıgın içtıgın senın dostluğun sohbetın bizim olsun
Yeme işi bıttımı
Spor varmı spor
Valla lira ne zaman dır görüyorsunuz menuleri bu gün sabah tartı sinirimi bozdu bende yiycem dedim bugün pazartesi ye toparlarim inşallah yarın yola çıkıyoruz düğün var 7 saatlik yola gidicez 3 gün kalicaz belki yol yorgunluk yine ödem olabilir ama beni vazgeçirmicek haftaya cumaya toplarım kendimi bisicik olmaz kendime güveniyorum artık önceden olsa bu yediklerimi on mislini yerdim ama şimdi durmayı biliyorum çok şükürkeşke kızartma olmasaymış hem kızartma hem mısır hem de kek kalorili gıdalar ve karbonhidrat oranları yüksek ama arada olur böyle yapacak bir şey yok insaniz nefsimiz var afiyet olsun
arada olur öyle canım hem böyle arada bir yiyince ertesi gün diyete devam etmek kilo vermeyi arttırıyor çünkü bir yerde kilo vermek duruyorValla lira ne zaman dır görüyorsunuz menuleri bu gün sabah tartı sinirimi bozdu bende yiycem dedim bugün pazartesi ye toparlarim inşallah yarın yola çıkıyoruz düğün var 7 saatlik yola gidicez 3 gün kalicaz belki yol yorgunluk yine ödem olabilir ama beni vazgeçirmicek haftaya cumaya toplarım kendimi bisicik olmaz kendime güveniyorum artık önceden olsa bu yediklerimi on mislini yerdim ama şimdi durmayı biliyorum çok şükür
Tamamiz tabi fıstık bomba gibi bi hafta geciricez su 66dan bi kurtulayim artk ne süründürdü beni yaO zaman yarışlar kurulsuuuun
Bu pazartesi başlayıp cuma sabahı sonlanan ve yüzdelerin konuştuğu yarışımızdakileeer
Ben ve
ormangozlu
Sena616
EcceA
Tamam mıyız gııızlaaaar
Tatilde veremediğim yağlara kıştı kışt haftası
Tabi sayenizde
Kızlar her yerim ağrıyor dünkü spordan hic halim yok dun tahlil vermiştim tahlillerim.berbat demirim kanım d vitaminin yerlerde hepsi çok kotu
Canim bence diyetisyene gitmelisin kan degerlerin normal degilken bu sekilde beslenerek sagligini tehlikeye atiyosun tamam tabiki kilo vermek istiyoruz ama önce sagliklik sagliksiz zayifligi napacaksnMenüm Sabah 1 bardak tarçınlı süt bir çatal borek
Öğle Çeyrek yumurta yarim domates yarim kk peynir bir çatal börek
Aksam
Ton balığı közlenmiş patlıcan 1 domates
Spor yok annemdeyim 3 litre su belkide 4
Selam canım iyi sayılır canım 1 kilo aldım tatlım diyetisyenede gidiyorum çok normal dedi bakalım işin ucunu kaçırmazsam iyi gidecek gibi geliyor sizler nasılsınız nasıl gidiyor@ceren06_35 Cerencim gebelik nasıl gidiyor canım uyku düzeni yanı mı kilo aldın mı
Tamamız canım :)O zaman yarışlar kurulsuuuun
Bu pazartesi başlayıp cuma sabahı sonlanan ve yüzdelerin konuştuğu yarışımızdakileeer
Ben ve
ormangozlu
Sena616
EcceA
Tamam mıyız gııızlaaaar
Tatilde veremediğim yağlara kıştı kışt haftası
Tabi sayenizde
1 haftadır giremiyorum geçen cumadan beri ilk kez girdim forumaefehatun rakibem nerdesin uğramıyorsun her halde meşgulsün
pazar kahvaltısında şimdi bir sürü cıslar içindesindir çatalın gitmez her halde o nefis leziz zengin kahvaltı masasında kaymağa bala kızartmalara böreğe çöreğe
Güzel menüMenüm:
Sabah:
1 bardak tarcinli süt
5 cig findik
Öğlen:
1 bardak kefir
140 gr haşlanmış yagsiz tuzsuz mısır
Aksam:
1 tabak hic yag konmadan tavada pismis derisiz tavuk
Coban salata
Ara: bi seftali
Su: 3 litre +
Spor: jillian michael 30 days :)
90 dk leslie mi vaaov bu cok iyiymis bravo sana :)Sabah 08.20
4 zeytin, 1 dl çavdar ekmek, domates, salatalık, 2 kk peynir, çay, tarçın çörekotu Kekikli 1 kase yoğurt
Ara 11.30
1 su brd yeşil çay, 9 tane yaş fındık
Öğle 13.40
Domates, salatalık, 2 yk meyveli musli 3 yk süt karıştırıp yedim, 6 tane üzüm
Aksam 18.30
1 dl kepek ekmek, Çoban salata, zeytinyağlı fasulye 1 tabak, 3 kusbasi et,3 üçgen dl karpuz
Su 3650 cc
Spor 90 dk Leslie yaptım( öğlen bir kısmını akşam bir kısmını)
tebrik ediyorum iradene hayran kaldım inşallah hedefine çabucak ulaşırsınSabah (8.45)
~Soğanlı omlet (2 yumurta, 1 kaşık lor peyniri)
~ 1 domates
~ 1 salatalık
Ara : yeşil çay, sütlü kahve
Öğle (14:00)
~ 6 kaşık menemen
~ 1 kase lahana salatası
Ara: yeşil çay, ayran
Akşam (18:30)
~ 2 adet fırında köfte
~ 1 kase domates salatası
Ara: yeşil çay
Su: 3l ( yatana kadar 3.5 olur)
Spor: sabah kahvaltıdan önce Leslie 3 mil, 40 dk yürüyüş, 30 dk bölgesel ( kol Ve karın), belki kalça Ve bacak çalışırım bu akşam
Zor bir gündü benim için ama iyi kurtardım. Amcamın Doğum günü vardı babaanneme yardım ettim tüm gün. Börekler, pastalar havada uçuştu. Ben ise hakkıma düşen iki köftemle oturdum köşede :) büyük Cuma'ya ne kaldı şurada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?