Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Helise keşkek gibi mi oluyor

Canım hiç ekmek yememen ne kadar güzel

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavusursun menün de çok iyi bu arada

Listen süper hele ki ara öğünlerin ve yeme saatlerin çok uygun
Börekler ve pastalara karşı olan azmin de harika :)

Menün süper :) ama şeftali olmasa iyiymiş kabızlık yapıyor canım haberin olsun

tebrikler tatilde bile dikkat ediyorsan azimlisin demektir heleki o 23.000 adım bravoo

ne kadar da az bir menü ya ne güzel..geçmiş olsun bu arada

valla içli koftede 2de kalmak bence bir rekor ben de 10 gün sonra memleketime gideceğim inşallah annem içli köfte falan yapmaz diyorum çünkü o insan dayanamıyor

Aynen canim. Arttirsam cok iyi olcak
Sende o azim var yaparsin tatlim anne bebek sporuna devam et birakma onu bence sizin icin baya uygun o bebisle:)

Vaay yeliz ablam supersin 23000 mas hemde tatilde kacamak yok vavvv :)) hadi bakalm yarin kesin eksidesin sen :)

Afiyet olsun canim. Spor da menu de bence gayet iyi
Senin menunde gayet iyiydi de bugün o domates corbalari biraz fazla olmamis mi cok geçmiş olsun bu arada hemen toparlarsin ins ama domates corbasi unludur heralde daha az kalorili corbalara yonelsek daha iyi olur bence

Canim karpuzlar receller kemalpasalar oh oh duyan gelmis ama aksam yediklerinle ve sporla dengelemissin neyseki sorun yok gibi :)

Tekrar cok gecmis olsun ablacim iki kere alintilamisim :))

Menün süper :) ama şeftali olmasa iyiymiş kabızlık yapıyor canım haberin olsun
Off zaten kabizim form cayida ictim bugun bir seftali yazdim da ceyrek yedim onu aslina bakarsan yemedim hepsini :)
evet gayet güzel
herkesin menusu kendine fazla geliyo heralde benimkide bana fazla geldi ya bugün:)

Anca vakit buldum canlar yaticam menumu yazayim önce.

Saat 10
1 yumurta
2 kk peynir
1 kaşık jalapeno biber bugun son yedim ödem yapıyormuş.
Domates
Salatalik
2 zeytin
1 dilim tam bugday

Saat 14
1 armut
1 bardak ayran

Saat 18
Haşlanmış tavuklu kekikli salata yanıma almıştım.
1 bardak ayran

Su 2 litreyi tamamladım.
Spor çok Afilli oldu
Toplamda 45 dk yüzme

Döne önce bi tadına bak içinden kirmizilarda çıkıyor kız balıkla etle peynirle on numara oluyor.

Şiirini sevsinler.

Kıtır lari bitirdin
Sabah tartıya ne dedin
O kıtır lari yeme
13 ü kendine küstürme

Gece gece şiirde yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…