- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Bu menüde iyi :)menüm
sabah
1kk peynir
5 zeytin
2 kaşık melemen
domates salatalık
ara
2 küçük hurma 3-4 tane leblebi
akşam
5-6 kaşık etli patlıcan yemeği
1 dilim tt ekmek
1 kase cacık
ara
1 tane hurma 1 tane kuru kayısı
spor zumba
su en az 2 litre olmuştur
Teşekkürlertebrik ediyorum iradene hayran kaldım inşallah hedefine çabucak ulaşırsın
teşekkürler ama herkesin menüsünü görünce çok yediğim hissine kapılıyorum herkes ne adar az yiyor ya ben çok yiyorum ya da siz az yiyorsunuzBu menüde iyi :)
Benim menumu gordugune emin misin :))teşekkürler ama herkesin menüsünü görünce çok yediğim hissine kapılıyorum herkes ne adar az yiyor ya ben çok yiyorum ya da siz az yiyorsunuz
Geçmiş olsunKızlar her yerim ağrıyor dünkü spordan hic halim yok dun tahlil vermiştim tahlillerim.berbat demirim kanım d vitaminin yerlerde hepsi çok kotu
İyilik sağlık şişkoluk ne olsun işte aynıSelam canım iyi sayılır canım 1 kilo aldım tatlım diyetisyenede gidiyorum çok normal dedi bakalım işin ucunu kaçırmazsam iyi gidecek gibi geliyor sizler nasılsınız nasıl gidiyor
İyi atlatmışsın bence süperSabah (8.45)
~Soğanlı omlet (2 yumurta, 1 kaşık lor peyniri)
~ 1 domates
~ 1 salatalık
Ara : yeşil çay, sütlü kahve
Öğle (14:00)
~ 6 kaşık menemen
~ 1 kase lahana salatası
Ara: yeşil çay, ayran
Akşam (18:30)
~ 2 adet fırında köfte
~ 1 kase domates salatası
Ara: yeşil çay
Su: 3l ( yatana kadar 3.5 olur)
Spor: sabah kahvaltıdan önce Leslie 3 mil, 40 dk yürüyüş, 30 dk bölgesel ( kol Ve karın), belki kalça Ve bacak çalışırım bu akşam
Zor bir gündü benim için ama iyi kurtardım. Amcamın Doğum günü vardı babaanneme yardım ettim tüm gün. Börekler, pastalar havada uçuştu. Ben ise hakkıma düşen iki köftemle oturdum köşede :) büyük Cuma'ya ne kaldı şurada
1 şeftalide durduysan süpersin yavMenüm:
Sabah:
1 bardak tarcinli süt
5 cig findik
Öğlen:
1 bardak kefir
140 gr haşlanmış yagsiz tuzsuz mısır
Aksam:
1 tabak hic yag konmadan tavada pismis derisiz tavuk
Coban salata
Ara: bi seftali
Su: 3 litre +
Spor: jillian michael 30 days :)
Karpuz şişirir biraz canım öğlenleri yesen daha iyi benceSabah 08.20
4 zeytin, 1 dl çavdar ekmek, domates, salatalık, 2 kk peynir, çay, tarçın çörekotu Kekikli 1 kase yoğurt
Ara 11.30
1 su brd yeşil çay, 9 tane yaş fındık
Öğle 13.40
Domates, salatalık, 2 yk meyveli musli 3 yk süt karıştırıp yedim, 6 tane üzüm
Aksam 18.30
1 dl kepek ekmek, Çoban salata, zeytinyağlı fasulye 1 tabak, 3 kusbasi et,3 üçgen dl karpuz
Su 3650 cc
Spor 90 dk Leslie yaptım( öğlen bir kısmını akşam bir kısmını)
Aynen canim. Arttirsam cok iyi olcakMerak etme kaptan bugün güzel bi spor iyi bi menü dengelemeye caliscaz ben zaten arti degilim su anda
Ama bebekte var yoruluyosundur zaten gün icinde haftada 1 2 ama hic yoktan iyi tabi biraz daha arttirsan hic fena olmazdi :)
Afiyet olsun canim bir catalla kalabilene tek lafim bravoo.Menüm Sabah 1 bardak tarçınlı süt bir çatal borek
Öğle Çeyrek yumurta yarim domates yarim kk peynir bir çatal börek
Aksam
Ton balığı közlenmiş patlıcan 1 domates
Spor yok annemdeyim 3 litre su belkide 4
Aramıza hoşgeldin canım bu aralar yoğunum bende karşılaşamadık senle ..inşallah pazar günü evdeyim internete kavuşcam ..hedefim şöyle yarışlı marışlı bir hafta geçirmek sizlerleTeşekkürler
Yapabileceğime ben kendim bile inanmıyordum aslında ama burası bana gerçekten güç verdi diyebilirim :) sürekli yârin ki tartıyı düşündüm Ve oldu
Wuu wuu masallah canimSelam kızlar yeni geldim ..gezdik yürüdük 23.000 adımla rekor kırdımgeçmişe henüz bakamadım valla ..tatil demedim hep dikkat ettim kaçamak hakkımı Cuma'ya sakladım
Suyu da bol içtim herhalde 5 litre olmuşturyarın inşallah hepimiz güzel eksilerle mutlu oluruz
Afiyet olsun canimSabah (8.45)
~Soğanlı omlet (2 yumurta, 1 kaşık lor peyniri)
~ 1 domates
~ 1 salatalık
Ara : yeşil çay, sütlü kahve
Öğle (14:00)
~ 6 kaşık menemen
~ 1 kase lahana salatası
Ara: yeşil çay, ayran
Akşam (18:30)
~ 2 adet fırında köfte
~ 1 kase domates salatası
Ara: yeşil çay
Su: 3l ( yatana kadar 3.5 olur)
Spor: sabah kahvaltıdan önce Leslie 3 mil, 40 dk yürüyüş, 30 dk bölgesel ( kol Ve karın), belki kalça Ve bacak çalışırım bu akşam
Zor bir gündü benim için ama iyi kurtardım. Amcamın Doğum günü vardı babaanneme yardım ettim tüm gün. Börekler, pastalar havada uçuştu. Ben ise hakkıma düşen iki köftemle oturdum köşede :) büyük Cuma'ya ne kaldı şurada
Afiyet olsun canim. Spor da menu de bence gayet iyiMenüm:
Sabah:
1 bardak tarcinli süt
5 cig findik
Öğlen:
1 bardak kefir
140 gr haşlanmış yagsiz tuzsuz mısır
Aksam:
1 tabak hic yag konmadan tavada pismis derisiz tavuk
Coban salata
Ara: bi seftali
Su: 3 litre +
Spor: jillian michael 30 days :)
Afiyet olsun canim.Bugünkü menüm:
Sabah: peynirli omlet, peynir, zeytin, domates, salatalik, iki ceviz, bir dilim ekmek
Ara:yarım paket diet bisküvi
Öğle:dört köfte, salata, bir dilim ekmek
Ara:yok
Akşam:dünden kalan mücver, yoğurt, ekmek
Su:3 litre
Spor:yok
Hoş bulduk canımAramıza hoşgeldin canım bu aralar yoğunum bende karşılaşamadık senle ..inşallah pazar günü evdeyim internete kavuşcam ..hedefim şöyle yarışlı marışlı bir hafta geçirmek sizlerle
tezbitsin iyi canım şimdilik sizin nasıl geçiyor?özledim valla sizleri
Spor super canim. Miden de ins kisa surede tamamen gecerMenüm
Sabah
5 zeytin
2 dilim peynir
Domates salatalik
2 cay kaşığı reçel
Bir dilim küçük karpuz
Öğle
Yeşil salata
Kırmızı biberli salata
Yarim kemalpaşa
Aksam
Bir tavuk butun çeyreği
Marul
Midem hala kotu olduğu için aksam yemeği yiyemedim gibi oldu
3 lt su
Yarim saat yüzme
1 saat yürüyüş
Cumartesi gecesi yola çıkıcaz, Eskişehire de uğrayıp pazar gecesi Ankarada olucaz.Aramıza hoşgeldin canım bu aralar yoğunum bende karşılaşamadık senle ..inşallah pazar günü evdeyim internete kavuşcam ..hedefim şöyle yarışlı marışlı bir hafta geçirmek sizlerle
tezbitsin iyi canım şimdilik sizin nasıl geçiyor?özledim valla sizleri
Geçmiş olsun Deryacım. Menün de güzelmiş. Somonu ben de çok severim.Slmkizlar
Kisaca goz attim. Bugun oglene dogru bir ates bir usume basladi. Hala kotuyum. Bir de cok bi sislik hissediyorum ilactan midir bugunku corbalardan mi anlamadim. Dinlenicem menumu yazayim
berilceee Pembe_patikli
Sabah: tereyaginda 2 yumurta. 1 domates. 3 salatalik. 2 dilim kasar. 1 dilim neyaz peynir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 15 findik. 10 badem. 1 ceviz
Oglen: somon balikli salata
Ara: 2 kase domates corbasi. 1 fincan baharatli butki cayi
Ara: 2 kase domates corbasi. 1 fincan kafeinsuz kahve
Aksam: 1 adet haslama hindi budu. 3 tane grissini . 1 fincan baharatli bitki cayi
Ara: 1 kase balkabagi haslamasi
Su: 2.5 litre
Spor : yok butun gun yattim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?