- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Günaydın evet ben de öyle biliyorum yanına transfer yazılacakGünaydın kızlar.herkese güzel bil bildirim günü olsun inşallah
Ben bugün son kez kendi takımımda bildirim yapıcam zannediyorum??@berilceee
Çok haklısın canım ..şu regl sorunu çözülse inşallah bir an önce ..yarım simit 2 dilim ekmeğe eşdeğermiş biliyorum .benim fikrime göre de diyet tam disiplin işi ama kilo almamakta güzel inşallah haftaya hepsi birden giderherkese günaydın kilo 55.6 hiçbir şey verememişim. Neden veremedim;
1- hasta olmadığım için sağım solum şiş
2-kahvaltı yapamadım hep yarım simit kemirdim, simitle diyet filan olmaz
3-akşamları düzenli beslenmedim, hep dışarı hep dışarı
4- 2-3 çatal yasak yiyeceklerden yedim
5- yeteri kadar spor yapamadım.
kısacası düzenli bir hayat olmayınca diyet filan da olmuyor.
Tamam canım.sağolasınGünaydın evet ben de öyle biliyorum yanına transfer yazılacak
Herkese günaydınnnbirazdan tartılcam
inşallah canım ya geçen haftaya 2 kiloya yakın verince çok gaza gelmiştim :) neyse hayırlısıÇok haklısın canım ..şu regl sorunu çözülse inşallah bir an önce ..yarım simit 2 dilim ekmeğe eşdeğermiş biliyorum .benim fikrime göre de diyet tam disiplin işi ama kilo almamakta güzel inşallah haftaya hepsi birden gider
Olsun canım moralini bozma şakın ..bu hafta dikkat edersininşallah canım ya geçen haftaya 2 kiloya yakın verince çok gaza gelmiştim :) neyse hayırlısı
eferin kızgünaydın kızlar geçmişi okudumbir alkışınızı alırım
cuma 68.6
bugun 67.6
Bır alkış bırgünaydın kızlar geçmişi okudumbir alkışınızı alırım
cuma 68.6
bugun 67.6
Bu umutsuzluk nıye kı daha başlamadanyok çalışmıyorum.Ev hanimiyim yani daha yeni başladım.sabah iki dilim ekmek peynir 5tane zeytin bide yumurta arada domat salatalık yiyorum.ama mideyi çok genisletmemek adına fazla çeşit koymuyorum.öğlen arada çok acikirsam kac kaşık yaptığım yemekten yoksa meyva tuketiyorum. akşam yaptığım yemeklerden bazen bi dilim ekmekle bir kac yemek kaşığı atistiriyorum. yani sofradan çok ac kalkıyorum.ve spordan nefret ediyorum tabi ama pilatese baslayaçağın.birde tatlı istegime bas koymiyirum. galiba en çabuk ben diskalifiye olucamtabi kendime haksızlık etmeyeyim 2010 20kilo vermisligim var.
Aynen öyleGeçen hafta cuma 75,5 kg pazartesi 75,1 bugün 74,9 kg -200 gr az ama olsun sonuçta eksi gördüm
Transfer notunu unutmayın amaGünaydın kızlar.herkese güzel bil bildirim günü olsun inşallah
Ben bugün son kez kendi takımımda bildirim yapıcam zannediyorum??@berilceee
Süpergünaydın kızlar geçmişi okudumbir alkışınızı alırım
cuma 68.6
bugun 67.6
Güzel bır özellestırı olmuşherkese günaydın kilo 55.6 hiçbir şey verememişim. Neden veremedim;
1- hasta olmadığım için sağım solum şiş
2-kahvaltı yapamadım hep yarım simit kemirdim, simitle diyet filan olmaz
3-akşamları düzenli beslenmedim, hep dışarı hep dışarı
4- 2-3 çatal yasak yiyeceklerden yedim
5- yeteri kadar spor yapamadım.
kısacası düzenli bir hayat olmayınca diyet filan da olmuyor.
%1,52 alınacakKilo aynı
Geçen cuma 85.3
Bu cuma 84
Ya kızlar ben bu yuzdeyi hesapladım ama bi bakın doğrumu
1.5240328253
Bu çıktıı bu ne demek oluyor
Yakında 80 ler bitecek inşallah az kaldıKilo aynı
Geçen cuma 85.3
Bu cuma 84
Ya kızlar ben bu yuzdeyi hesapladım ama bi bakın doğrumu
1.5240328253
Bu çıktıı bu ne demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?