5.7 kadarHalledersin canım sıkıntı yapma Bİz burdayiz sende bitirdin işleri burdasin gelsin eksiler. Ne kadar artı?
yok sorun değil geçen hafta 1,8 kilo verince gaza geldiydim ama bu hafta vermeedim üzüldümKılo verme şart
Bu hafta ıle gelecek haftanın sonucu ıle işlem yapıyoruz
Deneme suresınde kılo vermek yada bunu ispat etmek getekıyor gülüm
Liste çokta senı bağlamasın beraber motıve olabılıyorsak kılo verıyorsak lıste bır hafta geç olsa sorun olurmu
ilk gelişte gaza geldim 2 kilo verdim bu hafta veremedimKizlar pazartesi 66.5tim bugün 66.0im simdi gercek süreç baslasin pazartesiye 65lere düşüyorum :))
hemencecik verilir kilo vermek bizim işimiz dimi5.7 kadar
olur tabiki neden olmasın bence 64 bile görülebilir kenarından köşesinden.Kizlar pazartesi 66.5tim bugün 66.0im simdi gercek süreç baslasin pazartesiye 65lere düşüyorum :))
Günaydın kızlar. Anca uyandım. Bu ara ne çok uyuyorum. Yorgunluğum çıkmadı demek ki hala.Listeye girebilmem için haftaya yine kilo vermem gerekiyormuş şuan aday listedeyim derya ablaAma bekleyin beni bomba gibi döneceğim ahaha çok pis hırslandım
Bu hafta ben De artk kendime gelmek istiyorum. Buraya girmeyince ipin ucu nasıl kaçıyor. Niye kaçıyorBu hafta çok önemli kızlar bayramdan önce gaza basalım
Ben su ara kabizlikla uğraştığım ve oncesinde bi haftada 3 kilo verdigim icin meto yavasladi yoksa hirs yapmama bakar coktur benim 10 15 kilo verdigim :)ayy ben
ilk gelişte gaza geldim 2 kilo verdim bu hafta veremedim
Ayy hadi ins su 60lardan kurtulduğum gün parti yapicam :))hemencecik verilir kilo vermek bizim işimiz dimi
olur tabiki neden olmasın bence 64 bile görülebilir kenarından köşesinden.
Koruma zamanı daha zor zatenİNŞALLAH canim ya bu kilolardan kurtuluruz.benim yağlar ha diyince gitmiyor ışte sıkıntı orda ben hayatım boyunca hep bi diyet içinde olmuşum.yani tam formuma kavuştum dediğim anda bakıyorum yine yemeğe başlamıştım .hep bi kısır döngü iste
EstağfurullahE ben ne yiyecegim şimdi meyveyi de kestim.kahvaltı mi meyve ile yapıyodum.
Zıkkımın kökünü ye de mi
Taşınma telaşı ev yerleştirme filan normal bir düzene geçemedin canımKizlar 80.4 um malesef 3 hafta= +5 utaniyorum valla
Dikkat edersin artık kopmazsın buradanGünaydın kızlar. Anca uyandım. Bu ara ne çok uyuyorum. Yorgunluğum çıkmadı demek ki hala.
Ben de giremedim listeye henüz1 haftam boşa gitti. 68.6 yı görmüştüm ne güzel şuan başlangıç kilomdayım. 69.1 dikkat edemedim bu hafta edemedim
Niçin niçin niçiiiin bizden kopuyorsun HuzuuuurBu hafta ben De artk kendime gelmek istiyorum. Buraya girmeyince ipin ucu nasıl kaçıyor. Niye kaçıyor
Mide gazı dediğin barsak gazı mı oluyor yani oluyormuş doktora gittin mi endoskopi filanYarin tatil biter,diyet son gaz devam eder.gerçi tatilde de pek bisey yiyemedimya=)
mide gazi yüzünden yemeklerden tiksinir oldum.az yemek lazim azizim en güzeli öyle.hem miden rahat hemde kıyafetlerin o zaman:)
Vııııy meydan okumacaaaaa haaBen su ara kabizlikla uğraştığım ve oncesinde bi haftada 3 kilo verdigim icin meto yavasladi yoksa hirs yapmama bakar coktur benim 10 15 kilo verdigim :)
teşekkürler canim bu arada kabızlık problemine karşı ara öğünlerinde kuru ya da taze kayısı ile hurma tercih edersen rahat edersin şeftali ve muzdan uzak durmalısınMas tatilde iyi korudun
Vaaov 59a takilmadan super :)
1.2 super sonuc bi haftada
Gelis tarihime birazdan bakicam
Gelis kilom:66.6
Gecen haftaki kilom:66.5
Bu günki kilom:66.0
Hedef kilom: 55.0 bu ay sonuna 63 ama
Masaalaaah :)) su kabizlik ben mahvetmese baya verirdim de iste metobolizma hepbisi bozuyo gene verdigime şükür haftaya hazirliklar baslasin :)
Oh mis afiyet olsun o zaman canim :)
çok güzel maşallah pazartesi 65.5 olur en azKizlar pazartesi 66.5tim bugün 66.0im simdi gercek süreç baslasin pazartesiye 65lere düşüyorum :))
ben 67 kilodan düşerken 59.9 olunca ödül olarak sütlaç yemiştim :)Ayy hadi ins su 60lardan kurtulduğum gün parti yapicam :))
Süper ya özledik sütlacıben 67 kilodan düşerken 59.9 olunca ödül olarak sütlaç yemiştim :)
ben valla arada kaçırdım ya bu aralar, ben dondurmacıyım aslında en sevdiğim tatlı oSüper ya özledik sütlacı
Benim favorim keşküldür gerçi ama olsun
Tatlıııı
Yalnız ben dayanamayıp çok meyve yiyorum şeker bünyeye alışkın
Ay hadi ins ya böyle boyle dusecek artik kayisi yiyeyim biraz canim form cayida iciyorun zaten kayisiliteşekkürler canim bu arada kabızlık problemine karşı ara öğünlerinde kuru ya da taze kayısı ile hurma tercih edersen rahat edersin şeftali ve muzdan uzak durmalısın
çok güzel maşallah pazartesi 65.5 olur en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?