Aslında akıl vermek haddime düşmez lütfen yanlış anlamayın çayı açık içip şeker atmamayı deneyebilirsiniz.Ben hep şekerli içerdim annem diyabet hastası o hep sofraya şeker getirmeyi unutur kendisi atmıyor sayesinde ben de 4 yıl önce çayı açık şekersiz içmeye başladım şimdi demli de olsa fark etmiyor içiyorum valla çayın tadı kokusu asıl şekersiz çıkıyormuş niye daha önce şekerli içiyormuşum dedim.Bugün biraz iradesiz bir gündeydim. Menümde cısslar var ama paylasayim buradaki ilk menümü:
Sabah= bir dilim beyaz ekmek sucuk + zeytin + iki bardak şekerli cay
Spor=yarım saat yüzme/su egzersizleri
Ögle= yogurt +salatalik + corekotu ve de soslu mısır(tadımlık)
Ara= türk kahvesi ve bir küçük şekerli kurabiye
Aksam= bardacik erik+ fırında yogurt soslu patates (cay tabağı kadar) +3 bardak şekerli cay
Sabahki börekleri dengelemek icin diger öğünleri bayaaa az tutmussun ama olmus yani :)Merhaba kızlar
Bol eksili bir haftadan sonra motivasyonlar tavan maşallah
Böyle devam
Menü
Sabah (8.45)
2 dilim patatesli börek
1 domates
Biraz salatalık
Ara: yeşil çay
Öğlen: salata
Ara: 2 domates ve biraz peynir :)
Yeşil çay
Kahve
Akşam:
1 kase cacık
Ara: yeşil çay
Su:3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Merhabalar hosgeldiniz yediklerinizde bi sey yok aslnda soslu misir ve beyaz ekmek biraz skntili ama asil sknti cayda seker atmamayi denemissinizdir mutlaka ama alissaniz daha iyi olurBugün biraz iradesiz bir gündeydim. Menümde cısslar var ama paylasayim buradaki ilk menümü:
Sabah= bir dilim beyaz ekmek sucuk + zeytin + iki bardak şekerli cay
Spor=yarım saat yüzme/su egzersizleri
Ögle= yogurt +salatalik + corekotu ve de soslu mısır(tadımlık)
Ara= türk kahvesi ve bir küçük şekerli kurabiye
Aksam= bardacik erik+ fırında yogurt soslu patates (cay tabağı kadar) +3 bardak şekerli cay
Oldurmak gerek bir şekilde yoksa hep boşa gidiyor onca emek :)Sabahki börekleri dengelemek icin diger öğünleri bayaaa az tutmussun ama olmus yani :)
Aslında akıl vermek haddime düşmez lütfen yanlış anlamayın çayı açık içip şeker atmamayı deneyebilirsiniz.Ben hep şekerli içerdim annem diyabet hastası o hep sofraya şeker getirmeyi unutur kendisi atmıyor sayesinde ben de 4 yıl önce çayı açık şekersiz içmeye başladım şimdi demli de olsa fark etmiyor içiyorum valla çayın tadı kokusu asıl şekersiz çıkıyormuş niye daha önce şekerli içiyormuşum dedim.
Merhabalar hosgeldiniz yediklerinizde bi sey yok aslnda soslu misir ve beyaz ekmek biraz skntili ama asil sknti cayda seker atmamayi denemissinizdir mutlaka ama alissaniz daha iyi olur
Hoşbulduk kaptan tekrar motive olacağım insAllah
O konuda şüphem yok kı canımHoşbulduk kaptan tekrar motive olacağım insAllah
???ne yapmis olasin kiCok kotu yada cok iyi bırsey yaptım
Hala yapıyom
Pişmanmıyım
Cıkkkk
Merhaba canim ben çiğdem hedef kilolarimiz ayni ama ben 66 kiloyum senden 1 fazla kac yasindasin spor yapiyo musun istersen bi hafta yarisiriz senle deHoşbulduk kaptan tekrar motive olacağım insAllah
Hayırdır kaptan, merak ettirttin. Aklima ilk abur cubur yiyor olabecegin geldi. (dervişin fikri neyse zikri de odur hesabıCok kotu yada cok iyi bırsey yaptım
Hala yapıyom
Pişmanmıyım
Cıkkkk
Sende hoşgeldin canımHayırdır kaptan, merak ettirttin. Aklima ilk abur cubur yiyor olabecegin geldi. (dervişin fikri neyse zikri de odur hesabı
Hoşbulduk kaptan tekrar motive olacağım insAllah
Ben de az once katildim gruba. Hedef kilom 55. Aynı kilo civarlarindayiz şu an sanırım. Hepimize kolaygelsinMerhaba canim ben çiğdem hedef kilolarimiz ayni ama ben 66 kiloyum senden 1 fazla kac yasindasin spor yapiyo musun istersen bi hafta yarisiriz senle de
ayni tekkenin dervisiyizHayırdır kaptan, merak ettirttin. Aklima ilk abur cubur yiyor olabecegin geldi. (dervişin fikri neyse zikri de odur hesabı
Hosbulduk. Siz ne zamandır burdasiniz, biraz tanitsaniz ya kendinizi :)Sende hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?