- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Yok sutlac kesmez ben baya arkadaslarimi toplayip parti yapmaktan bahsediyorum :))ben 67 kilodan düşerken 59.9 olunca ödül olarak sütlaç yemiştim :)
Tabi bebisim bu hafta rakibiz sonucta simdiden detoks arastirmalarina basladim :))Koruma zamanı daha zor zaten
Az ve ölçülü yiyip çok kaçırınca dengelemek lazım
Estağfurullah
Meyve benden sorulur yaa maalesef ben de iyi yerim
Taşınma telaşı ev yerleştirme filan normal bir düzene geçemedin canım
İnşalşah düzene girecektir bu hafta moralini bozma
Dikkat edersin artık kopmazsın buradan
Niçin niçin niçiiiin bizden kopuyorsun Huzuuuur
Mide gazı dediğin barsak gazı mı oluyor yani oluyormuş doktora gittin mi endoskopi filan
Vııııy meydan okumacaaaaa haa
Elifim saol moralsinhemencecik verilir kilo vermek bizim işimiz dimi
Canim oyle duzensizdimki anlatamam o yorgunlugun stresin ustune yemede bahanem olduTaşınma telaşı ev yerleştirme filan normal bir düzene geçemedin canım
İnşalşah düzene girecektir bu hafta moralini bozma
Bende cekiyorum onu canim öldürüp öldürüp diriltiyo insani hayatimda yasadigim en igrenc sey diyebilitimtezbitsin yok canim mide gazi farklı.Çok fena.kalbe baskı yapiyo
Oo zamaaam hadi yarışaaaa maadeeemMENÜ isloading....
sabah 1 adet simit (yarım değil tam )
ara öğün yok
öğlen : dalıyan köfte+1adet biber dolması
ara öğün 4 adet kara erik+ valla çikilete yedim yarımcik
akşam zeytinyağlı kabak yiyeceğim
su 2 litre
haftaya bombastik döneceğim inanıyorum
Hadi bakalım pazartesi başlayalımCanim oyle duzensizdimki anlatamam o yorgunlugun stresin ustune yemede bahanem oldu
Ooo süperOo zamaaam hadi yarışaaaa maadeeem
Hadi bakalım
Pazartesi-Perşembe arası yarışa
Döne ablacim bütün grupla yarisa giriyo gümbür gümbür geliyosun galiba:)Oo zamaaam hadi yarışaaaa maadeeem
Hadi bakalım
Pazartesi-Perşembe arası yarışa
Hosbulduk.:) ben kısa boylu ve kilolu(67ye düştüm zor zahmet) iki kiz annesi ingilizce ogretmeni 35 yaşında biriyim. Ismim derya
Bu tamamen senın kılo verme azmıne bağlıSelam herkese, size katilabir miyim? Daha önce e farkli bir grupta kilo vermeye baslamistim ama bir türlü esas listeye giremedim sıra vardi. Benim de motivasyonum düştü. Iki haftalik denemeden sonra listeye beni de alirsaniz cok mutlu olurum
Gruba 11 ağustos cuma günü döne abla sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?