hadi canim sendeBen görmedim abla
sen bunlari alt etVaaay kaptan ödül koyduu :)))
abauuuuuuuu erkenden gidiyim de iki birsey aliyim kalmaz yoksaTamamdır mis gibi tazecik sebzelerimi alayım yarından
Detoks kabak çorbası ne bulursam yapayım mezun olmak istiyorum zaten hayırlısıyla
Takipteyim
21 yaşındayım ve ortaokuldan beri 55'i göremedim ciğerim yaniyoooooooooooosana terlik firlatmiyacam
seni firlatacam
10 yil yedin doymadin mi gi
dahami yiyon ask olsun hemsommmmmm
ki senin yerin ayri ama sirf iki pisbogazlik yuzunden ayrilmayalim
canima degsin yansin ohhhhhhhhhhhhhhhhhh21 yaşındayım ve ortaokuldan beri 55'i göremedim ciğerim yaniyoooooooooooo
Form cayini iciyorumda onunda fazlasi zarar malum simdilik çözdüm gibi olayi ama bakalmKabızlık için kuru kayısı , kayisili form çayı , mısır puskullu çay , keten tohumu öneriyorum canım
Su vicdan corbasini denicem bende bi bakalm :))Tamamdır mis gibi tazecik sebzelerimi alayım yarından
Detoks kabak çorbası ne bulursam yapayım mezun olmak istiyorum zaten hayırlısıyla
Takipteyim
gercek senin menu mu buSabah
9:30
Bi tane haşlanmış yumurta
1 çatal peynir
Domates salatalık
2 dilim ekmek
13:45
1 tane pirzola (Fırında pişmiş )
1 kase cacık
Fırında sebze yemeği içinde biber patlıcan felan vardı ondan da 3 kaşık
18:30
3 dilim karpuz
Yeşil çay
Spor
300 tane ip atlama
2 litre su
Evet gerçekten benimgercek senin menu mu bu
sokkadayim da
3 minik ucgen mi karpuz
halla halla bu menu senden ve cissizzzzzzzzzz
iyi iyi girme hem mutfak temiz kalir :)Evet gerçekten benimmutfağa girmiyom sabahtan beri kendimi tutamayabilirim çünkü
İşte beynime girmiyo girmiyooooo ama bugün hiç kaçamak yapmadım umarım devamı gelircanima degsin yansin ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
sen ye sonra ciger yansin o niye
yeme kuzum yeme
Görüşürüz ablasimdi ben kacar
minikleri yikayim yatiriyim
cay yapiyim
orgumu alip herifle cene yapiyim
bugun seker almis az yuz veriyim barim
26 yaşındayım canım bende tatilden döndüm biraz kilo aldım 66 civariyimMerhaba canim ben çiğdem hedef kilolarimiz ayni ama ben 66 kiloyum senden 1 fazla kac yasindasin spor yapiyo musun istersen bi hafta yarisiriz senle de
Sagol canimMas tatilde iyi korudun
Vaaov 59a takilmadan super :)
1.2 super sonuc bi haftada
Gelis tarihime birazdan bakicam
Gelis kilom:66.6
Gecen haftaki kilom:66.5
Bu günki kilom:66.0
Hedef kilom: 55.0 bu ay sonuna 63 ama
Masaalaaah :)) su kabizlik ben mahvetmese baya verirdim de iste metobolizma hepbisi bozuyo gene verdigime şükür haftaya hazirliklar baslasin :)
Oh mis afiyet olsun o zaman canim :)
Supersin canim. MasallahKizlar pazartesi 66.5tim bugün 66.0im simdi gercek süreç baslasin pazartesiye 65lere düşüyorum :))
Afiyet olsun canim. Cikilete harici gayet iyi. Ee o da olsun haftada 1MENÜ isloading....
sabah 1 adet simit (yarım değil tam )
ara öğün yok
öğlen : dalıyan köfte+1adet biber dolması
ara öğün 4 adet kara erik+ valla çikilete yedim yarımcik
akşam zeytinyağlı kabak yiyeceğim
su 2 litre
haftaya bombastik döneceğim inanıyorum
Amanin adasim hosgeldin. Ben de Derya. Yas 32 bir kiz bebisim var yeni yasina girdi. Masallah kizlarina saglikla buyusunler insallahHosbulduk.:) ben kısa boylu ve kilolu(67ye düştüm zor zahmet) iki kiz annesi ingilizce ogretmeni 35 yaşında biriyim. Ismim derya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?