Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam arkadaslar. Ben de menumu paylasayim.
Kahvalti
1.5 karisik tost /2ince dl. Sucuk peynir domates biber (3 tost yaptik ve kizimla paylastik. 3 dl. Tamamlama zorunlugundan)
Cay

Ara
1 incir 2 ceviz

Ogle
Kabak kavurma yogurtlu (dolma icin oydugum icten yaptim)
Salata
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek

Ara
Chia tohumlu puding

Aksam
2 kabak dolma (kiymali)
Salata
4 kasik yogurt

Ara (daha sonra yicem)
3 kayisi
1 bard. Sut

Su 3 lt.
Spor 45 dk. Kond. Bisikleti

Gun icersinde cay kahve maden suyu

Sabah 11
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan yagsiz omlet
2 dilim tam bugday ekmegi
Domates- biber

Ara 15.00
2 fincan turk kahvesi

Aksam 19.00
1,5 lahmacun
1 bardak ayran

1,5 lt su
1500 adim
afiyet olsun canım menü çok güzel su az ama

şimdi herkes daha bilinçli ama malesef uygulama noktasında sıkıntı var reklamlar albenili ambalajlar hepsi birer tuzak..ben kızını uzak tutmak istiyorum ama 1 sene evvel annemler de kalmıştım sınav nedeniyle o zaman çok alıştı kızım ben dersanedeyken annemler kıyamayıp alırdı ve çocuk alıştı şimdi aklı da erdiği için istiyor malesef

maşallah çok güzel ablacım ben de karışık tostu çok severim canım çekti şimdi bir dahaki haftasonuna yapayım bari

Boyle bilincli bir anneye sahip oldugu icin insallah kilo sorunu olmaz canim. Hazir gida yonunden icim rahat bak iste icim rahat hic vermedim. Su yasina geldi halen yemiyor alismadigina.

maşallah çok güzel ablacım ben de karışık tostu çok severim canım çekti şimdi bir dahaki haftasonuna yapayım bari
Sagol canim. Diyet mantigina aykiri da degil. Icerdigi baharatlardan oturu sarkuteri urunlerinden en masumu sucuk oda sınırlı miktarda tabi.

Haklisin canim anneanneler babaanneler anlamiyor bir turlu zarar verdiklerini. Ben calisordum kizim buyurken ve inan hazir gidalara sira kalmasin diye evde ne yapacagimi sasiriyordum. Yogurt peynir tereyagi (ki sehirde dogdum buyudum ve kizim dogunca ogrendim hepsini) puding kurabiye gun icersin de istebilecegi seylerle dolduruyordum ki almasinlar diye.

1. Ben isvece 5 gun dayanabildim canim cok kotu midem agridi ve biraktim. 5 gunde 1.5 kg verdim
Baya iyiymis ama isveci kaldirmaz benim mide ya :)

Yaparsan sali beraber baslayalim detoksa :)

Senin en az iki katini yemisimdir. Masallah hem az hem de dengeli yemissin.
Bugün cok protein gibi oldu ya pek dengeli degil aslinda ama annemle kardesim sehir disina cikti bizde babamla yeni yemek yapmayalim dedik dunkileri yiyince böyle oldu hep usengeclik

Cok degil canim ya salatalardan kalabalik görünüyor biraz sadece bende spor yapmayacaktim bugün ama hadi bi aksam yürüyüşü yapayim dedim :)

Bende arti gelmeyeyim simdi ya
Gercekten mi canim ne bileyim sanki cok yedim gibi oldu. Cok sevindim sagol off ins arti cikmam yarin. Bugun spor da yok bakalim
Cikmazsin bence ablacim ya dengeli güzel menülerin:)
Suyun biraz az olmus canim. Ama menun gayet iyi. Bugun benim de canim lahmacun istedi ama nasip olmadi. Afiyet olsun himm
Yeseydin ya şöyle 5 10 tane
Cok guzel ablacim bugün sabah canim kumru istedi ama almadim 400 kalori falan o ya :)) ama tost iyiymis yarin tost yapayim bari yoksa dayanamayip kumru soylicem

Hayırlı akşamlar kızlaaar uzun bir aradan sonra menüm
11.00
3 tane tarçınlı kurabiye, 2 kk peynir, 2 yeşil biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, şekersiz çay
15.00
1 br. yeşil çay
19.00
1 yt etli patlıcan yemeği, 4 tane yeşil biber (ekmek yemedim kurabiyeleri dengelemek için zaten saat geç olmuştu.)
Su: 2,5 lt
Spor yapmadım bugün temizlik yaptık
şimdi valiz hazırlıyorum yarın dersim yok sabah erkenden yola çıkacağım ailemle bu son gecem artık yurda dönme vakti ormangozlu çiğdemcim sen daha gelmedin değil mi ankaraya bizim salı gününe ders koymuşlar mecburen gideceğim bide eşyalarımı yerleştireceğim

Menun de sporun da cok iyi canim her zamanki gibi dengeli. Tek sozum sucuga cok sagliksiz ya sucuk salam.

Bizim bir avantajimiz da yakinda anneane dede olmamasi galiba. Ve daha kucuk bakalim buyuyunce nasil olacak.

Arkadaslar salata salata deyip duruyorum ama hepimiz mucadele ediyoruz kilo vermek icin. En saglikli sekilde kisa sure de amacimiza ilasalim diye. Kilo vermek ugruna nelerden vazgeciyoruz hic degilse amacimiza biran once varalim. Yoksa sizleri uzmek yada kirmak degil niyetim. Hepinizi cok seviyorum iyi ki bu grupta ve sizlerle birlikteyim.

Yok ben daha memleketteyim ders kayit bile yapmadim daha

Bendehala karatayin etkisi var galiba en guzel diyet proteini bol olan bence

Ekmek yemeyerek kurabiyeleri gercekten cok iyi dengelemissin. Afiyet olsun canim

Ya kumru demeee. bende cok severim ama yok canim tost iyidir iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…