Deryacim ben senin menuleri genelde cok begeniyorum ama bugün bi yogun geldi. Sanki çok gibi ama sanirim sen az az ve sık sık yemissin bugün. Vee biraz daha su yatana kadarSlm kizlar
Menumu yazayim da artik yemeyi keseyim erkenden
Sabah: 1 peynirli domatesli tost. 1 domates. 4 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 firinda mucver. 1 kase hindi corbasi (ayni tavuk corbasi gibi yaptim). 4 kasik havuc salatasi. 1 tabak yogurtlu semiz otu salatasi. Yarim tabak rokali kuru domatesli taze domatesli salata. Yarim dilim ekmek.
Ara: yarim muz. Yarim armut. 1 avuc ahududu
Aksam: 2 dilim ekmek (esim yapti karabugdaydan yagsiz tuzsuz). 2 dilim az yagli peynir. 4 zeytin.
Ara: 1 kase yogurt. Icine Yarim avuc yaban mersini. 10 findik. 5 badem. 1 ceviz (canim cok tatli isteyince boyle yedim)
Su: 2.5 lt
Spor yok bugun dinleniyorum.
Canim soyle tabi. Heleki sen duzenli diyetisyene gidiyorsun lutfen bizlerle de paylas bilgileriniArkadaslar salata salata deyip duruyorum ama hepimiz mucadele ediyoruz kilo vermek icin. En saglikli sekilde kisa sure de amacimiza ilasalim diye. Kilo vermek ugruna nelerden vazgeciyoruz hic degilse amacimiza biran once varalim. Yoksa sizleri uzmek yada kirmak degil niyetim. Hepinizi cok seviyorum iyi ki bu grupta ve sizlerle birlikteyim.
Bugun bana da cok yedim gibi geldi canim ya. Kizim hasta ya evdeydim hep evde olunca cok yiyorum. Haklisin su icetim biraz dahaDeryacim ben senin menuleri genelde cok begeniyorum ama bugün bi yogun geldi. Sanki çok gibi ama sanirim sen az az ve sık sık yemissin bugün. Vee biraz daha su yatana kadar
Yani iyi tabi de insan düzenini de özlüyo tatil tatil nereye kadar :)Anladım çok iyi ben yaptım 15 eylülde tatil iyiydi keşke bitmese
Hmm olabilir ben dengelemeyi seviyorum ya :)Bendehala karatayin etkisi var galiba en guzel diyet proteini bol olan bence
Valla acayip canim istiyor ne zamandir da yemiyorum ankaraya dönmeden bi gun yicem ama bakalm o gun hangi gun olacak bi derya ablayi yenelim deYa kumru demeee.bende cok severim ama yok canim tost iyidir iyidir
Ayen ben de öyle. Evde vakit geciriyorsam eğer, planlamadigim seyler yoyorum hepBugun bana da cok yedim gibi geldi canim ya. Kizim hasta ya evdeydim hep evde olunca cok yiyorum. Haklisin su icetim biraz daha
Salam sosis yasak ama sucuk ev yapimi bol baharatli olunca sınırlı olcude serbest. Bir de ben yagsiz tava da az suylaMenun de sporun da cok iyi canim her zamanki gibi dengeli. Tek sozum sucuga cok sagliksiz ya sucuk salam.
Eşi doğurdu bayram üstü şimdi taşındı işte yani kiraya çıktı tekrar dan canımabin bayramda taşınma dimi yahu doğum falan da vardı sanki kafam karıştı.
aynen uzak olsun.
evet bayiyor.
bizimkiler 3 lu yaşlarda tanıştı ikisi de ufak 4 yaşında büyük 13 çay içerler bazen şekersiz ama :))))
-200 degermiydi bilmiyorum.
Evet canım sadece pirinç
Ne zaman doneceksin ankara ya canim. Haklisin tabi.Yani iyi tabi de insan düzenini de özlüyo tatil tatil nereye kadar :)
Hmm olabilir ben dengelemeyi seviyorum ya :)
Valla acayip canim istiyor ne zamandir da yemiyorum ankaraya dönmeden bi gun yicem ama bakalm o gun hangi gun olacak bi derya ablayi yenelim de
Kabak spagettti kardeşliği olsun bizimkiMenüm. Sabah= 7zeytin (nar ekşili, kekikli), az keçi peyniri, yarim dilim cavdar ekmeği
Ara= dukan birasi, 3-4 cizi kraker, Türk kahvesi
Ara = minik bir börek (misafirlige gittim bebek gormeye) belki dayanamam diye en azindan öğle yemeği yemedim ama cidden iyi idare ettim+ eve donunce dukan birasinin kalani
Akşam = kabak spagetti, 1erik birkac leblebi
Spor yapamadim. Yorucu bir gündü. Cook su ictim
Ayyy yeniden öğrenci olsam keşkemYok ben daha memleketteyim ders kayit bile yapmadim daha
Tarçınlı kurabiye ne çok yerdim be yaaaHayırlı akşamlar kızlaaar uzun bir aradan sonra menüm
11.00
3 tane tarçınlı kurabiye, 2 kk peynir, 2 yeşil biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, şekersiz çay
15.00
1 br. yeşil çay
19.00
1 yt etli patlıcan yemeği, 4 tane yeşil biber (ekmek yemedim kurabiyeleri dengelemek için zaten saat geç olmuştu.)
Su: 2,5 lt
Spor yapmadım bugün temizlik yaptık
şimdi valiz hazırlıyorum yarın dersim yok sabah erkenden yola çıkacağım ailemle bu son gecem artık yurda dönme vaktiormangozlu çiğdemcim sen daha gelmedin değil mi ankaraya bizim salı gününe ders koymuşlar mecburen gideceğim bide eşyalarımı yerleştireceğim
Ben beğendimBuyrun menü bol yorum istiyorum he
Sabah:
2 kuru kayisi
Öğlen:
1 yt kiymali yumurta
1 dilim misir ekmegi
Ara:
4 cig badem
6 cig findik
Aksam:
1 yt firinda kuzu etli patates ( patatesi cok az yedim iki elma dilim bile degil)
Yarim kase yoğurt
Su: 3 litre
Spor: bugün canim hic istemedi simdi kosu bandinda 40 dk dusuk tempoda kosucam
inşallah gelmezsin canım spor da yemiştin zaten gelmezsin gibiBaya iyiymis ama isveci kaldirmaz benim mide ya :)
Yaparsan sali beraber baslayalim detoksa :)
Bugün cok protein gibi oldu ya pek dengeli degil aslinda ama annemle kardesim sehir disina cikti bizde babamla yeni yemek yapmayalim dedik dunkileri yiyince böyle olduhep usengeclik
Cok degil canim ya salatalardan kalabalik görünüyor biraz sadece bende spor yapmayacaktim bugün ama hadi bi aksam yürüyüşü yapayim dedim :)
Bende arti gelmeyeyim simdi ya
Cikmazsin bence ablacim ya dengeli güzel menülerin:)
Yeseydin ya şöyle 5 10 tane
Cok guzel ablacim bugün sabah canim kumru istedi ama almadim 400 kalori falan o ya :)) ama tost iyiymis yarin tost yapayim bari yoksa dayanamayip kumru soylicem
afiyet olsun canım menün iyi kurabiyeleri de sabah yemen çok iyi olmuşHayırlı akşamlar kızlaaar uzun bir aradan sonra menüm
11.00
3 tane tarçınlı kurabiye, 2 kk peynir, 2 yeşil biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, şekersiz çay
15.00
1 br. yeşil çay
19.00
1 yt etli patlıcan yemeği, 4 tane yeşil biber (ekmek yemedim kurabiyeleri dengelemek için zaten saat geç olmuştu.)
Su: 2,5 lt
Spor yapmadım bugün temizlik yaptık
şimdi valiz hazırlıyorum yarın dersim yok sabah erkenden yola çıkacağım ailemle bu son gecem artık yurda dönme vaktiormangozlu çiğdemcim sen daha gelmedin değil mi ankaraya bizim salı gününe ders koymuşlar mecburen gideceğim bide eşyalarımı yerleştireceğim
afiyet olsun canım kızartma orda biraz cıs ama miktarı azSabah
1 yumurta
Peynir domates salata
Çay
Öğlen yoğurt çorbası
İkindi
5 yk çorba
5 lahana etli dolma sarma
3 çatal biber kızartma sadece biberleri
2 kaşık makarna
1.5 şu
afiyet olsun güzel menüMenüm. Sabah= 7zeytin (nar ekşili, kekikli), az keçi peyniri, yarim dilim cavdar ekmeği
Ara= dukan birasi, 3-4 cizi kraker, Türk kahvesi
Ara = minik bir börek (misafirlige gittim bebek gormeye) belki dayanamam diye en azindan öğle yemeği yemedim ama cidden iyi idare ettim+ eve donunce dukan birasinin kalani
Akşam = kabak spagetti, 1erik birkac leblebi
Spor yapamadim. Yorucu bir gündü. Cook su ictim
şu kabak spagettuyi bir de ben yapayım bakalim nasıl bir şeymişKabak spagettti kardeşliği olsun bizimki
Rengi de güzel tadı da
Yaban mersinini diyetisyen yarım çay bardağı vermişti ...senin avucun nasıl acaba?Slm kizlar
Menumu yazayim da artik yemeyi keseyim erkenden
Sabah: 1 peynirli domatesli tost. 1 domates. 4 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 firinda mucver. 1 kase hindi corbasi (ayni tavuk corbasi gibi yaptim). 4 kasik havuc salatasi. 1 tabak yogurtlu semiz otu salatasi. Yarim tabak rokali kuru domatesli taze domatesli salata. Yarim dilim ekmek.
Ara: yarim muz. Yarim armut. 1 avuc ahududu
Aksam: 2 dilim ekmek (esim yapti karabugdaydan yagsiz tuzsuz). 2 dilim az yagli peynir. 4 zeytin.
Ara: 1 kase yogurt. Icine Yarim avuc yaban mersini. 10 findik. 5 badem. 1 ceviz (canim cok tatli isteyince boyle yedim)
Su: 2.5 lt
Spor yok bugun dinleniyorum.
Bu hafta başka kaçamak yok dimi Cuma'ya kadar ??önümüzde 4 gün varBugünkü yediklerim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalık biber 1 ck bal 2 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Ogle 1 kase mercimek çorbası 1 tane küçük biber dolması salata
Aksam 1 kase mercimek çorbası 4 yk arnavut ciğeri salata 1/2 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor 25 dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?