Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bakalim yarinki kiloma ona gore ben de dusunuyorum belki ayran detoksu. Bugunku tarti kotuydu ins yarinki daha kotu olmaz.
G4 lerin ne yazik ki yuzde 9 unun ilk ana karti hatali canim. Cok iyi telefon benim simdiki de lg ve bundan onceki g4 tu gitti ana karti mecbur degistirdim. Yeni android indirmistim o da garanti disinda o yuzden hirsey yapilamadi.

Menun gayet guzel canim. Bir lokumdan birsey olmaz bence. Suyu yatana kadar icersin biraz daha.

Afiyet olsun canim. Camlar benim de kirli hic silesim de yok zaten hergun yagmur yagiyor

Senin en az iki katini yemisimdir. Masallah hem az hem de dengeli yemissin.

Slm kizlar
Menumu yazayim da artik yemeyi keseyim erkenden
Sabah: 1 peynirli domatesli tost. 1 domates. 4 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 firinda mucver. 1 kase hindi corbasi (ayni tavuk corbasi gibi yaptim). 4 kasik havuc salatasi. 1 tabak yogurtlu semiz otu salatasi. Yarim tabak rokali kuru domatesli taze domatesli salata. Yarim dilim ekmek.
Ara: yarim muz. Yarim armut. 1 avuc ahududu
Aksam: 2 dilim ekmek (esim yapti karabugdaydan yagsiz tuzsuz). 2 dilim az yagli peynir. 4 zeytin.
Ara: 1 kase yogurt. Icine Yarim avuc yaban mersini. 10 findik. 5 badem. 1 ceviz (canim cok tatli isteyince boyle yedim)

Su: 2.5 lt
Spor yok bugun dinleniyorum.

afiyet olsun canım bir de spora başlasan süper olacak

bırak spor yapmayı oturasın bile yok çok uykum geliyor

afiyet olsun canım genç olmanın avantajı işte menü sana uygun ama ben yesem artı çıkarım ertesi günü
ormangozluye senin iki katın yedim diyorsun ama çok yememişsin ki canım afiyet olsun

Afiyet olsun derya cim. Keske aksam ogunune domates salatalik ya da salata ilave etseydin. Onun haricinde kalabalik ama diyete uygun ve saglikli gorunuyor.

Cok iyi bence

Cok iyi yapiyorsun canim. Ben dogum yaptigim da bu konular yaygin degildi ve internette yoktu. Gerci elimden geldigjnce saglikli beslemeye calistim ama kizim tuz ve sekerle erken tanistigi icin uzgunum. Oysa bir insanin yag hucre sayisi ilk 6 senede tamamlanirmis. Daha sonra kilo alip vermek uzum salkiminin icini doldurup bosaltmaya benzermis.

Gercekten mi canim ne bileyim sanki cok yedim gibi oldu. Cok sevindim sagol off ins arti cikmam yarin. Bugun spor da yok bakalim

Sabah 11
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan yagsiz omlet
2 dilim tam bugday ekmegi
Domates- biber

Ara 15.00
2 fincan turk kahvesi

Aksam 19.00
1,5 lahmacun
1 bardak ayran

1,5 lt su
1500 adim
Afiyet olsun. Suyu yatana kadar arttirmaya calis canim. Bir de salata eksik.

Sabah 11
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan yagsiz omlet
2 dilim tam bugday ekmegi
Domates- biber

Ara 15.00
2 fincan turk kahvesi

Aksam 19.00
1,5 lahmacun
1 bardak ayran

1,5 lt su
1500 adim
Suyun biraz az olmus canim. Ama menun gayet iyi. Bugun benim de canim lahmacun istedi ama nasip olmadi. Afiyet olsun himm

Dedigin dogru canim aslinda tuz ve sekerle ne kadar gec tanissa o kadar iyi. Tuzu hamilelikten beri kendim de yemedigimden kizima da vermiyorum sekeri de tattirmadik daha. Ins bir sure daha basaririz bunu. Arkadasim var burda annesi 4 yasina kadar seker vermemis ve kizin sekerle arasi hic yok masallah manken gibi kendisi de ablasi da. Onlar gibi olsun isterim kizim. Seker de tuz da cok gereksiz ama iste ahh su hazir alinan yiyecekler yok mu onlar mahvediyor hepimizi.

Afiyet olsun. Hepinize israrla soyluyorum ama aksam menun de salata olmali. Salata olmasa bile hic degilse domates salatalik yemelisin. Ogunlere lif eklemenin cok faydasini goruyorsun canim.
Haklisin canim. Bundan sonra gep aklimda olacak salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…