Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Lokum disinda cok iyi sakin başka yeme canim

Selam yeliz cim
Bize de cok tanidik geldi canim

Salam sosis yasak ama sucuk ev yapimi bol baharatli olunca sınırlı olcude serbest. Bir de ben yagsiz tava da az suyla
iyice haslayarak pisiriyorum canim.
Ev yapimiysa o baska canim
Sabah
1 yumurta
Peynir domates salata
Çay

Öğlen yoğurt çorbası

İkindi
5 yk çorba
5 lahana etli dolma sarma
3 çatal biber kızartma sadece biberleri
2 kaşık makarna

1.5 şu
Suyun az olmus canim. Ikindi cok gibi gorunuyor ama aksam yememissin ya ondan cok degil aslinda. Afiyet olsun caim.

Menu cok iyi canım

Salam sosis yasak ama sucuk ev yapimi bol baharatli olunca sınırlı olcude serbest. Bir de ben yagsiz tava da az suyla
iyice haslayarak pisiriyorum canim.
Yengem sagolsun her kurban da yapar. Bir de bagirsaga doldurmuyor. Strec te sekil veriyor buzlukta duruyor sucuk. Donuk olunca gercek sucuk gibi dilimlenebiliyor canim.

Ne zaman doneceksin ankara ya canim. Haklisin tabi.
Onumuzdeki pazar bi hafta daha burdayim yani :)
Ya dengelenmis gibi ama ben nar eksisine dikkat demek istiyorum tamamen seker o :)

Ayyy yeniden öğrenci olsam keşkem zalimsin yıllaarrrr
Yaa bitiyo diye bi huzunluyum sorma bitince nolacaksa sanki atandm atanamadim evlendim nasil yapcam nasil etcem skntisi offf öğrencilik bitmesiiin
Hangimizin gözü ac degil mi ki bugün bende de var bi haller mutfaga gidip kurcalanip kurcalanip geliyorum neyse ki yemedim daha bi sey :))

En iyisi erkenden uyuyalım

Bugun gercekten cok az yemissin canim. Ustune bir de dukan birasi. Insallah yarina ve tabii cumaya guzel bir eksi geliyor.`

Aynen ya denemek lazim.
yarim caybardagindan biraz fazla olmus olabilir benimki canim. Ben de aynen hafta sonlari dikkat etmek daha zor.

Gayet guzel canim sadece oglen keske bir de yogurt yeseydin cok kh olmus ve protein yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…