- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Kraker disinda iyi bence canimMenüm. Sabah= 7zeytin (nar ekşili, kekikli), az keçi peyniri, yarim dilim cavdar ekmeği
Ara= dukan birasi, 3-4 cizi kraker, Türk kahvesi
Ara = minik bir börek (misafirlige gittim bebek gormeye) belki dayanamam diye en azindan öğle yemeği yemedim ama cidden iyi idare ettim+ eve donunce dukan birasinin kalani
Akşam = kabak spagetti, 1erik birkac leblebi
Spor yapamadim. Yorucu bir gündü. Cook su ictim
Aynen canim spor da yaptım bugünBu hafta başka kaçamak yok dimi Cuma'ya kadar ??önümüzde 4 gün var
Hadi bakaljm şu liste gözüksün artıkkkk
Öğle yogurt yemistim ama yazmayi unuttum canimGayet guzel canim sadece oglen keske bir de yogurt yeseydin cok kh olmus ve protein yok.
Yoruldum da işte naparsan yap kimseye yaranamıyorsun maalesef filizcigimmzukkum canım nasil gitti tasinma temizlik isleri? Bitirebildiniz mi? Sen de yorulmussundur
Ayy gulsek mi aglasak mi. Off
Cok iyi o zaman. Afiyet olsun canim.Öğle yogurt yemistim ama yazmayi unuttum canim
Hayat böyle gerçekten ..iyi yaptın kuzum çocukla ..boşver iyilik yap denize at demişlerYoruldum da işte naparsan yap kimseye yaranamıyorsun maalesef filizcigimm
Derya geliyor bence bu hafta seni 69,7 hayal ediyorumAyy gulsek mi aglasak mi. Off
Canim bir de minnak guzel kizicin var. Cok iyi olmak da kotu aslinda insan kendinden odun veriyor.Yoruldum da işte naparsan yap kimseye yaranamıyorsun maalesef filizcigimm
O konuda pek emin degilim ben obur tarafa gidip gelen olsa da anlatsa keske bizeHayat böyle gerçekten ..iyi yaptın kuzum çocukla ..boşver iyilik yap denize at demişler
Ayy insallah canim.Derya geliyor bence bu hafta seni 69,7 hayal ediyorum
Aynen canımO konuda pek emin degilim ben obur tarafa gidip gelen olsa da anlatsa keske bizeana iyilik yapmak sadece karsindaki icin degil tabi aslinda insan da kendini uyi hissediyor.
Tabiki belli bizim Nihalimiz hayir diyemiyor. Hayir demeyi ogretelimAynen canımama hayır diyebilmekte lazım bazen işte ..karşısındakininde bozulmayıp anlayışlı olması lazım ama zor yani
Pardon ya Hilal yazacakti..Tabiki belli bizim Nihalimiz hayir diyemiyor. Hayir demeyi ogretelimyoksa bu kizin isi hic bitmeyecek.
5 kuru kayisi birazda tarcin koydum ben bakalm nasil olacak :))Ben eskiden yapıyordum muzlu ..dur bende yapayım chia pudingi
Yok yemedim zaten ablacim gittim puding yaptim mutfagi topladim makinayi calistirdim geldim :))Yeme bu saatten sonra canim. Bak yersen vicdan azabi cekicen pisman olucan. Puding iyi fikir canim
Bu yaris kizisali cok olduuuuOff bu yaris kizismali oluyor baya
Aynen canım hilalll bir ara sohbet edelim sen şimdi yorgunsundur ..Tabiki belli bizim Nihalimiz hayir diyemiyor. Hayir demeyi ogretelimyoksa bu kizin isi hic bitmeyecek.
Cocukla yaptigina tesekkur etmeyip nankörlük mu ediyolar bi de off insanlar cok fena yaYoruldum da işte naparsan yap kimseye yaranamıyorsun maalesef filizcigimm
Sen soylersen kalbime filan iner bilemedim ki iki gun once -700 dun. Ben +100 dumm. Off5 kuru kayisi birazda tarcin koydum ben bakalm nasil olacak :))
Grupca chialanalim yarin
Yok yemedim zaten ablacim gittim puding yaptim mutfagi topladim makinayi calistirdim geldim :))
Bu yaris kizisali cok olduuuubu hafta baya hirsliyiz ya bakalm neyse cok ugrasmiycam yarin biz soyleyelim mi kilolari ablacim cunaya mi kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?