- 13 Mayıs 2012
- 1.360
- 0
- 66
Ayşe'cim ben bir ara onun demosunu indirdim internetten. Yalnız kulaklıkla dinlenmesi gerekiyormuş, ben normal dinlemeye çalıştım. Başım ağrıdı anında sildim. Belki işe yarıyordur ama ben şüpheliyim. Malum bu devirde para kazanabilmek için yapmayacakları şey yok.
Anlatma baride izleyelim bende merak ettim şimdi
Aferin sana diyecektim ki sabah tutmuşsun kendini sonra dondurmadan çıkmış acısı
İlahi turtam yaaaaaaaaaaaaaaaa. Çok hoşsun bayılıyoru ben sana yaaaaaaa
Afiyet olsun Gönül'cüm güzel olmuş menün.
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.
Dondurma harici menün gayet güzel canım. Afiyet olsun.
Elbisen çok hoş, özellikle yandan çekilen fotoğraf çok hoş olmuş ama kızlarında dediği gibi düğünde giy ama istemeye geldiklerinde bence başka bir elbise al derim.
Tamam canım not aldım mesaj sayını. Ben büyük ihtimal burda olurum. Burda olmazsamda yine takımdasın zaten.
Banane banane bizede anlat ben merak ettim şimdi
Canım kızmak değilde çok merak ettik seni. Açıkcası ben Nihal vazgeçti gitti diye düşündüm. Kaçamak yapmana ve diyeti bozmana çok kızdım. Ayrıca bu hafta yine deneme haftan olsun cumaya tekrar değerlendirelim listeye girip girmeyeceğini. Ama böyle durumlarda bir şekilde bize haber verirsen çok iyi olur, merakta kalmayız.
Evet bu konuda suçlusun. Keşke kaçamak yapmasaydın.
Hoşgeldin canım. Cumartesi güzel olmuş menün ama pazarı beğenmedim. Birde sabahki balı menünden çıkar derim çünki oda çok etkili bir yiyecek. Genelde senin menülerinde hep görüyorum. Bide mümkün oldukça patatesten uzak durmaya çalış. Tehlikeli bir yiyecek.
Kolay gelsin Ayşe'cim.
Bence güzel bir akşam yemeği ye. Çünki ana öğünlerin hepsi önemli bence.
Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menü. (Bal hariç) çok sık tükettiğin için böyle düşünüyorum.
Afiyet olsun canım. Güzel menü.
Ben geldimmmmmmmmmmm
Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Ayrıca ekmekler fazla olmamış bence.
Sonra sporu bırakıncada kilo verememeye başlıyorsun Ayşe'cim. Sen spor yap ama yarış yapma canım.
Ama ama ama. Bence eğer gerçekten istesen tutabilirdin kendini. Ben kızdım sanaÇünki böyle yaparsan bir ileri iki geri yaparsın verdiğin kiloyu tekrar alırsın sonra motivasyonun kalmaz. Hem artık listedesin ve bizide etkiliyorsun. Unutma yaptığın en küçük hata takımı tümden etkiler.
Hoşbulduk canım benim. Geçmişi okudum ancak cevap yadım tam 45 dk oldu
Yeni bina çok güzel yapılmış, modern tertemiz bir bina. Hasta sayısı çok azdı. Günüm güzel sayılırdı kitap okudum bol bol, bide internet bağlanırsa eğer değmeyin keyfime
Bu arada cuma listesi için bir internet buldum başka bir birimde. Ama herkesin en geç saat 12 de bildirimini yapmış olması lazım.
Ben çok ama çok kızdım canım. Bunun karşılığı olarak bugün sporunu çok yapacaksın. Anlaştık mı? Ve burayada yazacaksın şunları şunları yaptım diye.
tamam ebru ablam söz spor yapıcam ve yazıcam inş telafi eder bundan sonra yapmam nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum zamanla öğrenicem sizin sayenizde inş