Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayşe'cim ben bir ara onun demosunu indirdim internetten. Yalnız kulaklıkla dinlenmesi gerekiyormuş, ben normal dinlemeye çalıştım. Başım ağrıdı anında sildim. Belki işe yarıyordur ama ben şüpheliyim. Malum bu devirde para kazanabilmek için yapmayacakları şey yok.

Anlatma baride izleyelim bende merak ettim şimdi :9:

Aferin sana diyecektim ki sabah tutmuşsun kendini sonra dondurmadan çıkmış acısı :47:

İlahi turtam yaaaaaaaaaaaaaaaa. Çok hoşsun bayılıyoru ben sana yaaaaaaa :16:

Afiyet olsun Gönül'cüm güzel olmuş menün.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. :46:

Dondurma harici menün gayet güzel canım. Afiyet olsun.

Elbisen çok hoş, özellikle yandan çekilen fotoğraf çok hoş olmuş ama kızlarında dediği gibi düğünde giy ama istemeye geldiklerinde bence başka bir elbise al derim.

Tamam canım not aldım mesaj sayını. Ben büyük ihtimal burda olurum. Burda olmazsamda yine takımdasın zaten.

Banane banane bizede anlat ben merak ettim şimdi :9:

Canım kızmak değilde çok merak ettik seni. Açıkcası ben Nihal vazgeçti gitti diye düşündüm. Kaçamak yapmana ve diyeti bozmana çok kızdım. Ayrıca bu hafta yine deneme haftan olsun cumaya tekrar değerlendirelim listeye girip girmeyeceğini. Ama böyle durumlarda bir şekilde bize haber verirsen çok iyi olur, merakta kalmayız.

Evet bu konuda suçlusun. Keşke kaçamak yapmasaydın.

Hoşgeldin canım. Cumartesi güzel olmuş menün ama pazarı beğenmedim. Birde sabahki balı menünden çıkar derim çünki oda çok etkili bir yiyecek. Genelde senin menülerinde hep görüyorum. Bide mümkün oldukça patatesten uzak durmaya çalış. Tehlikeli bir yiyecek.

Kolay gelsin Ayşe'cim.

Bence güzel bir akşam yemeği ye. Çünki ana öğünlerin hepsi önemli bence.

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menü. (Bal hariç) çok sık tükettiğin için böyle düşünüyorum.

Afiyet olsun canım. Güzel menü.

Ben geldimmmmmmmmmmm :16:

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Ayrıca ekmekler fazla olmamış bence.

Sonra sporu bırakıncada kilo verememeye başlıyorsun Ayşe'cim. Sen spor yap ama yarış yapma canım.

Ama ama ama. Bence eğer gerçekten istesen tutabilirdin kendini. Ben kızdım sana:47: Çünki böyle yaparsan bir ileri iki geri yaparsın verdiğin kiloyu tekrar alırsın sonra motivasyonun kalmaz. Hem artık listedesin ve bizide etkiliyorsun. Unutma yaptığın en küçük hata takımı tümden etkiler.

Hoşbulduk canım benim. Geçmişi okudum ancak cevap yadım tam 45 dk oldu :9:

Yeni bina çok güzel yapılmış, modern tertemiz bir bina. Hasta sayısı çok azdı. Günüm güzel sayılırdı kitap okudum bol bol, bide internet bağlanırsa eğer değmeyin keyfime :9:

Bu arada cuma listesi için bir internet buldum başka bir birimde. Ama herkesin en geç saat 12 de bildirimini yapmış olması lazım.

Ben çok ama çok kızdım canım. Bunun karşılığı olarak bugün sporunu çok yapacaksın. Anlaştık mı? Ve burayada yazacaksın şunları şunları yaptım diye.

tamam ebru ablam söz spor yapıcam ve yazıcam inş telafi eder bundan sonra yapmam nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum zamanla öğrenicem sizin sayenizde inş

MENÜM

Sabah

Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
Küçük bir porsiyon şehriyeli et kavurma
1 dilim kepek ekmek

Ara

3 tane kiraz
3 tane küçük erik

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Dünki menümü hiç yazmıyorum. Resmen rezaletti. Ama sadece mecbur olduğum için yedim. Ama akşam yemeğinde dalda taptaze kirazı ve taptaze çileği görünce dayanamadım. Ne kadar kiraz yedim bilmiyorum ama çok yedim :36::56::56::9:

ewt aslında hiç böyle yapmamıştım ama yarın tekrar toparlıycam ve cuma günü 1.5 kilonun altında vermek istemiyorum bn 16 yaşındayım
Canım kilo vermek için hiçbirşey yenmeyecek,çok azaltmalısın diye birşey yok.Evet 16 yaşındasın ve çok hızlı kilo verebilirsin ama diyetle değil sağlıklı beslenerek.Kaçamak yapıp ardından iyice kısarsan aynı kaçamağı yine yapacaksın.Yazılanları okumuşsunur.Ona göre beslenmeye başlarsın.Yardım edebileceğimiz bir şey varsa söyle etmeye çalışalım olur mu? Beraber yarın için menü oluşturabiliriz istersen.
menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmekten tost
1 haşlanmış yumurta

öğlen
2 kase mercimek çorbası salata

akşam

1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kıymalı kabak yemeği
yoğurt

30 dk da bisiklet süreceğim
Afiyet olsun Ayşecim güzel olmuş.

kızlar ben bugün ufaktan bir kaçamak yaptım amma bütün yediklerimi vs yazayım siz karar verin ya bence yediklerime göre çok önemli bişi değil

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım tabak haslanmıs sebze
yogurt
1 dilim ekmek

akşam (akşam dedigim saat 5 yanüü)
1 ince dilim kek
2 tane eti boleromudur nedir küçük gofretlerden
1 bardak da sütlü nescafe

spor: 1,5 saat

MENÜM

Sabah

Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara

3 tane kiraz
3 tane küçük erik

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Dünki menümü hiç yazmıyorum. Resmen rezaletti. Ama sadece mecbur olduğum için yedim. Ama akşam yemeğinde dalda taptaze kirazı ve taptaze çileği görünce dayanamadım. Ne kadar kiraz yedim bilmiyorum ama çok yedim :36::56::56::9:

Afiyet olsun ebru'cumm ..

Mecburmuş ayy yerim senin bahaneni :60:

kızlar ben bugün ufaktan bir kaçamak yaptım amma bütün yediklerimi vs yazayım siz karar verin ya bence yediklerime göre çok önemli bişi değil

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yogurt
1 dilim ekmek

1 ince dilim kek

Turtam 2si bence fazla olmuş ..

Canım kilolu görünmüyorsun ama beden ölçülerin şaşırtıcı.Sen hep aynı tartıyla tartılıyorsun değil mi?
Sporda o zaman 3 kişi olduk.Hergün spor yapıp tablo olarak paylaşalım olur mu?Valla böyle birşeye benimde ihtiyacım var.Geçen ay çok spor yapmışım bu ay pek yok.Birbirimizle yarışırsak hergün yapmaya başlarım.Hadi bakalım.

bende katılmak istiyoruuuuuuuum

Barıştım şekerim barıştım küs kalamıyoruz ki bir şekerlikler yapıyor sorma yalnız 2 gündür yine sağlık sorunlarım var şu dönem bir bitse de komple kontrolden geçsem iyi olacak ..

Afiyet olsun Ayşe'cim Dukanı bıraktın mı ?

Barışmanıza sevindim. Bizde öyle hiç küs kalamayız. :9:
Kendini ihmal ede ede bir hal gelecek başına. Biran önce git lütfen doktora.

tamam ebru ablam söz spor yapıcam ve yazıcam inş telafi eder bundan sonra yapmam nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum zamanla öğrenicem sizin sayenizde inş

Tamam canım. Bekliyoruz sporunu. Bu arada bizim menülerimize iyi bak olur mu canım. Onlardan örnek almaya çalış. Ayrıca kilo vermeye başladıkça çok hoşuna gidecek bu iş.

Bugün beni farketmeyen kimse kalmadı. Artık erkekler bile ne kadar çok zayıfladın demeye başladı. Çok yakın olmadığım insanlar bile söylüyor çok zayıfladın nasıl yaptın diye. Buda çok hoşuna gidiyor insanın.

Tamam canım. Bekliyoruz sporunu. Bu arada bizim menülerimize iyi bak olur mu canım. Onlardan örnek almaya çalış. Ayrıca kilo vermeye başladıkça çok hoşuna gidecek bu iş.

Bugün beni farketmeyen kimse kalmadı. Artık erkekler bile ne kadar çok zayıfladın demeye başladı. Çok yakın olmadığım insanlar bile söylüyor çok zayıfladın nasıl yaptın diye. Buda çok hoşuna gidiyor insanın.

Diyorum alma sen beni 2 ay sonra ölür kalırım garantim yok diye :1:
Ebru'm şu işler biraz ilerlesin de gideceğim yazın doktora burada gitmek istemiyorum zaten çok uğraştırıyor.

yoklam al cnm daha teşvik edici olur.yapmayana - ver:1:
Alırız canım alırız.Bakalım ne kadar enerji yakacağız.Sporcu bir takım olduk :1:

Barıştım şekerim barıştım küs kalamıyoruz ki bir şekerlikler yapıyor sorma yalnız 2 gündür yine sağlık sorunlarım var şu dönem bir bitse de komple kontrolden geçsem iyi olacak ..

Hilalcim yine miden mi tuttu.Canım sen en kısa zamana doktora git lütfen.O stres bu stres diye bekleme.1 güne tüm tahlilleri herşeyi yaptırırsın en azından ne olduğunu öğrenir tedaviye başlarsın.ERTELEME ARTIK.

MENÜM

Sabah

Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara

3 tane kiraz
3 tane küçük erik

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Öğlen sıkı bir yemek yemişsin:1: afiyet şeker olsun.

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yogurt
1 dilim ekmek

1 ince dilim kek

Kek gofret derken götürmüşsün turtam.Ama sporun çok güzel olmuş.Yaptın mı yapacak mısın?

Son düzenleme:
Hilalcim yine mien mi tuttu.Canım sen en kısa zamana oktora git lütfen.O stres bu stres diye bekleme.1 güne tüm tahlilleri herşeyi yaptırırsın en azınan ne oluğunu öğrenir teaviye başlarsın.ERTELEME ARTIK.

Kek gofret erken götürmüşsün turtam.Ama sporun çok güzel olmuş.Yaptın mı yapacak mısın?

Söyleyeceğim de kızacaksınız diye korkuyorum Hatice :17:
Bu sefer nefes alamadım uzun süre ufak ufak nefeslerle idare ettim.
Arada biraz rahatlıyor tam olmasa da alıyorum arada iyice nefessiz birakıyor.
Sonrasında da göğüs boşluğum morarınca tırstım ..

Gülçin'cim dukan yapıyordum ben çok memnundum sonra bu streste gitti kilolar kafama hiç takmadım ondan olabilir belki ..

Betül'cüm düğün için gayet güzel ama bence isteme için aynı fikirdeyim çok dikkat çekecek bir renk olmasa daha iyi olur.

Ahh Nihal'cim merak ettik gelmeyince, bilgisayarla alakalı olduğu tahmin etmiştim bir gün öncesinde bilgisayar yeni geldi dediğinden ama böyle bir durumda haber verirsen en azından merak etmeyiz ..

Hayırdır Nermin'cim canın bir şeye mi sıkkın ?
Pazar gübü gerçekten çok kaçmış ..

Gülçin'cim kilolu değil de biraz kalın duruyor hani normalde 32 beden giyen bir insanın yağları çıkar yanlardan falan senin böyle bir durumun yok yağ olmadığı belli yani bunun ..

Suyunu da tamamlarsan güzel olacak Nermin'cim ..

Afiyet olsun Gülçinn ..

İlk kez duydum bunu Gönül teşekkür ederiz dikkat etmeye çalışacağım ..

:60::60: Kıyamam yalnız mı kaldın sennn ..

Bana çok kaçırmışsın gibi gelmedi HAtice bence güzel olmuş.

Çok iyiymiş ya ben bazen kızınca öküzcüm diye seviyorum bizimkini :1:

Ne oldu Zeliş'cim vaz mı geçtin yoksa tatil fikrinden, denize arkadaşlarınla rahatça girmek istemiyor musun ?
Kızların da dediği gibi açlıktan saldırmışsın hep diyoruz bak sabah kahvaltını güzelce yapsan bu problemler de olmayacak ..

Ben de aynen öyle düşünüyordum Nermin ama belli bir diyet listesi olmadığından rahatça yapabildim dukanı ..

Hayırlı oslun yeni yerin Ebru'm ..
hilal ablacım biliyorum suçluyum kahvaltıda yumurtayı hazırlamayı unutmuşum o uüzden bütün gün gittii :26:

iyi olmuş barışmanızcanım ,geçmiş olsun babandan yeni gelişmeler var mı?biraz ara verdim kendimi baskı altında hissetdim.yarın dukan tarzı beslenmeme geri dönüyorum inş.

MENÜM

Sabah

Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara

3 tane kiraz
3 tane küçük erik

Akşam

1 kase sütlü nesfit

afiyet olsun canım güzel.kiraz çok sorunlu bir meyve değil diyet için canım

Ayşe'cim ben bir ara onun demosunu indirdim internetten. Yalnız kulaklıkla dinlenmesi gerekiyormuş, ben normal dinlemeye çalıştım. Başım ağrıdı anında sildim. Belki işe yarıyordur ama ben şüpheliyim. Malum bu devirde para kazanabilmek için yapmayacakları şey yok.

Anlatma baride izleyelim bende merak ettim şimdi :9:

Aferin sana diyecektim ki sabah tutmuşsun kendini sonra dondurmadan çıkmış acısı :47:

İlahi turtam yaaaaaaaaaaaaaaaa. Çok hoşsun bayılıyoru ben sana yaaaaaaa :16:

Afiyet olsun Gönül'cüm güzel olmuş menün.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. :46:

Dondurma harici menün gayet güzel canım. Afiyet olsun.

Elbisen çok hoş, özellikle yandan çekilen fotoğraf çok hoş olmuş ama kızlarında dediği gibi düğünde giy ama istemeye geldiklerinde bence başka bir elbise al derim.

Tamam canım not aldım mesaj sayını. Ben büyük ihtimal burda olurum. Burda olmazsamda yine takımdasın zaten.

Banane banane bizede anlat ben merak ettim şimdi :9:

Canım kızmak değilde çok merak ettik seni. Açıkcası ben Nihal vazgeçti gitti diye düşündüm. Kaçamak yapmana ve diyeti bozmana çok kızdım. Ayrıca bu hafta yine deneme haftan olsun cumaya tekrar değerlendirelim listeye girip girmeyeceğini. Ama böyle durumlarda bir şekilde bize haber verirsen çok iyi olur, merakta kalmayız.

Evet bu konuda suçlusun. Keşke kaçamak yapmasaydın.

Hoşgeldin canım. Cumartesi güzel olmuş menün ama pazarı beğenmedim. Birde sabahki balı menünden çıkar derim çünki oda çok etkili bir yiyecek. Genelde senin menülerinde hep görüyorum. Bide mümkün oldukça patatesten uzak durmaya çalış. Tehlikeli bir yiyecek.

Kolay gelsin Ayşe'cim.

Bence güzel bir akşam yemeği ye. Çünki ana öğünlerin hepsi önemli bence.

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menü. (Bal hariç) çok sık tükettiğin için böyle düşünüyorum.

Afiyet olsun canım. Güzel menü.

Ben geldimmmmmmmmmmm :16:

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Ayrıca ekmekler fazla olmamış bence.

Sonra sporu bırakıncada kilo verememeye başlıyorsun Ayşe'cim. Sen spor yap ama yarış yapma canım.

Ama ama ama. Bence eğer gerçekten istesen tutabilirdin kendini. Ben kızdım sana:47: Çünki böyle yaparsan bir ileri iki geri yaparsın verdiğin kiloyu tekrar alırsın sonra motivasyonun kalmaz. Hem artık listedesin ve bizide etkiliyorsun. Unutma yaptığın en küçük hata takımı tümden etkiler.

Hoşbulduk canım benim. Geçmişi okudum ancak cevap yadım tam 45 dk oldu :9:

Yeni bina çok güzel yapılmış, modern tertemiz bir bina. Hasta sayısı çok azdı. Günüm güzel sayılırdı kitap okudum bol bol, bide internet bağlanırsa eğer değmeyin keyfime :9:

Bu arada cuma listesi için bir internet buldum başka bir birimde. Ama herkesin en geç saat 12 de bildirimini yapmış olması lazım.

Ben çok ama çok kızdım canım. Bunun karşılığı olarak bugün sporunu çok yapacaksın. Anlaştık mı? Ve burayada yazacaksın şunları şunları yaptım diye.

:60: ay dur sanada anlatırım şimcük ebrum

O zaman SPOR GRUBUMUZ BUGÜN;
DERYA
GÜLÇİN
NERMİN
ZELİŞ SEN KESİN VARSIN
BEN
Bugün sporumuzu yapıp tablo olarak paylaşıyoruz tamam mı?
Başka katılmak isteyen var mı?:1:
OOOO Terleyelim eriyelim.13 takım bugün çoookkk terleyecek :60::60::60:

ben de katılayım şu gruba malum artık evde spor yapıcam üyeligim bitti buraya yazmak benide motive eder bisikletimide çıkarttım bugün yolların tozunu attırıcigiiiiiiiiiiiiim hergüüüüüüüüüüün :60: :60:

Afiyet olsun ebru'cumm ..

Mecburmuş ayy yerim senin bahaneni :60:

Turtam 2si bence fazla olmuş ..

ay o zaman ben biraz daha spor yapayım bu akşam hilalim :1:

Alırız canım alırız.Bakalım ne kadar enerji yakacağız.Sporcu bir takım olduk :1:

Hilalcim yine miden mi tuttu.Canım sen en kısa zamana doktora git lütfen.O stres bu stres diye bekleme.1 güne tüm tahlilleri herşeyi yaptırırsın en azından ne olduğunu öğrenir tedaviye başlarsın.ERTELEME ARTIK.

Kek gofret derken götürmüşsün turtam.Ama sporun çok güzel olmuş.Yaptın mı yapacak mısın?

bu yaptıgım spor canım akşam biraz daha yapıcam şöyle bir yarım saat daha yapayım diyorum mekik yan bel bacak falan

hilal ablacım biliyorum suçluyum kahvaltıda yumurtayı hazırlamayı unutmuşum o uüzden bütün gün gittii :26:

Zeliş'cim bak bir anlık kaçamak diyoruz ama sen bunları eritmek için 2-3 gün uğraşacaksın ee 1-2 günde ne kadar vereceksin yapma lütfen böyle bir daha anlaştık mı söz bekliyorum senden ?

ay o zaman ben biraz daha spor yapayım bu akşam hilalim :1:

Yap turtam yap ya da asansörünün yanına git adrenalin kilo verdiriyor :1:

iyi olmuş barışmanızcanım ,geçmiş olsun babandan yeni gelişmeler var mı?biraz ara verdim kendimi baskı altında hissetdim.yarın dukan tarzı beslenmeme geri dönüyorum inş.

afiyet olsun canım güzel.kiraz çok sorunlu bir meyve değil diyet için canım

Yok Ayşe'cim ben sormuyorum artık bir şey annemle de aynı şeyleri konuşup duruyorlarmış bakalım ne diyecek sevdiceğimin gelme tarihi net belli olana kadar ses çıkarmama kararı aldım.

bende katılmak istiyoruuuuuuuum
Sen zaten listede varsın canım.

Resimlerine bakınca öncekiyle aranda büyük bir fark var zaten canım.Çıtır birşey oldun sende :1::1::60:

Diyorum alma sen beni 2 ay sonra ölür kalırım garantim yok diye :1:
Ebru'm şu işler biraz ilerlesin de gideceğim yazın doktora burada gitmek istemiyorum zaten çok uğraştırıyor.
Allah korusun o nasıl söz Hilal.Acı biber sürerim bak ağzına:1:.Ciddi birşey çıkacak diye endişeleniyorsun besbelli.Ne kadar uğraştırırsa uğraştırsın erteleme lütfen.Git artık Hilal.Tehit mi etsek seni ne yapsak :1:

Zeliş'cim bak bir anlık kaçamak diyoruz ama sen bunları eritmek için 2-3 gün uğraşacaksın ee 1-2 günde ne kadar vereceksin yapma lütfen böyle bir daha anlaştık mı söz bekliyorum senden ?

Yap turtam yap ya da asansörünün yanına git adrenalin kilo verdiriyor :1:
söz veriyorum ablacım bi daha kaçamak yok :16:

Sen zaten listede varsın canım.

Resimlerine bakınca öncekiyle aranda büyük bir fark var zaten canım.Çıtır birşey oldun sende :1::1::60:

Allah korusun o nasıl söz Hilal.Acı biber sürerim bak ağzına:1:.Ciddi birşey çıkacak diye endişeleniyorsun besbelli.Ne kadar uğraştırırsa uğraştırsın erteleme lütfen.Git artık Hilal.Tehit mi etsek seni ne yapsak :1:

Hatice'cim burada gitsem üniversite hastaneleri zaten kaç hafta sonraya randevu veriyor tahlili şunu buyu derken benim ne kadar burada duracağım belli değil o yüzden bekliyorum biraz da aslında.

Söyleyeceğim de kızacaksınız diye korkuyorum Hatice :17:
Bu sefer nefes alamadım uzun süre ufak ufak nefeslerle idare ettim.
Arada biraz rahatlıyor tam olmasa da alıyorum arada iyice nefessiz birakıyor.
Sonrasında da göğüs boşluğum morarınca tırstım ..

Hatice'cim burada gitsem üniversite hastaneleri zaten kaç hafta sonraya randevu veriyor tahlili şunu buyu derken benim ne kadar burada duracağım belli değil o yüzden bekliyorum biraz da aslında.

Bak iyice endişelenmeye başladım.Canım rendevuyu boşver o zaman acilden giriş yap.Anlattıkların çok ciddi.Bir haftada stresten diyoruz ama çok kilo verdin.O kilonun bile etkisi var.Yarın direk git canım.Veya birkaç gün okula gitme memlekete git.Erteleme artık.

bu yaptıgım spor canım akşam biraz daha yapıcam şöyle bir yarım saat daha yapayım diyorum mekik yan bel bacak falan
Tamam canım.Sende varsın.Gece yaptığımız tüm sporları paylaşırız.

Son düzenleme:
Back
X