Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede ızgara tavuk,salata,humus,ayran var.. Çorba ve pilav yapmadım.;-)kızlar iftara ne var????
Bendede ızgara tavuk,salata,humus,ayran var.. Çorba ve pilav yapmadım.;-)
Ay hakkatten cerenin dedigi gibi ne cok kaynatmissiniz bi kac saatte, okuyorum nezamandir:))
Ceren im sonucu ben de cok merak ediyorum ayran detoksumun:)
Ama yani artik bu isin donusu yok, seneler sonra 7 li rakamlardan kurtulup 69 u gordum, birdaha 70 lerde olmak istemiyorum, bundan sonra bu kilo a-za-la-cak okadar!!
Kilo almak yok , olmamali:)
Beş, beş buçuk saat aralıksız çizim yaptım. (arada bir iki dakika buraya bir şeyler yazmak hariç) çok sıkıldım ve çok yoruldum. Eve gitsem artık keşke. Kimse yok mu buralarda?
![]()
kolay gelsin, ben burdayım ama çıkıyorum şimdi, akşam girmeye çalışcam cnm..
öptüüümmm![]()
sahur(02:30)
tereyağlı yumurta
domates
yeşillik
5 zeytin
1 kk peynir
şekersiz çay
1 dilim zeytinyağlı çavdar ekmeği
iftar(20:30)
1 sb kadar mercimek çorba
ızgara tavuk gögsü
ızgara domates soğan biber
1 bardak ayran
yarım dilim zeytinyağlı çavdar
1 hurma
2.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yaparsam yazarım ama pek mümkün değil gibi
Selam kızlar misafirlikteyim. Ne var ne yok diye bi bakayım dedim ama kimsecikler yok![]()
Burdayım canım yetişebildin :) Bende menümü yazacağım ama telefondan zor yazılıyor![]()
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim çavdar tost ekmeği arasına kaşarlı sandviç (evde beyaz peynir kalmamış kızlar)
1 fincan neskafe(150ml sütlü)
öğlen(12:00)
ızgara tavuk+salata+1 dilim kepek ekmeği
ara(18:00)
5 badem
ara(18:00)
5 badem
ara(19:40)
5 badem
akşam(20:50)
fırında 1 kabak,1 soğan, 4 dolmalık biber (baharat ve çok az z.yağlı)
2 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 752536
az sonra 1 kupa yeşil çay içicem,
spor yok
su 2Lt ama 2,5 yapıcam![]()
afiyet olsun canımmmmmmmmmmm![]()
saol tatlım..
ya bi şey diicem, ortak alana baktım da,takım listesinde benim adım hiç yook , birçok kişinin yanında izinli yazıyor.. biz de izinli yazmayacak mıydık? sonradan yine eklenince sorun olmaz di mii:18:
canım seni son bildirim yaptığın cuma yazık işte her hafta yazmıoruz ki![]()
hee, onların ilk haftası demek ki, pikiiiii![]()
kızlar benden bu kadar yarın tutmıcam oruç annem dayanamazsın dedi o nedenle tutmıcam yarın okul var. bide bu hafta kilo veremicem herhalde ya kabızım 2 gün oldu. sabah kayısı filan çıkmaya çalışcam iyi gecelerrrrrrr![]()
kızlar benden bu kadar yarın tutmıcam oruç annem dayanamazsın dedi o nedenle tutmıcam yarın okul var. bide bu hafta kilo veremicem herhalde ya kabızım 2 gün oldu. sabah kayısı filan çıkmaya çalışcam iyi gecelerrrrrrr![]()