- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Cuma ve pazartesileri tartışabilecek misin peki?Ayrica bide bende tarti yok suan. Kaynanama gidincw tartilirim. Tahminimce 70lerin ortasindayim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma ve pazartesileri tartışabilecek misin peki?Ayrica bide bende tarti yok suan. Kaynanama gidincw tartilirim. Tahminimce 70lerin ortasindayim![]()
Cuma tartı günü ..
Haftasonu kaçamakları için pazartesi grup içinde tartılıyoruz biz
Tamam canım bir yol buluruzZatn ayin 18ine kadar biraz dengesiz olabilir. Beni ondan sonra da sayabilirsiniz. Ne zmn giderim gun veremem ama gidince baslangic kilomu tam verebilirim.
Canım tam olarak nasıl oluyor geç kalkıyorsun gece mi gezme oluyor dedin..uyku saatlerin nasıl oluyor ilk defa duydumda böyle..Türkiye gibi değil nasıl olsa
Tamam canım bir yol buluruzönemli olan zayıflamak ..suyu 2,5 dan az içme bayağı etkili oluyor bak farkedeceksin sende
İçenleri duydum alkali su oluyormuş galiba..ama kendim denemedimKarbonatli su etkili mi peki? Denediniz mi hic icilebilir mi?
Tatlı krizi tutu galiba yine ama akşamı iyi kurtarmışsınKahvaltı yok
Öğlen domates salata
1 krep
Peynir
1 sigara böreği
1 çay
Ara irmikle sütü karıştırıp tatlı gibi bisi yaptım 1 dilim
Aksam seniz otlu yoğurt salata
3 lt su içinde tarçın ve limon nane var
Spor 3 saatlik yürüyüş temposuz
canim gecmis olsun dedecigineDedem yatalak benim ona gittik dün, gene gideriz bugün, üzülüyorum bayramda yalnız kalmasın. Bitti sayılır yani. Bayramı noktaladık. Nice bayramlara tabi. Yeme içme sıkıntımız olmasa. Ya inşallah eylüle hedefime inerim tatile gitcez dombili dombili dolaşmak istemiyorum. Fotoğraflarda 10 kilo fazla görünüyorum zaten![]()
seni cagirdim ben gittim tanisamadik bir turluÇok teşekkür ederim, inşallah umutlarım o yönde. Evlenmeden önceki halime insen tamam zaten. 77 idim o zamanlar. incecik duruyodum bana göre. Vücut büyük geniş, kilo orantılı dağılıyo belli etmiyo kiloyu, yine 77 olsam harika olur
batti balik yan gider modunda degiliz sükürAmacımız motive olup zayıflamak ..hata yaptığımızda nasıl olsa diyet gitti demeyip baştan başlamak..
Zaten herkes vücudunu nelerin iyi gelip gelmediğini biliyor aşağı yukarı
kararinda yiyemedigimiz ve gerekli enerjiyi harcayamadigimizdan gelmedimi bu simitler bizeSelam canım hoşgeldin ilaca başlamana sevindim inşallah herşey yolunda giderekmeği hemen kesme istersen ben her öğünde bir dilim esmer ekmek yiyordum bu hafta bir atak yapayımda moral olsun diye kestim haftaya yiyeceğim yine..
Bizeberilceee çok bilgili bu konuda ama sınırlı şekilde yersen birşey olmaz gibi geliyor ölçülerine bak istersen ..diyet sütlaç yapıyorlar ama ben hiç denemedim ..senin dikkatli olman eminim sana çok iyi gelecektir bak nasıl enerjin artacak inşallah
Aman insanlara ilaç verdiler de ne olcak sanki sağlık daha önemli ..iyice zayıflayınca az az yersin zamanla alışırlar merak etme canım
ceviz kaliteli yag olsada miktar onemli iki tam ceviybir hafta iciyim bakıyım bi fark olacak mı o zaman görürüm çünkü hala tatlinistegim geçmiş değil karpuzlu bastirdim işte biraz ama irademi kaybetmekeyi düşünüyorum bide şu bana çok iyi geldi 9 kilo verdiğim zaman aç yatiyodum yani o açlığı hissediyordum hatta bir iki defa ağladığımı bilirim açlıktan karın ağrısından uyuyamadigim zaman ama hemen aptallık edip 9 kilo sonunda biraktim ama bu sefer bırakmak yokberilceee sen ne önerirsin canım sorduğum soruya bide ceviz yiyorum bol bol bunun da bi oranını belirleyelim gün içinde kaç ceviz kaç kuru meyve tuketeyim
sut yogurt peynir meyve sekerinin kanda aniden yukselmesini midede emilimini geciktiriyor yani daha uzun tok kaliyoruzzukkum bak aklıma ne geldi meyve şekeri yükseltmesin diye biraz sütle tüketiyorlar bir dene istersen ..
Aslında doktorda örnek bir liste veriyor değişim listeleri de veriyor ama sana vermedi galiba ..verse iyi olurdu
ne olduki bunu sordun@berilce kusmuyuz biiiizzzz niye yazmiyon
evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttHilal sigara kullanıyor musun
eliften sonra almassin sanirim artik canimValla bende çok nadir alıyordum artık bir kasap sucuğu alıyoruz ..birde içecekler çok şekerli olabiliyor en iyisi soda![]()
bende sarimsak alerjisi var kullandigim ilaclarla etkilesimi kasinti yapiyorYelizim ben de köfte yaptığım zaman özellikle iyi et bulmaya çalışıyorum, içine soğan yerine sarımsak rendeliyorum. Sucuk oluyor. Sarımsak soğan çok tüketiyoruz evde. Çocuk bile sarımsak yiyor, eline taze soğan veriyorum kemiriyor yaa![]()
elmayi dilimle cips gibi firinlaElmaya dilimleyip tarçın döküyordum ben o da çok güzel oluyor hilal. Bir de bir çubuk tarçın çay kupana koyup akşama kadar o kupayla iç demişti biri denedim 2-3 kere güzel oldu.
hosgeldin canimSelam kizlar!
Ben pazar gunu diyete basliyorum, forumda yeniyim ancak diyet yapmakta cok eski oldugumu soyleyebilirim haha :))
Universitede 110 kiloydum, mezun oldugumda guzel bir diyet ve spor programiyla 1 yil icinde 70e kadar dustum. 2 yil korudum, ancak daha sonra 4 yil icerisinde 15 kilo kadar geri aldim. Su an 85-89 arasi oldugumu tahmin ediyorum, bi suredir tartidan korktugum icin hic bakmadim :)) Boyum 1.76, Hollanda'da yasiyorum.
Cuma sabahlari tarti saati olarak okudum, ben de cuma tartilip paylasacagim. Su an bayram nedeniyle kendi evimde degilim ancak pazar gunu donuyorum, ve siki diyet & spora basliyorum. Bol bol da takip edip sohbetinize katilacagim :)
Gazamiz mubarek olsun![]()
ben meyve yedigimde kilo aliyorumÇok severim meyveyi ben, yeme diyene inanmıyorum vallaha. Barsaklarımı çalıştırıyor, vitamin hem. Başka tatlı da yemiyorum beni motive ediyor bak hiç tatlı yedim mi dimi
canim ya cok korkmustum eltislerdeyim deyinceKızlar ağzıma tatlı şeker börek çörek sarma cinsinden hiç bir şey sürmedim sadece ilk gün annemin yemek geleneğinde pilava takıldım o kadar o da öğlen saatlerinden önceydi tam menü yazmayayım yarın tam yazacağım ama klasik diyet kahvaltı haş. yum peynir çavdar sebze öğlen semiz otu yoğurt akşam küçük bir dilim ekmek arası 1/2 yarım kk peynir yedim
o kadina dayanman bile bence mucizeBen pilatese basliyorum pazartesi. Evde butun ekipmanlarim var. Bi de yuruyus yapicam hava izin verirse.
Pilates olarak da Ebru Şallı İle 4 Haftada Süper Yaz Vücudu DVD'sini takip edicem.
40 kilo verdigim donemde yuruyus ile kilo verip pilates ile sikilasmistim, cok faydasi oluyor gercekten. 75 kiloyken 65 gibi gorunuyordum.
bana gore yeni gelin sayilirsin kuzum senSimgeciğim benim eltiler de aynı köyden bi yabancı benim herkes birbirini tanıyor lakaplar havada uçuşuyor ben mahzun mahzun oturuyorum yemeyince sıkıntı yaşlılar gençler ısrar ısrar bizde ye sonra yemezsin bi de özel diyet delicileri var mutlaka yedirmeye çalışan ama ben bu bayram alnımın akıyla çıktım grubumzun taze gelinleri çoğaldi ben 15 yıllık evliyim bu durumda eskidim kız beni komplekse sokacaksınız
burcu gecmis olsun canimkızlar günaydın 2 gün gelemedim kızım atesliydi bide gezmelere filan gittik çok fena yedim kilo artısı yok ama aşırı bi şişlik var sabah hiç kahvaltı yapasım gelmedi gün içinde gelmeye calışırım
sakiz cignemesen olurmuŞimdi tarçınlı şu yapiyom kendime bulabilirsem tarçınlı sakız alıcam çok sakız cigneyen biriyim bari tarçınlı çiğneyip bastiririm
sanirim idrar torbanda bir gevseme var kgel alistirmalari var cokta faydaliKızlar aranız da normal.dogum yapıp da ip atlayan var mı ya ben bildiğiniz altıma kaçırıyorum atlarken ped falan kullanmıyorum atlamadan evvel neden böyle acaba
65 kiloya inmesi gerekiyor@burcugncy bu hafta listede misin?kaç kilo olman gerekiyordu canım unutmuşum ..
ben cok duzenli icerdim umrede tovbe ettimBeni su şu kadar litre yazınca etiketleyiverin kızlar
Artık ramazan bittiğine göre iftar sahur arası hopadanak diye değil gün içine düzgün şekilde dağılan bir su içişimiz olmalı. Ramazanda çok öbrm veremedik tabiki.
Bu arada da kahve ve çay içerseniz onları da menülere ekleyelim. Ona göre içtiğimiz suyı artırmamız lazım. Alkol için de geçerli tabi ama kullanan yok sanıyorum takımda.
kirmiziyi oda sicakliginda ic canimKızlar Yeliz yeşilciyse bizde kırmızı ve beyaz mı olsak soğuk soğuk
bu hafta bir milon yuzdeyle basliyomHiç zilliye başlamadım korkuyom beceremem diye
gelmene sevindim canimMerhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve burada disari tek cikmak yasak. Dogal olarak yuruyus yapamiyorum. 1.64 boyum ve 74 kiloyum. Nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz sevinirim.
biz bu nedenle burdayizTamam o zaman
Evliyim 1yildir. Yaklasik 4bucuk aydir yurtdisindayim. Suudi arabistan riyad da yasiyorm. Burada o kadar hareketsiz kaldim ki 4 5kilo almisimdir. Ben orantili kilo alip orantili veren biriyimdir. Ama sanki yas ilerledikce yapisti ustume kilolar. 18temmuzda turkiyeye donecegim su 60lari gormek istiyorum kiyafetlerimin icine giremeyecegim bu gidisle. Tatliyi cok severim sutlu tatlilari ozellikle ☺ bu aralar canim bisey istediginde meyve yahut su icmeye zorluyorum kendimi ☺
56 verip 64 aldimSizler kac kilo verebildiniz peki?
hosgeldin canimTeşekkürler kendimi tanıtayım kısaca, 1 çocuk sahibiyim 2 yaşında bi oğlum var, çalışıyorum artık yap boz diyetlerden sıkılıp kararlı bi şekilde diyete başladım, hayatımda görmediğim kiloları gördüm 111,9 bakalım ne kadar vereceğim, Karatay yapıyorum bana uyuyor sürekli ara öğün yapınca aklım hep yemekte oluyor ve bozuyorum -_- şimdilik 2 öğün yapıyorum duraksamaya girince değiştirerek ilerlemeyi düşünüyorum
humyuk benim davaetlimplasticwoman H Humyuk bizim takımı önceden incelediniz mi okuyabildiniz mi yazılanları
Bizi çok sevip ayy hemmen bu takıma girmem lazıım çok tatlılaar mı diyip geldiniz canlar
Nasıl seçtiniz
artik korkmuyom dogum gunune gitmelerdenDoğum gününe gidiyorum sporu dönüşte yazarım artık görüşürüz kızlar
neymis kiz merak ettimBen oneriyle geldim![]()
İçenleri duydum alkali su oluyormuş galiba..ama kendim denemedim
Ben limonlu su içiyorum
Ayrıca salatalıklı limonlu
Bazen tarçınlı
Bazen çilekli naneli içiyorum
Kafama göre takılıyorum ama 2,5 litre en az içiyorum
bu menuyu gormemis olalim canim senin karar verdigin gun icin hatiralarda kalsinArkadaslar bugun buraya geldigim ve yeni basladigim icin yediklerimi yazayim.
Biz sabah misafirlikten geldik misafirlikte bir dilim pudingli biskuvilie pasta ve bir bardak cay ictim.
Eve gelince kahvalti etmedim haliyle
Ikindi gibi aktivia cilekli yogurt yedim bir kucuk kutu
Aksam ise bir adet et bir adet tavuksis kebap yedim. Yanina bol salata ve 1ortaboy tursu
Birazdanda bir dilim kavun yerim.
Not:suan 1.5lt su ictim. Gece onu 2ye tamamlarim
fistigim sen duzenine gecene kadar burda motivasyonda kalAyrica bide bende tarti yok suan. Kaynanama gidincw tartilirim. Tahminimce 70lerin ortasindayim![]()
sen yinede tartilabilecegin an tartikda giris kilonu kaydedelimZatn ayin 18ine kadar biraz dengesiz olabilir. Beni ondan sonra da sayabilirsiniz. Ne zmn giderim gun veremem ama gidince baslangic kilomu tam verebilirim.
ben denedimKarbonatli su etkili mi peki? Denediniz mi hic icilebilir mi?
Canım yatmadan 2,5 yada3 saat önce yemeyi bırakman lazım ..sen ayarlarsın artıkBenim esim gece 2de cikiyor isten. Ve misafirlikler yada uyuma duzeni burada gec oluyor. Sabah 8 9 10 bazen ogle uyuyosun. Aksam yatayim sabah kalkayim gibi bi duzen ulke genelinde yok. Heryer gece 4e kadar acik. Marketler filan hep oyle. Bir tek resmi daireler turkiyedeki gibi calisiyor
Ooooo süper süpeeer döndün sonundaa canımFıstıklarım geldım
Hoş buldum
Sız nasılsınız kelebek olacak tıytıllarım
Vay vay vaayKızlar plank sürem
40/35/22
![]()
Çok güzel canım bende yürüyüş yaptım biraz30 dk eliptik
Ağırlık çalışmaları yaptım, 15-20 dk da o sürdü, kol bacak vs hepsini çalıştım
Kendimde şaşırdım kızOoooo süper süpeeer döndün sonundaa canım
Vay vay vaay
Suyu artırmaya çalış istersen canım. Orası burdan da çok sıcaktır daha çok içersen süper olur. Menüne karışmıyorum ilk günden. Tartı kilonu brkliyoruz bi ara.Arkadaslar bugun buraya geldigim ve yeni basladigim icin yediklerimi yazayim.
Biz sabah misafirlikten geldik misafirlikte bir dilim pudingli biskuvilie pasta ve bir bardak cay ictim.
Eve gelince kahvalti etmedim haliyle
Ikindi gibi aktivia cilekli yogurt yedim bir kucuk kutu
Aksam ise bir adet et bir adet tavuksis kebap yedim. Yanina bol salata ve 1ortaboy tursu
Birazdanda bir dilim kavun yerim.
Not:suan 1.5lt su ictim. Gece onu 2ye tamamlarim
İyimiş 70 ler ya güzel güzel.Ayrica bide bende tarti yok suan. Kaynanama gidincw tartilirim. Tahminimce 70lerin ortasindayim![]()
Nasılsın donecımOoooo süper süpeeer döndün sonundaa canım
Vay vay vaay