Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı yok
Öğlen domates salata
1 krep
Peynir
1 sigara böreği
1 çay

Ara irmikle sütü karıştırıp tatlı gibi bisi yaptım 1 dilim

Aksam seniz otlu yoğurt salata

3 lt su içinde tarçın ve limon nane var

Spor 3 saatlik yürüyüş temposuz

Zatn ayin 18ine kadar biraz dengesiz olabilir. Beni ondan sonra da sayabilirsiniz. Ne zmn giderim gun veremem ama gidince baslangic kilomu tam verebilirim.
Tamam canım bir yol buluruz :KK66: önemli olan zayıflamak ..suyu 2,5 dan az içme bayağı etkili oluyor bak farkedeceksin sende

Canım tam olarak nasıl oluyor geç kalkıyorsun gece mi gezme oluyor dedin..uyku saatlerin nasıl oluyor ilk defa duydumda böyle..Türkiye gibi değil nasıl olsa

Benim esim gece 2de cikiyor isten. Ve misafirlikler yada uyuma duzeni burada gec oluyor. Sabah 8 9 10 bazen ogle uyuyosun. Aksam yatayim sabah kalkayim gibi bi duzen ulke genelinde yok. Heryer gece 4e kadar acik. Marketler filan hep oyle. Bir tek resmi daireler turkiyedeki gibi calisiyor

Karbonatli su etkili mi peki? Denediniz mi hic icilebilir mi?
İçenleri duydum alkali su oluyormuş galiba..ama kendim denemedim
Ben limonlu su içiyorum
Ayrıca salatalıklı limonlu
Bazen tarçınlı
Bazen çilekli naneli içiyorum
Kafama göre takılıyorum ama 2,5 litre en az içiyorum

Kahvaltı yok
Öğlen domates salata
1 krep
Peynir
1 sigara böreği
1 çay

Ara irmikle sütü karıştırıp tatlı gibi bisi yaptım 1 dilim

Aksam seniz otlu yoğurt salata

3 lt su içinde tarçın ve limon nane var

Spor 3 saatlik yürüyüş temposuz
Tatlı krizi tutu galiba yine ama akşamı iyi kurtarmışsın :KK66:

Dedem yatalak benim ona gittik dün, gene gideriz bugün, üzülüyorum bayramda yalnız kalmasın. Bitti sayılır yani. Bayramı noktaladık. Nice bayramlara tabi. Yeme içme sıkıntımız olmasa. Ya inşallah eylüle hedefime inerim tatile gitcez dombili dombili dolaşmak istemiyorum. Fotoğraflarda 10 kilo fazla görünüyorum zaten :KK43:
canim gecmis olsun dedecigine

Çok teşekkür ederim, inşallah umutlarım o yönde. Evlenmeden önceki halime insen tamam zaten. 77 idim o zamanlar. incecik duruyodum bana göre. Vücut büyük geniş, kilo orantılı dağılıyo belli etmiyo kiloyu, yine 77 olsam harika olur
seni cagirdim ben gittim tanisamadik bir turlu
nasil benim fistiklar seni guzel agirladimi
alistinmi bize
kazasiz menulere basladinmi
su icebiliyormusun
spor nasil bebegim

Amacımız motive olup zayıflamak ..hata yaptığımızda nasıl olsa diyet gitti demeyip baştan başlamak..
Zaten herkes vücudunu nelerin iyi gelip gelmediğini biliyor aşağı yukarı
batti balik yan gider modunda degiliz sükür
kacamakli menu varsa hemen tedbir alip devam ediyoruz
kilo yerlesmeden yollamaya calisiyoruz

Selam canım hoşgeldin ilaca başlamana sevindim inşallah herşey yolunda gider :KK66:ekmeği hemen kesme istersen ben her öğünde bir dilim esmer ekmek yiyordum bu hafta bir atak yapayımda moral olsun diye kestim haftaya yiyeceğim yine..
Bize berilceee berilceee çok bilgili bu konuda ama sınırlı şekilde yersen birşey olmaz gibi geliyor ölçülerine bak istersen ..diyet sütlaç yapıyorlar ama ben hiç denemedim ..senin dikkatli olman eminim sana çok iyi gelecektir bak nasıl enerjin artacak inşallah
Aman insanlara ilaç verdiler de ne olcak sanki sağlık daha önemli ..iyice zayıflayınca az az yersin zamanla alışırlar merak etme canım
kararinda yiyemedigimiz ve gerekli enerjiyi harcayamadigimizdan gelmedimi bu simitler bize

bir hafta iciyim bakıyım bi fark olacak mı o zaman görürüm çünkü hala tatlinistegim geçmiş değil karpuzlu bastirdim işte biraz ama irademi kaybetmekeyi düşünüyorum bide şu bana çok iyi geldi 9 kilo verdiğim zaman aç yatiyodum yani o açlığı hissediyordum hatta bir iki defa ağladığımı bilirim açlıktan karın ağrısından uyuyamadigim zaman ama hemen aptallık edip 9 kilo sonunda biraktim ama bu sefer bırakmak yok berilceee berilceee sen ne önerirsin canım sorduğum soruya bide ceviz yiyorum bol bol bunun da bi oranını belirleyelim gün içinde kaç ceviz kaç kuru meyve tuketeyim
ceviz kaliteli yag olsada miktar onemli iki tam ceviy
kuru meyve 40 gr kadar yani 5 kayisi
4-5 erik
2 incir
dut felan tavsiye etmek glisemik endeksi ve midede emilimi cok uzun
zukkum zukkum bak aklıma ne geldi meyve şekeri yükseltmesin diye biraz sütle tüketiyorlar bir dene istersen ..
Aslında doktorda örnek bir liste veriyor değişim listeleri de veriyor ama sana vermedi galiba ..verse iyi olurdu
sut yogurt peynir meyve sekerinin kanda aniden yukselmesini midede emilimini geciktiriyor yani daha uzun tok kaliyoruz
1kk peynir
1 cb sut
3 kasik yogurt
1 sb ayran olcu
@berilce kusmuyuz biiiizzzz niye yazmiyon
ne olduki bunu sordun
yanlis birseymi yazdim
Hilal sigara kullanıyor musun
evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Valla bende çok nadir alıyordum artık bir kasap sucuğu alıyoruz ..birde içecekler çok şekerli olabiliyor en iyisi soda :KK66:
eliften sonra almassin sanirim artik canim
Yelizim ben de köfte yaptığım zaman özellikle iyi et bulmaya çalışıyorum, içine soğan yerine sarımsak rendeliyorum. Sucuk oluyor. Sarımsak soğan çok tüketiyoruz evde. Çocuk bile sarımsak yiyor, eline taze soğan veriyorum kemiriyor yaa :KK70:
bende sarimsak alerjisi var kullandigim ilaclarla etkilesimi kasinti yapiyor
sarimsaga dikkat cok guclu istah acici fistik
Elmaya dilimleyip tarçın döküyordum ben o da çok güzel oluyor hilal. Bir de bir çubuk tarçın çay kupana koyup akşama kadar o kupayla iç demişti biri denedim 2-3 kere güzel oldu.
elmayi dilimle cips gibi firinla
cikinca tarcinla mukemmel bir tatli oluyor
Selam kizlar!
Ben pazar gunu diyete basliyorum, forumda yeniyim ancak diyet yapmakta cok eski oldugumu soyleyebilirim haha :))

Universitede 110 kiloydum, mezun oldugumda guzel bir diyet ve spor programiyla 1 yil icinde 70e kadar dustum. 2 yil korudum, ancak daha sonra 4 yil icerisinde 15 kilo kadar geri aldim. Su an 85-89 arasi oldugumu tahmin ediyorum, bi suredir tartidan korktugum icin hic bakmadim :)) Boyum 1.76, Hollanda'da yasiyorum.

Cuma sabahlari tarti saati olarak okudum, ben de cuma tartilip paylasacagim. Su an bayram nedeniyle kendi evimde degilim ancak pazar gunu donuyorum, ve siki diyet & spora basliyorum. Bol bol da takip edip sohbetinize katilacagim :)

Gazamiz mubarek olsun:KK49:
hosgeldin canim
beril ben
zamanla tanisiriz insallah
ayni boydayiz
Çok severim meyveyi ben, yeme diyene inanmıyorum vallaha. Barsaklarımı çalıştırıyor, vitamin hem. Başka tatlı da yemiyorum beni motive ediyor bak hiç tatlı yedim mi dimi
ben meyve yedigimde kilo aliyorum
kan testimdede 4-5 meyveye izin vermislerdi
Kızlar ağzıma tatlı şeker börek çörek sarma cinsinden hiç bir şey sürmedim sadece ilk gün annemin yemek geleneğinde pilava takıldım o kadar o da öğlen saatlerinden önceydi tam menü yazmayayım yarın tam yazacağım ama klasik diyet kahvaltı haş. yum peynir çavdar sebze öğlen semiz otu yoğurt akşam küçük bir dilim ekmek arası 1/2 yarım kk peynir yedim
canim ya cok korkmustum eltislerdeyim deyince
masallah balima beni
Ben pilatese basliyorum pazartesi. Evde butun ekipmanlarim var. Bi de yuruyus yapicam hava izin verirse.
Pilates olarak da Ebru Şallı İle 4 Haftada Süper Yaz Vücudu DVD'sini takip edicem.
40 kilo verdigim donemde yuruyus ile kilo verip pilates ile sikilasmistim, cok faydasi oluyor gercekten. 75 kiloyken 65 gibi gorunuyordum.
o kadina dayanman bile bence mucize
Simgeciğim benim eltiler de aynı köyden bi yabancı benim herkes birbirini tanıyor lakaplar havada uçuşuyor ben mahzun mahzun oturuyorum yemeyince sıkıntı yaşlılar gençler ısrar ısrar bizde ye sonra yemezsin bi de özel diyet delicileri var mutlaka yedirmeye çalışan ama ben bu bayram alnımın akıyla çıktım grubumzun taze gelinleri çoğaldi ben 15 yıllık evliyim bu durumda eskidim kız beni komplekse sokacaksınız
bana gore yeni gelin sayilirsin kuzum sen
kızlar günaydın 2 gün gelemedim kızım atesliydi bide gezmelere filan gittik çok fena yedim kilo artısı yok ama aşırı bi şişlik var sabah hiç kahvaltı yapasım gelmedi gün içinde gelmeye calışırım
burcu gecmis olsun canim
simdi nasil benim prensen insallah kotu birsey yoktur canim
Şimdi tarçınlı şu yapiyom kendime bulabilirsem tarçınlı sakız alıcam çok sakız cigneyen biriyim bari tarçınlı çiğneyip bastiririm
sakiz cignemesen olurmu
sakiz cignediginde mide yiyecek gelecek saniyor ve bos bos calisiyor tabiki bu arada besin eritecegini sanip asit uretiyor
Kızlar aranız da normal.dogum yapıp da ip atlayan var mı ya ben bildiğiniz altıma kaçırıyorum atlarken ped falan kullanmıyorum atlamadan evvel neden böyle acaba
sanirim idrar torbanda bir gevseme var kgel alistirmalari var cokta faydali
istersen yaparsan tarif ederim
@burcugncy bu hafta listede misin?kaç kilo olman gerekiyordu canım unutmuşum ..
65 kiloya inmesi gerekiyor
Beni su şu kadar litre yazınca etiketleyiverin kızlar
Artık ramazan bittiğine göre iftar sahur arası hopadanak diye değil gün içine düzgün şekilde dağılan bir su içişimiz olmalı. Ramazanda çok öbrm veremedik tabiki.
Bu arada da kahve ve çay içerseniz onları da menülere ekleyelim. Ona göre içtiğimiz suyı artırmamız lazım. Alkol için de geçerli tabi ama kullanan yok sanıyorum takımda.
ben cok duzenli icerdim umrede tovbe ettim
ust tarafimin heybetini onlara borcluyum
Kızlar Yeliz yeşilciyse bizde kırmızı ve beyaz mı olsak soğuk soğuk
kirmiziyi oda sicakliginda ic canim
beyazi soguk yada buzlu
Hiç zilliye başlamadım korkuyom beceremem diye
bu hafta bir milon yuzdeyle basliyom
gel beraber yapalim eksik kalmayalim bacim
Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve burada disari tek cikmak yasak. Dogal olarak yuruyus yapamiyorum. 1.64 boyum ve 74 kiloyum. Nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz sevinirim.
gelmene sevindim canim
hosgeldin
Tamam o zaman

Evliyim 1yildir. Yaklasik 4bucuk aydir yurtdisindayim. Suudi arabistan riyad da yasiyorm. Burada o kadar hareketsiz kaldim ki 4 5kilo almisimdir. Ben orantili kilo alip orantili veren biriyimdir. Ama sanki yas ilerledikce yapisti ustume kilolar. 18temmuzda turkiyeye donecegim su 60lari gormek istiyorum kiyafetlerimin icine giremeyecegim bu gidisle. Tatliyi cok severim sutlu tatlilari ozellikle ☺ bu aralar canim bisey istediginde meyve yahut su icmeye zorluyorum kendimi ☺
biz bu nedenle burdayiz
birbirimize destek oluyoruz
Sizler kac kilo verebildiniz peki?
56 verip 64 aldim
turumun nadide orneklerinden biriyim
Teşekkürler kendimi tanıtayım kısaca, 1 çocuk sahibiyim 2 yaşında bi oğlum var, çalışıyorum artık yap boz diyetlerden sıkılıp kararlı bi şekilde diyete başladım, hayatımda görmediğim kiloları gördüm 111,9 bakalım ne kadar vereceğim, Karatay yapıyorum bana uyuyor sürekli ara öğün yapınca aklım hep yemekte oluyor ve bozuyorum -_- şimdilik 2 öğün yapıyorum duraksamaya girince değiştirerek ilerlemeyi düşünüyorum
hosgeldin canim
bende iki ogun yiyyorum
nalanimizda karatayci
plasticwoman plasticwoman H Humyuk bizim takımı önceden incelediniz mi okuyabildiniz mi yazılanları
Bizi çok sevip ayy hemmen bu takıma girmem lazıım çok tatlılaar mı diyip geldiniz canlar
Nasıl seçtiniz
humyuk benim davaetlim
Doğum gününe gidiyorum sporu dönüşte yazarım artık görüşürüz kızlar
artik korkmuyom dogum gunune gitmelerden
Ben oneriyle geldim:rapci:
neymis kiz merak ettim

Arkadaslar bugun buraya geldigim ve yeni basladigim icin yediklerimi yazayim.
Biz sabah misafirlikten geldik misafirlikte bir dilim pudingli biskuvilie pasta ve bir bardak cay ictim.
Eve gelince kahvalti etmedim haliyle
Ikindi gibi aktivia cilekli yogurt yedim bir kucuk kutu
Aksam ise bir adet et bir adet tavuksis kebap yedim. Yanina bol salata ve 1ortaboy tursu
Birazdanda bir dilim kavun yerim.

Not:suan 1.5lt su ictim. Gece onu 2ye tamamlarim
bu menuyu gormemis olalim canim senin karar verdigin gun icin hatiralarda kalsin
sirf kh aksama kadar yenen

Ayrica bide bende tarti yok suan. Kaynanama gidincw tartilirim. Tahminimce 70lerin ortasindayim:oops:
fistigim sen duzenine gecene kadar burda motivasyonda kal
tanisir kaynasiriz
duzenine gectiginde tam gaz hedefe odaklaniriz
gerci sen kizlarin hevesine kapilip tr ye gitmeden duzelteceksin sporu munuyu suyu eminim ben
Zatn ayin 18ine kadar biraz dengesiz olabilir. Beni ondan sonra da sayabilirsiniz. Ne zmn giderim gun veremem ama gidince baslangic kilomu tam verebilirim.
sen yinede tartilabilecegin an tartikda giris kilonu kaydedelim
zaten kurallar geregi deneme suremiz var
Karbonatli su etkili mi peki? Denediniz mi hic icilebilir mi?
ben denedim
mideye hazma cok yardimci
ama su tadi vermiyor birazda fazla atarsan suyun tadi aciyor

Benim esim gece 2de cikiyor isten. Ve misafirlikler yada uyuma duzeni burada gec oluyor. Sabah 8 9 10 bazen ogle uyuyosun. Aksam yatayim sabah kalkayim gibi bi duzen ulke genelinde yok. Heryer gece 4e kadar acik. Marketler filan hep oyle. Bir tek resmi daireler turkiyedeki gibi calisiyor
Canım yatmadan 2,5 yada3 saat önce yemeyi bırakman lazım ..sen ayarlarsın artık

Arkadaslar bugun buraya geldigim ve yeni basladigim icin yediklerimi yazayim.
Biz sabah misafirlikten geldik misafirlikte bir dilim pudingli biskuvilie pasta ve bir bardak cay ictim.
Eve gelince kahvalti etmedim haliyle
Ikindi gibi aktivia cilekli yogurt yedim bir kucuk kutu
Aksam ise bir adet et bir adet tavuksis kebap yedim. Yanina bol salata ve 1ortaboy tursu
Birazdanda bir dilim kavun yerim.

Not:suan 1.5lt su ictim. Gece onu 2ye tamamlarim
Suyu artırmaya çalış istersen canım. Orası burdan da çok sıcaktır daha çok içersen süper olur. Menüne karışmıyorum ilk günden. Tartı kilonu brkliyoruz bi ara.
Ayrica bide bende tarti yok suan. Kaynanama gidincw tartilirim. Tahminimce 70lerin ortasindayim:oops:
İyimiş 70 ler ya güzel güzel.

Back
X