Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başlarda öyle oluyor da sonra vücut alışıyor eskisi kadar gidilmiyor tuvalete. Düzene oturtuyor kendisi. Ben 4 lt içiyorum günde.
Ay inanmıyorum nasıl içiyorsun yanında birde bunun çayı var ayranı var bu kadar iyi mi acaba birde insan kilosuna göre içmesi gerekir dimi
İnşallah tubalete gitme sıklığım azalır dışarı çıkmak sorun olur yoksa

Bende yazayım kilomu
Pazar günü 65
Cuma günü 63,5
Fark 1,5 kg
Regl 3. Günü birde
Beni siz haftaya görün inşallah daha iyi kilo vereceğim demiyorum ama alışkanlıklarımdan vazgeçeceğim bol su içeceğim ve spor yapmaya çalışacağım evde ne yapabilirim çocuklar pek bırakmıyor ki yere yatayım mekik gibi bişey çekerim diyorum hop üstümdeler

Ay inanmıyorum nasıl içiyorsun yanında birde bunun çayı var ayranı var bu kadar iyi mi acaba birde insan kilosuna göre içmesi gerekir dimi
İnşallah tubalete gitme sıklığım azalır dışarı çıkmak sorun olur yoksa
Zaten içtiğin her çay için ekstra su içmen lazım. 1 lt kadar da çay içiyorum artı rezenesi falan da var benim şimdi düşündüm de hakketten abartıyorum galiba :D ama alışana kadar çok zorlandım şimdi de canım istiyor.

Bende yazayım kilomu
Pazar günü 65
Cuma günü 63,5
Fark 1,5 kg
Regl 3. Günü birde
Beni siz haftaya görün inşallah daha iyi kilo vereceğim demiyorum ama alışkanlıklarımdan vazgeçeceğim bol su içeceğim ve spor yapmaya çalışacağım evde ne yapabilirim çocuklar pek bırakmıyor ki yere yatayım mekik gibi bişey çekerim diyorum hop üstümdeler
Oooo süper vermişsin tebrik ederim :9:
Leslie ile başlayabilirsin evde. Youtube da squatgirl diye bi kanal var onunla yapabilirsin. Zumba yapabilirsin. Çocukların da seninle hoplar zıplar beraber eğlenirsiniz :spor:

Ben yeni başladım sayılır bu diyete hayatımda hep 54 , 55 kg lardaydım hamilelik dışı gebeliklerde ikisinde de 18 er kilo almıştım çoğunu verdim 60 lara düşmüştüm ama yaz tatili o herşey dahil otel var ya beni mahvetti tam 5 kilo aldım. Ekte resimde bakın allah aşkına kim suçlu :dondurma: resimdeki göbekli de eşim o da başladı benimle birlikte spora da yazıldı :halay:

Eklentiler

• C3D7392B-E199-4E2A-BA30-9AE7DED601B2.webp
    C3D7392B-E199-4E2A-BA30-9AE7DED601B2.webp
    99,6 KB · Görüntüleme: 24
  • B8F72B91-8827-4B7B-BC3D-C88D5D320502.webp
    B8F72B91-8827-4B7B-BC3D-C88D5D320502.webp
    107,8 KB · Görüntüleme: 29
Sabah 09
2 yumurtalı köy peynirli omlet
1 haşlanmış yumurta
Nescafe sütlü
2 dilim tahıllı tost ekmeği

12:30 meyve salatası yarım kase (portakal,mandalina,elma)

15:30
Tel şehriye çorbası (lapaydı makarna gibi)
Yarım kase pilavla karışık kıymalı yemek
Turşu
Avuç içi kadar beyaz ekmek

17:00 bir bardak ayran
19:30 3,4 ceviz 1 domates
22:00 biraz fıstık ve yeşil çay

2 lt su
Yürüyüş
Tel şehriye çorbası çok uygun olmamış ayrıca yanında ekmekte yemişsin. Beyaz ekmeği hiç yememelisin. Bir de akşam yediğin fıstıklar olmamış.
Kilo bildirimi
Geçen cuma 98.600
Bugün 97.700
Gayet güzel bir sonuç canım tebrikler :KK9::KK9:
Kilo bildirimi
Geçen cuma 57.4
Bu cuma 56.2
Fark 1.2
Valla şuan çok şaşkınım kilo mu verdim yoksa wc kaynaklı mi diye ama yinede hamdolsun tartı da tekrar bu kilomu görmek güzel.
Birkaç kaçamak gibi görünen şeyler vardı kaptan menülerimde ama gerçekten çok dikkat ettim bu hafta hiç ekmek yemedim mesela ve yürüyüş yaptım hep.keske imkan olsada hep yürüsem ama olmuyor. Bu hafta kayinvalidem vardı.bide bu hafta sonu hiç kaçamak yapmadım sanırım onun da etkisi var.ama şimdiki hafta bilmiyorum ne olur.
Tabii ki kaçamak yapmamanın çok faydası var. Terazi gibi düşün vücudu. Yediğin kadar harcamazsan +, yediğinden fazla harcarsan - oluyor. Senin menüler genelde dengeliydi. Kaçamaksız olunca da çok güzel bir rakam çıkmış ortaya

Başlarda öyle oluyor da sonra vücut alışıyor eskisi kadar gidilmiyor tuvalete. Düzene oturtuyor kendisi. Ben 4 lt içiyorum günde.
Sen de çok içiyormuşsun canım fazlasının kalbe zararı var. Dikkat etmek lazım.
Kılo bildirim.
Geçen cuma : 87
Bugün : 85.9
Maşallah canım çok güzel bir sonuç :KK9::KK9::nazar:
Gunaydin herkese
LAydLiNe LAydLiNe canim kilom sabit 71.300 uzgunum yedigim turşular sonu bu oldu yoksa hafta ici bi ara tarti ibresi oynamisti ;(( sporda yok soz haftaya daha iyi sonucla gelecem ...
Bu haftalik beni maruz gör olur mu :KK36:
Haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden :sinirli:
Günaydın kızlar
Geçen hafta :75.8
Bu hafta :75.8
Üzgünüm kızlar metabolizma yine tekliyor
Regl e de az kaldı :KK43:
Canımm hafta içi hiç uğramıyorsun ki görmüyoruz hiç menülerini.
çok önemli bir dezavantajımız var bizim... yaş 40 ı geçti... ben 44ü bitirdim :mad:
sadece spor ve diyet yetmiyor..ikisini birden yapmak lazım.. vakit ayırmak zor
Maşallah 41 kere yaaaaaaaa ben daha yarın 37 olacağım :KK70::KK70::KK70:
Ben bugün hasta uyandım doktora gittim ancak yazabiliyorum
Kilom: 54.5
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur.
Bende yazayım kilomu
Pazar günü 65
Cuma günü 63,5
Fark 1,5 kg
Regl 3. Günü birde
Maşallah bence çok güzel bir sonuç. Demek ki beslenme düzene girince güzel sonuçlar alınıyor. Evde spordan çok ne var çocuklarla hopla zıpla. Bir arkadaşım trombolin almıştı hem eğleniyorlardı ailecek hem de spor oluyordu.

Ben yeni başladım sayılır bu diyete hayatımda hep 54 , 55 kg lardaydım hamilelik dışı gebeliklerde ikisinde de 18 er kilo almıştım çoğunu verdim 60 lara düşmüştüm ama yaz tatili o herşey dahil otel var ya beni mahvetti tam 5 kilo aldım. Ekte resimde bakın allah aşkına kim suçlu :dondurma: resimdeki göbekli de eşim o da başladı benimle birlikte spora da yazıldı :halay:
Yememek elde değil :)

Gelelim bildirimime bu hafta regl olmama rağmen çok şükür tartıda az da olsa bir eksi gördüm :KK71::KK71:

Demek ki regl olmasam daha iyi bir sonuç görecektim. O yüzden regli çok suçlamamak lazım çünkü ben iki regl dönemimde de kilo verdim hatırlarsanız.

Geçen hafta: 65.3

Bu hafta: 64.7

Fark: 0.6

Uğramaya çalışıyorum canım da Bu hafta biraz doktor işlerimiz oldu , her hafta daha iyi olacağına inanıyorum ama... bu hafta spor da yapamadım ben galiba spor yapmadan veremiyorum önümüzdeki hafta daha çok hareket etmeliyim

Sen de çok içiyormuşsun canım fazlasının kalbe zararı var. Dikkat etmek lazım.

Maşallah canım çok güzel bir sonuç :KK9::KK9::nazar:

Haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden :sinirli:

Maşallah 41 kere yaaaaaaaa ben daha yarın 37 olacağım :KK70::KK70::KK70:

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur.
Maşallah bence çok güzel bir sonuç. Demek ki beslenme düzene girince güzel sonuçlar alınıyor. Evde spordan çok ne var çocuklarla hopla zıpla. Bir arkadaşım trombolin almıştı hem eğleniyorlardı ailecek hem de spor oluyordu.
Soz naif kelebeğim :KK36:

Uğramaya çalışıyorum canım da Bu hafta biraz doktor işlerimiz oldu , her hafta daha iyi olacağına inanıyorum ama... bu hafta spor da yapamadım ben galiba spor yapmadan veremiyorum önümüzdeki hafta daha çok hareket etmeliyim
Bende sporsuz kilo veremiyorum bide spor yapinca iştah kontrolum daha iyi oluyor... spor istahimi kontrol ediyor...

Geçmiş olsun canım. Hiç olmazsa menü yaz mutlaka her gün görelim ne yiyorsun ne içiyorsun. Harekette şart tabii ki hareket etmeyince olmuyor.
Ayy osmaniye buz gibi burasi soğuksa diger iller nasildir :confused:
Burası da soğuk ama dayanılmayacak gibi değil. Kar yağdı gece ama tutmadı tutsa çocuklar bekliyordu kardan adam için yazık hevesleri kursaklarında kaldı. Yağan kar da eridi :işsiz:

Back
X