13 yaş ve 1 çocuk

Ben vicdansız değilim ailem belki sırt dönücekti nasıl aynı değil ben orta yolu bulsun istedim o yapmadı hoş iyi oldu.

Israrla cocugu bastirmaya calisan bir üvey anne ve israrla cocugu tahtlara cikarmaya calisan bir baba :) ortayi bulamazsiniz ... ayrilin :)

ne gerek var bu kadar yükün altına girmeye.adam belliki dengeyi kuramayacak sizde çocuğa tahammül edemeyeceksiniz.hem siz hem çocuk için kötü olacak.kimse vazgeçilmez değildir.yol yakınken dönün kendinizi yakmayın.evlendikten sonra sizi elde etmiş olacağı için daha bile kötüye gider.

Üvey anne ne olsa olsa ablası olurdum bastırmaya çalışmak ne ?
Cocugun babasiyla evlenirsen üvey annesi oluyorsun. Sen ne kadar kabul etmesende bu böyle. Evet senin aksiliklerde ne hikmetsw haftasonlari cikiyor? Ayrica adam neden cocugum mu ben mi dersen cocugumu secerim deme ihtiyaci duymus ki? Demekki sendede birseyler :)

Çocuğa düşkünlükle boşanmanın ne alakası var? Gerçekten bazı yorumları hayretler içinde okuyorum.
Canınız mı sıkılıyor ? Alakası var demedim. Çocuğa düşkün baba evlilikle ilgili daha çok çabalar? Çocuğa rağmen bir evlilik neden bitmiş diye sordum. Bu sebep yarın konu sahibini de etkileyebilir. Neyse ya alıntılamayın lütfen. Cevapta vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…