- Konu Sahibi knowyourself
-
merhaba kızlar.
sabah 95.2 çıktım.her gün insanın kilosu değişik. haftada 1 tartılıyım diyorum. sabah yine tartı üstündeyim. bende ya hep ya hiç. ya hiç tartılmıyorum ya her gün.
sabah 1 dilim kızarmış ekmek eski kaşar azıcık. haşlanmış yumurta sarısı.
1 bisküvi
3 hınnap
azıcık ketçaplı makarna
kaşarlı tost, patlıcan kızartma
orta şekerli kahve yanında iki parça çikolata
akşam:süt yulaf ezmesi
bundan sonra pazartesi tartılayım diyorum. bakalım dayanabilirsem.
sağol canım. her şeyden az az yiyip haftada 3 gün pilates yapıyorum diye özetleyebilirim. nefsimle boğuşuyorum diye de özetleyebilirim. kalori sayıyorum da olabilir. böyle bir şeyler canım. çok şükür. şimdilik istediğim gibi. ayda 2 -3 kiloya sabitlendi şimdilik. senin de günlüğün var mı dur bi bakayım. sen kaç kilo verdin?aslinda moralini bozmasina izin vermiyorsan her gun tartilmak iyidir bence. cunku kontrol altinda kalmani saglar. tartilmadigimiz zamanlar genelde cok yedigimiz, sagliksiz beslendigimiz ve sonucu gormek istemedigimiz zamanlar oluyor. bu arada basarini tebrik ederim :) masallah. spor falan yapiyor musun, neler yapiyorsun?
Bunun tek ilacı spor biliyor musun? Yemek yiyince mutlu olduğunu sanıyorsun, kısa süreli bir mutluluk, o salgılanan hormon bunu hissettiriyor sana. Ama emin ol her gün ciddi bir şekilde cardio yaparsan, o yemekten aldığın zevkin 10 katını alıcaksın, acilen vucudundaki bu hormonu harekete geçir canım99 olmuşum depresyon bende kötü etki bırakıyor verdiklerimi geriye almaya başladım durdurmak benim elimde biliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum yine 3 rakamlı kilolara cıkmama ramak kalmıs üzgünüm iştahın benim mutsuzluğuma iyi gelecegini sanıyor galiba beynim
ay canım benim ya bırakma kendini. azar azar ye hareket etmeye çalış ev içinde bile olsa. vermesende almazsın. kızın var senin de önünde örnek sensin. Allah yardımcın olsun canım.99 olmuşum depresyon bende kötü etki bırakıyor verdiklerimi geriye almaya başladım durdurmak benim elimde biliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum yine 3 rakamlı kilolara cıkmama ramak kalmıs üzgünüm iştahın benim mutsuzluğuma iyi gelecegini sanıyor galiba beynim
sağol canım. her şeyden az az yiyip haftada 3 gün pilates yapıyorum diye özetleyebilirim. nefsimle boğuşuyorum diye de özetleyebilirim. kalori sayıyorum da olabilir. böyle bir şeyler canım. çok şükür. şimdilik istediğim gibi. ayda 2 -3 kiloya sabitlendi şimdilik. senin de günlüğün var mı dur bi bakayım. sen kaç kilo verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?