- Konu Sahibi knowyourself
-
hadi İnşallah canımaaay 94 u gormussun çok sevindim tebrik ederim darisi basimaa basimaa
Sağol canım senin de kızına Allah zihin açıklığı versin.Allah yollarını açık etsin.gunaydın kızlar okullar basladı herkese hayırlı bir
ögrenim ve ögretim yılı dılıyorum
evet evet ölç bak kesin bacaklarında kalçanda incelme olmuştur fazlasıyla. 4 kilo çooooook güzel. Maşşallah.maşallah canım çok güzel gidiyosun inan kendim veriyo gibi seviniyorum ..merdiven çıkmak gerçekten çok etkili bende kızımı okula götürüp getiriyorum evim 4. kat in cık in cık diyete çoook dikkat etmedigim halde 2 haftada 4 kilo gitti bile çok mutuyum çokkk
supersin canim yasin kac çok güzel vermissin neler yaptinanlatsanaUmmuHurt: 36954508 .!.:Tebrikler canım, maşallah. Ben de 93.1 gördüm tartıda dün, çok mutluyum. Bu sefer başarıcaz Allah'ın yardımıyla! 4 ay önce 120 kiloydum, beni de görenlerin ağzı açık kalıyor : )
aman çok güzel canım ya. çok sevindim. sırtımızda taşıyormuşuz da haberimiz yok. ben senin günlüğe baktım bi ara sen nereye yazıyorsun artık. bulamadım.Tebrikler canım, maşallah. Ben de 93.1 gördüm tartıda dün, çok mutluyum. Bu sefer başarıcaz Allah'ın yardımıyla! 4 ay önce 120 kiloydum, beni de görenlerin ağzı açık kalıyor : )
supersin canim yasin kac çok güzel vermissin neler yaptinanlatsana
aman çok güzel canım ya. çok sevindim. sırtımızda taşıyormuşuz da haberimiz yok. ben senin günlüğe baktım bi ara sen nereye yazıyorsun artık. bulamadım.
plates çok inceltiyor gerçekten bacakların iç kısmı mesela. boyun. kolaltı gibi hiç akla gelmeyen yerlerde bile faydasını gözümle görüyorum. gıdım bile toparlandı. ama diyorsan ki zayıflatıyor mu hayır. ben geçen ay başladım 2.5 kilo verdim. kalori hesabı yaparak o da. ama inceltiyor. şekle sokuyor farkedilir derecede 1 ayda bile. benim geçen ayki incelmem toplam 18 cm olmuştu.PLATES İŞE YARIYORMU KIZLAR BENDE 70 KİLOYUM HEDEFİM 55 DOĞUMDAN KALMA KİLOLAR..BU ARADA TEBRİK EDERİM CANNIMM
ah ah o dizler beller. öteki tarafta şikayetçi olurlarsa hesap veremeyeceğiz. Allah'ım affet.evet hamallik yapiyoz dizlerimize yazik yahu
sporu aliskanlik haline getirmek lazim. snra zaten vücut istiyor eksiklik hissediyorsunuz bugun yeğeninin doğum günü aksami yemeden yada çok az yiyerek gecirebilirsem Aferin bana hadi kolay gelsin arkadaslar
ay çok güldüm kendi kendime okulda beni düşün sırtımda bi koyun ders anlatıyorum.Tabi canım ya, düşün neredeyse 1 koyun taşıyormuşum hep sırtımda. Hiç akıl karı bir iş mi?!
Günlük yazmıyorum, Leslie grubumuz var, düzenli spor yapan kızlar hepsi.. Öyle günlük yaptığımız sporlara ilgili paylaşımlar yapıyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-havada-yürüyüş.720437/page-184#post-36954980
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?