- Konu Sahibi knowyourself
-
gecmiş olsun canım bende gribim yatıyorum uyukluyorum fenayım iyi olunca gelicemsabah.95.4 çıktım. dün az yemiştim. kalori olarak 900.benim için çok az bir miktar. bugün hastayım biraz. yine antibiyotik yazdı doktor. bugün fazla yemeği düşünüyorum.1600 kalorilik ayarladım. sabah 1 dilim kızarmış ekmek. kk peynir. 1 yumurta. şekersiz çay.
şekersiz kahve. 1 elma ve kuru cranberries yedim şimdilik.
öğlen ekmek arası bir şey yicez. ayranla. arada şeftali.
akşam zeytinyağlı taze fasulye var salatayla yerim ve 1 dilim ekmek. 1 porsiyon da sütlaç yicem bugün. böyle. akşam iyi olursam pilatese gidicem.
aman salgın varmış.herkes hasta. geçmiş olsun. c vitamini alıyorum sen de al toparlıyor. diet insanı halsiz bırakıyor kim ne derse dersin.kilo vermek bedendeki bir yıkımdır demişti doktorun biri tv de.kendine iyi bak.gecmiş olsun canım bende gribim yatıyorum uyukluyorum fenayım iyi olunca gelicem
Hamdolsun canım. Allah sağlıkla afiyetle hepimize nasip etsin İnşallah.Masallah canim 95i gormussun, yola devaaam. 85i 75i de gorursun insallah.
canım daha az gittim ben, daha haftada üç gün. hasta olunca gidemedim filan. daha anlamadım bir şey. yaparken kan ter içinde kalıyorum ve hala ertesi günü et kesiği oluyorum. kalbin atışını arttırmıyor. durduğun yerde hareket yapıyorsun hatta hoca yavaş diye bile uyardı beni.Pilatesten ne gibi sonuclar aldin? Ben de zaman bulursam cok yapmak istiyorum.
Süpermiş canım, hocayla çalışmak daha iyi olur tabi yaevet canım karın ve bacak gibi yerler iyi çalışıyor. geçen hoca bir hareketi yaparken tavana doğru bakmaya çalışın boynunuz da çalışsın dedi. düşün boyun bile çalışıyor.
tabii tabii. daha disiplinli oluyor. ben evde yapsam yarıda bırakırım. biliyorum kendimi. sonra hoca zorlandığın hareketlerin daha kolayı tarafını söylüyor. mesela herkes bacağını düz açıyorsa benim dizim ağrıdığı için siz biraz kırın diyor. belime de iyi gelmeye başladı yavaş yavaş. gayret bizden şifa Allah'tan. öneririm nemesiscim.Süpermiş canım, hocayla çalışmak daha iyi olur tabi ya
Pilates kaslara çok iyi geliyormuş canım evet, Allah şifa versin. bir araştırayım ya, özel spor salonu yok burada ama belediyenin bir yeri var, acaba orada neler var bir bakayım. Çünkü önemli olan zaten hareketleri doğru yapmak.tabii tabii. daha disiplinli oluyor. ben evde yapsam yarıda bırakırım. biliyorum kendimi. sonra hoca zorlandığın hareketlerin daha kolayı tarafını söylüyor. mesela herkes bacağını düz açıyorsa benim dizim ağrıdığı için siz biraz kırın diyor. belime de iyi gelmeye başladı yavaş yavaş. gayret bizden şifa Allah'tan. öneririm nemesiscim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?