- Konu Sahibi knowyourself
-
kızımla paylaştık bir kutuyu. ona da ayırdım. yalnız 3 adet pringles nasıl durdurdum kendimi bilmiyorum. yağlı baharatlı nasıl lezzetli geldi anlatamam. ama bir daha alsaydım pişman olacaktım. hiç yemesem gene pişman olacaktım belki iki gün sonra oturup 1 kutu yiyecek, rejimime dönemeyecektim. kendimi alkışlıyorumayrıca patlamış mısır öğün olarak öneriliyor rahatca yeseydin:)
600 kalori kaç dakika yürüyüş oluyo canım merak ettim.Günaydın canlar kızarmış ekmek Menemen labne klasik Bi kahvaltı yaptım kızım bandda yürüyor evi toparlıyorum bende yürümek istiyorum 600 kalori gösterene kadar yürürsem yazıcam
+90 grubuna bi bakayım sonra. kulüp sayfası çok geniş. bazen konudan uzaklaşıp bambaşka yerlere dalıyom.sık sık uğra beklerizMashaAllah kizlar guzel gidiyorsunuz
Ben pek gunlugume ugrayamiyorum, +90 grubundayim. Ama sizleri de gormeden olmuyor.
Yaklaşık olarak 95 100 dk kadar canım 600 kalori ediyorsabah 96 tartıldım anacım.1 kaşrlı sucuklu yağsız tost yidim şekersiz çay içtim.
şekersiz kahve.
1 incir.
öğlen misafir var mercimekli köfteden yerim diyorum kendi kendime.başkalarından yemem.
Canim senin de kosu bandin var yanilmiyorsam, evime gidiyim bu ay sonunda insallah ayarlicam islerimi, haftada 3-4 gun kosu bandinda yurumek kosmak istiyorum. Seninle program bile yapabiliriz.Yaklaşık olarak 95 100 dk kadar canım 600 kalori ediyor
yaparsanız bende size katılırım kızlarCanim senin de kosu bandin var yanilmiyorsam, evime gidiyim bu ay sonunda insallah ayarlicam islerimi, haftada 3-4 gun kosu bandinda yurumek kosmak istiyorum. Seninle program bile yapabiliriz.
soğan kürünü eskiden 2 -3 günlüğüne ben de denemiştim. rahmi temizliyormuş aynı zamanda.tadı kötü değildi.kaç gün yapıcaksın canım?he birde dunden beri soğan kürüne başladım bugun ikinci gunum unutmazsam bu karışıklıkta devam edicem ..
Canım düzensizleşti iyice mens dönemlerim düzenlediğini duydum 15 gun yapıcam unutmaz bırakmazsamsoğan kürünü eskiden 2 -3 günlüğüne ben de denemiştim. rahmi temizliyormuş aynı zamanda.tadı kötü değildi.kaç gün yapıcaksın canım?
Bu siteye bu nickle üyeyim ben tevekkül diye :) güzel ve mantıklı bir site canımöğlen akşam sarma yedim. öğlen salata ile, akşam yoğurt ile.diyet arkadaşım diye bir kalori hesaplama sitesi buldum buradan biri önermiş ama unuttum şimdi kim. bugünkü yediklerim 1500 kalori. yaktıklarımda 300 kalori. yani 1200 kalori almışım. bu da bugün kendi yağlarımdan 700-800 kalori yaktığımı gösteriyor. bu da 9-10 günde 1 kilo veririm demek. çok iyi bir hesaplama taktiği herşey matematiksel . çok hoşuma gitti. siz de ziyaret edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?