135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

bu arada ben ne fark ettim. benim ayak numaram küçüldü galiba. ben gençken yani lisede filan 38 giyiyordum. çok iyi hatırlıyorum. sonra üniversitede filan kilo arttıkça 39. çalışırken 40.hamileliğimde 41 giydim. sonra 40a düştüm 3 sene önce. şimdi galiba 39a geriliyorum. yürürken lap lap ayağımdan çıkıyor ayakkabım.

evet bende 23 kilodan sonra ıkı beden birden kuculdu ayak numarası dogru bi saptama canım

95.3 çıktım bugün.
sabah yumurta 3 dilim sucuk 2 çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı bal 2 ceviz 1 dilim ekmek 2 şekersiz çay.1 şekersiz kahve.
denize gittik.
öğlen:3 köfte 1 dilim ekmek 1 kase semizotlu yoğurt.
öğleden sonra bir yere davetliyim. bir şeyler yerim orada az.
akşam çorba var. davette yemezsem köfte de yerim.

95.2 çıktım. dahası regl oldum. demek daha azım.
sabah: 1 haşlanmış yumurta,2 dilim sucuk. 2çay kaşığı kiraz reçeli. 1 dilim ekmek. şekersiz çay.
öğle yarım tost.
karpuz, peynir .
saat 4 bamya, pilav, Arnavut ciğeri.
akşam pilatesden önce 3 top dondurma yicem.
akşam pilates

sabah tartılmadım. unuttum. misafirim vardı.
sabah yumurta sucuk kk peynir 1 dilim ekmek 3 çay kaşığı reçel 2 ceviz.
şekersiz kahve.
sütlü neskafe
öğle 3 mücver( kızartma),4 köfte 2 dilim ekmek ayran 4 acı biber turşusu.
kabak çekirdeği
şekersiz kahve.
4 top dondurma meyveli.
bu kadar yemeğe akşam yemeği yok tabii ki. meyve bile.
yalnız bugün yürüdüm çok değil ama merdiven indim çıktım terletti harcamışımdır birazını.

sabah tartı 95.5 gösterdi.
kahvaltı 1 dilim ekmek. kk peynir. şekersiz çay. 1 ceviz. 1 çay kaşığı bal.
4-5 üzüm.
şekersiz çay kahve.
öğle tavada et ve salata var 1 dilim ekmekle yerim.
akşama da aynısını akşamda yerim. pilatesim var akşam.
3-4 gündür suyu 2 litreye tamamlayamıyordum. bugün yapıcam İnşallah.

sabah tartı 95.5. misafir var evde. sabah 1 dilim yumurtalı ekmek kk peynir.2 zeytin.
haşlanmış mısır.
şekersiz çay, kahve.
zeytinyağlı fasulye 1 dilim ekmek.
akşam dışardayız et salata yicem. belki bi de dondurma.:)
reglim devam ediyor. pazartesi okul başlıyor. bakalım pazartesi sabah hedeflediğim gibi 94leri görebilecek miyim. ay İnşallah.

İnşallah görürsün 94-ü regl sonunda. Zaten regl bitince 1-2 kilo farkediyor, ödem atıyoruz.
evet evet umudum o. birkaç gündür fazla yiyorum. kalori hesabı 1800 lerde.ama dediğim gibi misafir var evde yatılı. rejimdeyim öhöm öhöm diyecek halim yok. çarşambadan sonra tekrar eski düzene dönerim. okulda başlıyor. hadi İnşallah.

sabah köy kahvaltısı sunan bir yere gittik. yarım bazlama peynir zeytin reçel yedim. tam ölçü veremiyorum az yemeye çalıştım. tereyağı yumurta bal filan yemedim. genede ağır bir kahvaltıydı. ekmek yemem günboyu. denge kurmaya çalışacağım.

dün öğle yemeği yemedim sabah kahvaltısı hem geç saatte hem de ağır olmuştu.
dondurma yedim. akşamda tavuk ve kızartma vardı. ekmek yemedim ama kızartmanın ödem tuttuğunu atladım. bugün 96.1 ile uyandım. nasıl moralim bozuldu. sanki bir ayı çöpe attım.
yapıcak bir şey yok. devam edicez bunun ödem olduğunu düşünücez. kendime ufak bir ceza da vericem. cumaya kadar tartılmayacağım. hergün tartılan biri olarak bakalım nasıl dayanıcam.
sabah 1 dilim ekmek kk peynir çay.
öğlen 3 yaprak sarma ağzıma attım ve sinemaya gittik. limonlu maden suyu ve patlamış mısır yedim .çıkışta dondurma 3 top.
akşam dolma sarma yoğurt.1 dilim ekmek. suyu tamamlayamadım galiba. 1.5 litre filan oldu. çarşamba misafirim gidiyor. ha gayret kızım ha gayret.

sabah 1 dilim ekmek kk peynir.
1 parça çikolata şekersiz kahve.7-8 mor üzüm
öğle 1 dilim ekmek patlıcan oturtma. 1 kaşık yoğurt.
akşamı yoğurt ekmek yapıcam.
pazarda yürüdüm.okula başladık malum.dün pilatesden sonra her yanım ağrıyor.

sabah 1 dilim ekmek,1 yumurta sarısı, kk peynir,çay
öğle mantı
orta şeker kahve
şimdilik bu kadar. keyfim pek yok bu ara. akşam pilates var. barbunya yaptım ondan yerim akşam salatayla.

dün pilatesde bir harekette zorladım belimi şimdi de ağrıyor hem de çok. ilaç içtim bana mısın demedi. yine iğne olucam herhalde. sabah 1 dilim ekmek, kk peynir. bir yumurta sarısı.
ara 2 galeta.
öğle barbunya marul salata 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…