Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14,000 TL borcum var sskdan çıkış aldım,İşten ayrıldım kartları çeviremiyorum.Kredi kullanamıyorum sskam yok.Ev benim adıma ama ailemin onunda üzerine kredi varYok mu bi çıkış noktası Rabbim.
Önce geçici de olsa bir iş bulmanız gerek.3 e 5 e bakmadan.sonra bankaya gidip durumunuzun olmadığını ve borcu yeniden yapılandırmak istediğinizi soylemelisiniz.14,000 TL borcum var sskdan çıkış aldım,İşten ayrıldım kartları çeviremiyorum.Kredi kullanamıyorum sskam yok.Ev benim adıma ama ailemin onunda üzerine kredi varYok mu bi çıkış noktası Rabbim.
kartların faizin altına düştümBorç nasıl oldu, ne borcu?
sen kredi çekemezsen ben çekerim dedi ama tam anlamıyla güvenemiyorum.Çekemiyorum diyebilirnişanlından borç iste durumu varsa. biran önce işe girmeye bakacaksın. nasıl yardım edilir başka bilmiyorum.
bu borç 5 yılın borcu,ondan al ona yatır çeviriyodum.Sonra borçları farklı kartlara bölünce patlak verdi.Şimdide işten ayrıldım gibi çıkış aldım ama.SSKam olmadan kredi kullanamıyorum.Ödicek gelirim var bi kaç ay sadeceÖnce geçici de olsa bir iş bulmanız gerek.3 e 5 e bakmadan.sonra bankaya gidip durumunuzun olmadığını ve borcu yeniden yapılandırmak istediğinizi soylemelisiniz.
Bu 14 bin borç nasıl oldu?
İşsizlik maaşı alıyor musunuz?bu borç 5 yılın borcu,ondan al ona yatır çeviriyodum.Sonra borçları farklı kartlara bölünce patlak verdi.Şimdide işten ayrıldım gibi çıkış aldım ama.SSKam olmadan kredi kullanamıyorum.Ödicek gelirim var bi kaç ay sadece![]()
14,000 TL borcum var sskdan çıkış aldım,İşten ayrıldım kartları çeviremiyorum.Kredi kullanamıyorum sskam yok.Ev benim adıma ama ailemin onunda üzerine kredi varYok mu bi çıkış noktası Rabbim.
3-4 kart olunca insanın elinde patlıyo işte böyle. Ne borcu olduğunu hala söylememişsin. Ödemezsen evine haciz gelir satışa çıkarılır.bu borç 5 yılın borcu,ondan al ona yatır çeviriyodum.Sonra borçları farklı kartlara bölünce patlak verdi.Şimdide işten ayrıldım gibi çıkış aldım ama.SSKam olmadan kredi kullanamıyorum.Ödicek gelirim var bi kaç ay sadece![]()