• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14.000 TL Kart Borcum var..Nişanlıyım yardım lütfen...

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
14,000 TL borcum var sskdan çıkış aldım,İşten ayrıldım kartları çeviremiyorum.Kredi kullanamıyorum sskam yok.Ev benim adıma ama ailemin onunda üzerine kredi var :( Yok mu bi çıkış noktası Rabbim.

14,000 TL borcum var sskdan çıkış aldım,İşten ayrıldım kartları çeviremiyorum.Kredi kullanamıyorum sskam yok.Ev benim adıma ama ailemin onunda üzerine kredi var :KK43: Yok mu bi çıkış noktası Rabbim.

En kisa zamanda is bulmaktan baska bir secenek yok gibi o zaman,odeyemezsen icralik olursun icra korlar eve ev senin adina ise,evin uzerine kredi olmasi fark etmez .

14,000 TL borcum var sskdan çıkış aldım,İşten ayrıldım kartları çeviremiyorum.Kredi kullanamıyorum sskam yok.Ev benim adıma ama ailemin onunda üzerine kredi var :KK43: Yok mu bi çıkış noktası Rabbim.
Önce geçici de olsa bir iş bulmanız gerek.3 e 5 e bakmadan.sonra bankaya gidip durumunuzun olmadığını ve borcu yeniden yapılandırmak istediğinizi soylemelisiniz.
Bu 14 bin borç nasıl oldu?

nişanlından borç iste durumu varsa. biran önce işe girmeye bakacaksın.satabileceğin bir şeyler varsa internetten sat. nasıl yardım edilir başka bilmiyorum.

Önce geçici de olsa bir iş bulmanız gerek.3 e 5 e bakmadan.sonra bankaya gidip durumunuzun olmadığını ve borcu yeniden yapılandırmak istediğinizi soylemelisiniz.
Bu 14 bin borç nasıl oldu?
bu borç 5 yılın borcu,ondan al ona yatır çeviriyodum.Sonra borçları farklı kartlara bölünce patlak verdi.Şimdide işten ayrıldım gibi çıkış aldım ama.SSKam olmadan kredi kullanamıyorum.Ödicek gelirim var bi kaç ay sadece :(

bu borç 5 yılın borcu,ondan al ona yatır çeviriyodum.Sonra borçları farklı kartlara bölünce patlak verdi.Şimdide işten ayrıldım gibi çıkış aldım ama.SSKam olmadan kredi kullanamıyorum.Ödicek gelirim var bi kaç ay sadece :KK43:
İşsizlik maaşı alıyor musunuz?
Aile fertlerinden emekli olan yok mu üstüne kredi cekebileceginiz? En azından kartları kapatır, tek yere borclanirsiniz..satıp nakde cevirebileceginiz şeyler varsa satmayı da düşünebilirsiniz. İş bulana kadar borcu biraz daha hafifletmek adına. ..

İş bulmanız lazım ya da ailenizden yardım isteyin. . Ondan al ona yatırla aslında en büyük hatayı yapmışsınız. Ve nişanlı olmanızla borcunuzun ne alakası var anlamadım .

bu borç 5 yılın borcu,ondan al ona yatır çeviriyodum.Sonra borçları farklı kartlara bölünce patlak verdi.Şimdide işten ayrıldım gibi çıkış aldım ama.SSKam olmadan kredi kullanamıyorum.Ödicek gelirim var bi kaç ay sadece :KK43:
3-4 kart olunca insanın elinde patlıyo işte böyle. Ne borcu olduğunu hala söylememişsin. Ödemezsen evine haciz gelir satışa çıkarılır.

İş bulmaktan başka çareniz yok. Seçmeyin önünüze gelen ilk işe girin. Hiç olmazsa nisanlınızdan borç isteyin.

Back
X