• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14.000 TL Kart Borcum var..Nişanlıyım yardım lütfen...

kıyafetlerini/aksesurlarını falan ikinci el sitelerinde satabilirsin. ev temizliği dahi olsa gidip calısman lazım. nişanlınla durumuda mutlaka konus gerekirse yardım edebilir. Allah yardımcın olsun
İlk etapta yardım edicem dedi ama güvenmiyorum memur ama çok cimri

3-4 kart olunca insanın elinde patlıyo işte böyle. Ne borcu olduğunu hala söylememişsin. Ödemezsen evine haciz gelir satışa çıkarılır.
Yılların borcu iş yaptım paranın bir kısmını batırdım bi kısmınıda ödeyemedim faizin altına girdim.kartların limiti çarçur oldu arada

İş bulmanız lazım ya da ailenizden yardım isteyin. . Ondan al ona yatırla aslında en büyük hatayı yapmışsınız. Ve nişanlı olmanızla borcunuzun ne alakası var anlamadım .
Çok büyük hata yaptım.kimseye iyilik yaramazmış.nişanlıyım evlenicem inşAllah..nişanlım çalışıp ödememe müsaade etti ama başıma kalkar diye düşünüyorum

Guvenemediginiz adamla evlilik yapmanız kart borcunuzdan daha kötü bir durum farkında mısınız ?
Cimri demissiniz.
Doğuda yaşıyorum böyle şeyler erkek evi tarafından ayıp karşılanır ve o kızla evlenilmez nişanlım çalışıp ödememi kabul etti ailesinin haberi yok daha önce bu yüzden sözüm başlamadan bitti

Ne alaka yahu daha henüz niaşnlılar ve eve evliliğe yapılmamış bi borcu adam şu aşamada ödememek isteyebilir tabiki. Tabi cimriliği sadece bununla sınırlıysa cokta ayıplamıyorum.
Ailenizden biri üstüne kredi cekiceksiniz ama önce iş bulmanız şart başkada elde avucta ne varsa satmaktan baska care yok kapıya gelmelerinden iyidir

Kardes kusura bakma da bana acayip geldin

borca batmissin
guvenmedigin adamla evleneceksin
Icra kapina dayanacak yakinda. Sen hala calismama izin verdi ama basima kakar diye korkuyorum diyorsun

Nasil basina kakacak? Niye calistin icralik olsaydin mi diyecek?

Sen tez zamanda bu iliskiyi gozden gecir.

Ne alaka yahu daha henüz niaşnlılar ve eve evliliğe yapılmamış bi borcu adam şu aşamada ödememek isteyebilir tabiki. Tabi cimriliği sadece bununla sınırlıysa cokta ayıplamıyorum.
Ailenizden biri üstüne kredi cekiceksiniz ama önce iş bulmanız şart başkada elde avucta ne varsa satmaktan baska care yok kapıya gelmelerinden iyidir
Beni anlayan biri çıktı sonunda

Kardes kusura bakma da bana acayip geldin

borca batmissin
guvenmedigin adamla evleneceksin
Icra kapina dayanacak yakinda. Sen hala calismama izin verdi ama basima kakar diye korkuyorum diyorsun

Nasil basina kakacak? Niye calistin icralik olsaydin mi diyecek?

Sen tez zamanda bu iliskiyi gozden gecir.
Hepsi harfi harfine doğru. Başıma kalkmasa bile her ay öderken utançtan ölürüm sanırım

İlk etapta yardım edicem dedi ama güvenmiyorum memur ama çok cimri
Afedersiniz ama sizin aileniz Yok mu? Bi zahmet yardım etsinler. Daha evli değilsiniz adam bırcunyzu ödenek zorunda değil. Borç önce sizi sonra ailenizi ilgilendirir.
Konu, nişanlım kredi kartı borcuna batmış, işi de yok benden yardım istiyor diye açılsaydı hepimiz şakın verme, borç yaparken sana mı sordu, borç bitmeden evlenme derdik.
O yüzden nişanlınızdan istemek abes olur.

Afedersiniz ama sizin aileniz Yok mu? Bi zahmet yardım etsinler. Daha evli değilsiniz adam bırcunyzu ödenek zorunda değil. Borç önce sizi sonra ailenizi ilgilendirir.
Konu, nişanlım kredi kartı borcuna batmış, işi de yok benden yardım istiyor diye açılsaydı hepimiz şakın verme, borç yaparken sana mı sordu, borç bitmeden evlenme derdik.
O yüzden nişanlınızdan istemek abes olur.
Ödemeyi ben yapıcam zaten çalışcam.nişanlım sadece kredi kullanıcak

Benim de öğrenim kredisi borcum var bir o kadar. Napalım mecbur işe girip ödeyeceğiz. Aksi takdirde banka soyacak değiliz. Valla bankalar adamda 5 kuruşlarını bırakmıyorlar

İşsizlik maaşı için başvuru yapın oncelikle. İş bulana kadar idare eder sizi. Başvurabileceğiniz her yere de başvurun iş seçecek durumda degilsiniz .

Back
X